EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord India.
Artikel 26 tot 30 met de

betekenis van het woord INDIA

Geplaatst op: dinsdag 9 juli 2019

Het geweldige uit-het-niets-cijfer van de OESO

De OESO doet voorspellingen, macro-econoom Kees de Kort schudt het hoofd. Zag de OESO alles wat minder gaan, nu overheerst het idee dat over een paar maanden stabilisatie in een aantal landen optreedt. Zoals in Frankrijk, Japan, het VK en de grote emergings China, Rusland en INDIA. Frankrijk gelooft De Kort wel, de rest niet.

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: dinsdag 9 juli 2019

Mark Mobius’ advies: minstens 10 procent goud in portefeuille

Dat is wat de internationaal bekende stichter en fondsbeheerder van Mobius Capital Partners adviseert. Goud. Voor iedere portfolio. En minstens tien procent dan nog. Maar ook: aandelen. Mobius heeft altijd over de grenzen heen gekeken. Dat doet hij zelfs in 2019 nog, als 82 jarige. Vooral de markt van INDIA is momenteel interessant, zegt hij. I love gold, zegt Mark Mobius. Hij ziet het gele edelmetaal ‘potentially topping $1,500 an ounce, as interest rates head lower, central banks extend purchases, and uncertainty surrounding geopolitics and cryptocurrencies fans demand.’ Mobius heeft het ook over cryptomunten, dus kijken en luisteren maar!

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: vrijdag 5 juli 2019

INDIAse economie zet groei van 7% neer

De INDIAse economie zal dit jaar wellicht een groei met 7 procent kennen. Dat betekent een versnelling tegenover vorig jaar, toen het land een economische groei met 6,8 procent meldde. Dat heeft Nirmala Sitharaman, INDIAas minister van financiën, aangekondigd. Het voorbije jaar was de INDIAse economische groei tot het laagste niveau in vijf jaar tijd teruggevallen. Het financiële jaar loopt in INDIA, de zesde grootste economie van de wereld, van april tot maart.

Lees verder op Express.live
Geplaatst op: maandag 24 juni 2019

25 verbluffende feiten over INDIA

China is al enkele jaren niet meer onbetwist de snelst groeiende economie ter wereld, want INDIA heeft gestaag forse vooruitgang geboekt. Intussen vormen de inwoners van beide landen samen ongeveer een derde van de wereldbevolking. Ook hier zit INDIA de Chinezen op de hielen. Geen wonder dat we 25 fascinerende feiten over INDIA konden verzamelen.

Lees verder op Express.live
Geplaatst op: dinsdag 18 juni 2019

Wereldhandel gedaald tot niveau van vorige kredietcrisis

De ontwikkelingen blijven elkaar in versneld tempo opvolgen. De handelsoorlog met China blijkt bepaald geen eendagsvlieg meer nu China de V.S. beschuldigt van “blunt” economisch terrorisme en voornemens is deze handschoen op te nemen. De toon is hiermee gezet. De vrees bestaat dat de neerwaartse trend in de mondiale goederenstroom daardoor in een versnelling komt, mede nu president Trump z’n pijlen op INDIA, Mexico en mogelijk ook op Europa richt in verband met Nordstream 2 (de Russische gasleiding naar West-Europa).

Lees verder op Biflatie.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs