EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord India.
Artikel 6 tot 10 met de

betekenis van het woord INDIA

Geplaatst op: maandag 20 januari 2020

IMF weer pessimistischer over wereldeconomie

Het Internationaal Monetair Fonds (IMF) heeft zijn groeivoorspellingen voor de wereldeconomie weer verder verlaagd, ondanks de afgenomen handelsspanningen tussen de Verenigde Staten en China en vooruitgang in het brexitproces. Volgens de economen van het fonds is het beeld vooral in INDIA sterk verslechterd.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: vrijdag 10 januari 2020

Wankel INDIA als pijler van Wereldbankvoorspelling

De Wereldbankvoorspellingen in de Global Economic Prospects zijn gebaseerd op onder meer economisch herstel van een emerging market als INDIA. Eén dingetje alleen: INDIA herstelt niet. In tegendeel! De INDIAse problemen worden nog veel groter en de INDIAse economie gaat nog veel minder groeien dan in 2019.

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: dinsdag 17 december 2019

Overzicht: Eurazië gaat voor goud

Vrijwel alle landen op het Euraziatische continent hebben de afgelopen jaren goud aan hun reserves toegevoegd. We hebben al veel geschreven over de goudaankopen van Rusland en China, maar dat zijn zeker niet de enige landen. Cijfers van de World Gold Council laten zien dat er veel meer landen hun voorraden aanvullen. INDIA is de laatste twee jaar ook weer actief op de goudmarkt, nadat ze in 2009 een pluk van 200 ton overnamen van het IMF.

[...]

Lees verder op GoudStandaard
Geplaatst op: donderdag 28 november 2019

Beurzen in Zuid-Korea en INDIA kunnen verrassen in 2020

Investeringsbank JP Morgan richt zijn pijlen op Zuid-Korea en INDIA in 2020. De analisten en economen verwachten dat de aandelenmarkten in deze landen ons stevig kunnen verrassen met aardige rendementen. Ze verwachten dat de MSCI Asia ex-Japan index eind 2020 ongeveer 8 procent hoger zal noteren dan nu het geval is, positieve vooruitzichten dus.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 14 november 2019

World Gold Council: Grootste studie ooit over de particuliere goudbezitter

Maar liefst 18.000 bezitters van goud in de VS, Rusland, INDIA, China, Duitsland en Canada werden ondervraagd. De wereldomvattende survey vanwege de World Gold Council gaat na waarom de particulier het gele edelmetaal verwerft en waar. Hoe hij er tegenover staat. Wat zijn drijfveren zijn en waar de interesse vandaan komt. Het ‘what, how, why and where people buy gold.’

Lees verder op Biflatie.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs