EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
53
kliks
31
kliks
28
kliks
Bron: Investing.com
27
kliks
Bron: Biflatie.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord India.
Artikel 31 tot 35 met de

betekenis van het woord INDIA

Geplaatst op: woensdag 5 december 2018

De invloed van de cryptovaluta op de marktwerking

Je moet al van de planeet Mars komen om nog nooit van cryptomunten gehoord te hebben. Of je zou behoren tot een van de laatste stammen ter wereld in bijvoorbeeld het Amazonegebied in Brazilië. Zoals in het Massacó gebied in Rondônia waar naar schatting nog 300 ongecontacteerde INDIAnen wonen. Volledig zelfbedruipend en dan valt ons als (zogenaamd) beschaafde westerlingen alvast één zaak op. Deze mensen hebben géén geld nodig. Er is toch niets te koop en ze hebben ook niets van onze (zogenaamd weer) moderne wereld nodig. Maar u en wij wel. Helaas misschien soms want geld verstoort nogaleens de intermenselijke relaties. Doch dat is de realiteit. Onze realiteit. Ook weer helaas is er heel wat mis met ‘ons’ (papier)geld. Net daarom werden cryptomunten gecreëerd. Cryptovaluta, digitaal geld.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: woensdag 5 december 2018

Uit het niets

Het kán een eenmalige oprisping zijn, óf het begin van een nieuwe bloeiperiode van de economische groei van de Aziatische economie: de alleraardigste inkoopmanagers-cijfers van de dienstverlening in onder meer China en INDIA. Kees de Kort denkt het eerste. 'De inkoopmanagers staan aan het begin van de economische keten, maar ik dénk dat het een eenmalige oprisping is; de andere dingen passen gewoon niet in dit verhaal.'

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: vrijdag 30 november 2018

Grote onderwerpen die (ook) besproken worden op de G20-top

Vrijdag en zaterdag spreken de twintig grootste economieën tijdens de zogeheten G20-top in de Argentijnse hoofdstad Buenos Aires. Naast officiële gespreksonderwerpen als duurzame voeding en de toekomst van werk, zullen internationale politieke kwesties ook besproken worden.

De landen die in Argentinië bijeenkomen zijn natuurlijk het gastland, Australië, Brazilië, Canada, China, Duitsland, Frankrijk, INDIA, Indonesië, Italië, Japan, Mexico, Rusland, Saoedi-Arabië, Turkije, het Verenigd Koninkrijk, de Verenigde Staten, Zuid-Afrika, Zuid-Korea en de EU als blok.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: zondag 4 november 2018

Verenigde Staten geeft acht landen vrijstelling voor olie uit Iran

De Amerikaanse regering heeft acht landen een voorlopige vrijstelling gegeven om olie uit Iran te importeren. Dat maakte de Amerikaanse minister van Buitenlandse Zaken Mike Pompeo vrijdag bekend. Welke landen dat precies zijn werd niet duidelijk gemaakt, maar verschillende media berichten dat naast INDIA ook Irak, Turkije, Zuid-Korea, Japan en mogelijk ook China op het lijstje zouden staan.

Lees verder op Geotrendlines
Geplaatst op: donderdag 1 november 2018

Uit welke landen komt de economische groei in de volgende 5 jaar?

De volgende vijf jaar zal geen enkel land in de wereld een grotere economische groei kennen dan China, gevolgd door INDIA, de Verenigde Staten en Indonesië. Dat hebben analisten van het persbureau Bloomberg, gebaseerd op projecties van het Internationaal Monetair Fonds (IMF), berekend. Op de vijfde plaats zal Duitsland uiteindelijk door Brazilië worden afgelost.

[...]

Lees verder op Express.live
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs