EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord India.
Artikel 6 tot 10 met de

betekenis van het woord INDIA

Geplaatst op: woensdag 16 oktober 2019

Nepal zoekt verdere economische toenadering tot China

De Nepalese hoofdstad Kathmandu krijgt een nieuwe spoorverbinding met Tibet in China. Daarover hebben China en Nepal een akkoord ondertekend. Er komt tussen Kathmandu en de Chinese grens ook een nieuwe autoweg, met een tunnel van 28 kilometer. De nieuwe projecten moeten Nepal volgens analisten van het persbureau Reuters toelaten om de INDIAse dominantie over zijn handelsroutes af te bouwen en de connectiviteit met China op te voeren.

Lees verder op Express.live
Geplaatst op: maandag 7 oktober 2019

INDIA: bankencrisis in wording?

De Reserve Bank of INDIA (RBI) roept bankcliënten op tot kalmte ‘amid rising anxiety after the crisis at PMC.’ Biflatie.nl berichtte op 25 september 2019 reeds over paniek: ‘Alle vele duizenden klanten van de INDIAse PNC Bank (137 vestigingen) zijn streng beperkt in hun toegang tot cash.’ Toen hun tegoeden bevroren werden tot afhalingen van 1000 roepies (13€) per maand. De onrust lijkt zich nu te verspreiden, al dan niet zelfvoedend via sociale media.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: vrijdag 4 oktober 2019

INDIAse centrale bank verlaagt rente voor de vijfde keer dit jaar

De centrale bank van INDIA verlaagt de verwachtingen voor de economische groei van het land nog verder en komt voor de vijfde keer dit jaar met een nieuwe renteverlaging, laat de Reserve Bank of INDIA (RBI) vrijdagochtend weten in een verklaring.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: woensdag 25 september 2019

Paniek: woedende Indiërs kunnen niet meer bij hun eigen spaargeld

Wat als uw bank morgen de deuren sluit en u niet meer aan uw eigen geld kunt? Zou u dan niet opgelucht zijn ook nog een digitale portefeuille, een wallet te bezitten? Waar niemand aan kan behalve uzelf? Alle vele duizenden klanten van de Indische PNC Bank (137 vestigingen) zijn streng beperkt in hun toegang tot cash. De Reserve Bank of INDIA besloot op 24 september 2019 de coöperatieve bank voor zes maanden onder toezicht te plaatsen.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: dinsdag 17 september 2019

Het is niet alleen olie die borrelt

Prinsjesdag? Morgen gaat de zon ook weer op. De aanslagen in Saoedi-Arabië zijn belangrijker: dat kan met een sisser aflopen, maar heeft ook de potentie om veel groter te worden. Landen als China en INDIA importeren meer olie dan ze uitvoeren, die zijn kwetsbaar wanneer de olieprijzen verder stijgen.

Lees verder op BNR.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs