EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 16 artikelen gevonden met het woord Islamitische Staat.
Artikel 1 tot 5 met de

betekenis van het woord ISLAMITISCHE STAAT

Geplaatst op: dinsdag 15 oktober 2019

Erdogan houdt 50 Amerikaanse kernwapens “gegijzeld”

Door de Amerikaanse troepen terug te trekken uit Syrië, laat de Amerikaanse president Trump de ISLAMITISCHE STAAT toe zich te herorganiseren en en doet hij een cadeau aan Bashar Al-Assad, Rusland en Iran. Zelden is een beslissing van Trump zo snel en door beide Amerikaans politieke families massaal veroordeeld. Vanaf nu wordt het moeilijk om de naam Trump van de politieke en historische gevolgen in de regio te scheiden...

Lees verder op Express.live
Geplaatst op: woensdag 6 februari 2019

Pentagon: ISLAMITISCHE STAAT hergroepeert in Irak

Indien Daesh geen blijvend druk ervaart, dreigt de terroristische beweging zich op korte tijd in Irak en Syrië opnieuw snel te zullen uitbreiden. Dat staat in een rapport van het ministerie van landsverdediging van de Verenigde Staten. De vrees bestaat volgens het verslag dan ook dat de geplande terugtrekking van de Amerikaanse troepen uit de regio aan Daesh de kans zal bieden om snel opnieuw terrein te winnen.

Lees verder op Express.live
Geplaatst op: woensdag 30 januari 2019

Amerikaanse inlichtingendiensten halen buitenlandbeleid Trump volledig onderuit

De Amerikaanse inlichtingendiensten hebben dinsdag voor het Congres verklaringen afgelegd die president Trump volledig tegenspreken. Zowel FBI-directeur Christopher Wray, CIA-directeur Gina Haspel als Dan Coats, de Director of National Intelligence, wisten te vertellen dat de kans dat Noord-Korea zijn kernarsenaal zal ontmantelen miniem is. Verder vormt de ISLAMITISCHE STAAT in het Midden-Oosten nog zeker een bedreiging en werkt het Iran-akkoord wel degelijk.

Lees verder op Express.live
Geplaatst op: maandag 11 december 2017

Amerikaanse soldaten blijven in Syrie

Het Amerikaanse leger blijft aanwezig in Syrië, ook nu het land grotendeels bevrijd is van ISLAMITISCHE STAAT. Dat verklaarde een woordvoerder van het Pentagon vorige week tegenover de Wall Street Journal. Er zou nog steeds een terreurdreiging zijn, waardoor de Verenigde Staten het noodzakelijk vinden om troepen aan de grond te houden op het Syrische grondgebied.

Lees verder op Geotrendlines
Geplaatst op: donderdag 2 november 2017

‘Einde van ISLAMITISCHE STAAT’ aankondigen was prematuur, de bedreiging van onze vrijheid is nu permanent

In New York kwamen dinsdag bij een aanslag met een bestelwagen 8 mensen om het leven. Onder de slachtoffers een Belgische vrouw van 31. Onder de 15 gewonden ook 3 Belgen, die deel uitmaken van hetzelfde Antwerpse gezin. In de bestelwagen van de dader werden nota’s teruggevonden waarin hij trouw zweert aan de ISLAMITISCHE STAAT (IS).

Lees verder op Express.be
Navigeer door nieuws en artikelen
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs