EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 16 artikelen gevonden met het woord Islamitische Staat.
Artikel 6 tot 10 met de

betekenis van het woord ISLAMITISCHE STAAT

Geplaatst op: zaterdag 21 oktober 2017

Iran en Syrie bespreken militaire strategie

De top van het Iraanse leger was deze week in Damascus om samen met de Syrische president Assad een gezamenlijke militaire strategie uit te werken, zo meldt het Syrische persbureau SANA. Iran leverde samen met Rusland een belangrijke bijdrage aan de bevrijding van Syrië, door het regeringsleger te ondersteunen in de strijd tegen ISLAMITISCHE STAAT.

Lees verder op Geotrendlines
Geplaatst op: woensdag 11 oktober 2017

Rusland: VS verhinderen vrede in Syrie

Het Russische ministerie van Defensie beschuldigt de Verenigde Staten ervan niet tegen ISLAMITISCHE STAAT te vechten, maar de terroristen juist alle ruimte te geven om troepen te verplaatsen richting Syrië. De laatste dagen duiken er namelijk opnieuw strijders van ISLAMITISCHE STAAT op in gebieden die eerder nog veroverd waren door het Syrische regeringsleger, waardoor belangrijke aanvoerroutes voor humanitaire hulp en het Syrische leger verstoord worden.

Lees verder op Geotrendlines
Geplaatst op: dinsdag 26 september 2017

Referendum Koerden is Israelisch plot

Volgens de Iraanse generaal Hossein Baqeri is het referendum in Irak over een onafhankelijk Koerdistan een plot van Israël en haar bondgenoten om de spanningen in het Midden-Oosten verder aan te jagen, zo meldt de Times of Israel. Ook de hoge Iraanse officier Mohammad Mohammadi Golpaigani is ervan overtuigd dat Israël en haar bondgenoten achter het referendum zitten, omdat deze kwestie opeens in beeld komt nu ISLAMITISCHE STAAT verslagen is.

Lees verder op Geotrendlines
Geplaatst op: dinsdag 12 september 2017

16 jaar later… daar is Hamza bin Laden

Hamza bin Laden (27), de zoon van de Saoedische superterrorist Osama Bin Laden, wordt door al-Qaida klaargestoomd om het nieuwe boegbeeld van de jihadisten te worden. Volgens terreurexperts wil hij prioriteit geven aan de verzoening tussen de ISLAMITISCHE STAAT en al-Qaida. Hij wil ook werk maken van meer spectaculaire aanslagen in het Westen.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: maandag 11 september 2017

Syrie verplettert ISLAMITISCHE STAAT

Na de bevrijding van Aleppo, de bevrijding van Qalamoun, de bevrijding van Raqqa, de ene overwinning na de andere, volgt nu de bevrijding van Deir Ez-Zor. Bij de bevrijding van Aleppo schreeuwde de “internationale gemeenschap” haar verontwaardiging uit en eiste dat het zogenaamde geweld van het Syrische en Russische leger tegen het eigen volk onmiddellijk zou stoppen.

Lees verder op Geotrendlines
Navigeer door nieuws en artikelen
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs