EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord India.
Artikel 11 tot 15 met de

betekenis van het woord INDIA

Geplaatst op: dinsdag 5 november 2019

Azië, geruststellend slecht

Nee, er komt echt geen deal tussen de Verenigde Staten en China, zegt Kees de Kort. Trump weet dat zijn economische groei afzwakt, in China worden de problemen per dag groter, zegt Kees de Kort. 'En daar komt nog bij: in het Amerikaanse Congres krijgt Trump steeds meer steun van de Democraten, vooral als het gaat om kwesties als discriminatie en mensenrechten in China.' Niet alleen Hong Kong, maar ook INDIA zijn zorgenkindjes.

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: maandag 28 oktober 2019

Wordt dit de doodsteek voor de dollar?

De titel alleen al moet doen daveren. In de VS in regeringsvertrekken al zeker. Rt.com: ‘Russia, China & INDIA to set up alternative to SWIFT payment system to connect 3 billion people’. Iran zal zich ook aansluiten en we weten wel zeker dat er nog tal van kandidaten klaar staan. Of zich zullen opgeven als kandidaat. Hé, zijn genoemde landen niet net diegene die door de Trump administratie als ‘vijanden’ benoemd zijn? Of minstens grof beledigd werden, INDIA dan?

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: woensdag 23 oktober 2019

China blijft zwaar inzetten op elektriciteit uit zonnekracht

Tegen eind volgend decennium zal zonnekracht wereldwijd een capaciteit van meer dan 1.500 gigawatt hebben uitgebouwd. Dat betekent bijna een verdrievoudiging tegenover het huidige niveau. Dat blijkt uit een rapport van marktonderzoeker GlobalData. Volgens de onderzoekers zullen vooral China, INDIA, Duitsland, de Verenigde Staten en Japan het volgende decennium bijkomende capaciteit installeren.

Lees verder op Express.live
Geplaatst op: woensdag 16 oktober 2019

Nepal zoekt verdere economische toenadering tot China

De Nepalese hoofdstad Kathmandu krijgt een nieuwe spoorverbinding met Tibet in China. Daarover hebben China en Nepal een akkoord ondertekend. Er komt tussen Kathmandu en de Chinese grens ook een nieuwe autoweg, met een tunnel van 28 kilometer. De nieuwe projecten moeten Nepal volgens analisten van het persbureau Reuters toelaten om de INDIAse dominantie over zijn handelsroutes af te bouwen en de connectiviteit met China op te voeren.

Lees verder op Express.live
Geplaatst op: maandag 7 oktober 2019

INDIA: bankencrisis in wording?

De Reserve Bank of INDIA (RBI) roept bankcliënten op tot kalmte ‘amid rising anxiety after the crisis at PMC.’ Biflatie.nl berichtte op 25 september 2019 reeds over paniek: ‘Alle vele duizenden klanten van de INDIAse PNC Bank (137 vestigingen) zijn streng beperkt in hun toegang tot cash.’ Toen hun tegoeden bevroren werden tot afhalingen van 1000 roepies (13€) per maand. De onrust lijkt zich nu te verspreiden, al dan niet zelfvoedend via sociale media.

Lees verder op Biflatie.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs