EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 16 artikelen gevonden met het woord Islamitische Staat.
Artikel 11 tot 15 met de

betekenis van het woord ISLAMITISCHE STAAT

Geplaatst op: dinsdag 5 september 2017

Syrie dicht bij herovering Deir ez-Zor

Het regeringsleger van Syrië is door de verdedigingslinie van ISLAMITISCHE STAAT in de stad Deir ez-Zor heen gebroken, zo meldt het Syrische persbureau SANA. Daarmee komt een einde aan een drie jaar durende belegering van de stad, die erg belangrijk is vanwege de grote hoeveelheid olie die in deze regio uit de grond wordt gehaald.

Lees verder op Geotrendlines
Geplaatst op: donderdag 3 augustus 2017

‘Italiaanse maffia en ISLAMITISCHE STAAT werken samen’

In Italië is de Guardia di Finanza een onderzoek gestart naar een mogelijke betrokkenheid van de maffia bij illegale oliehandel waarmee de islamitische terreurorganisatie Daesh zijn activiteiten zou financieren.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: zondag 2 juli 2017

Recordaantal burgers gedood door Amerikaanse coalitie in Syrie

De afgelopen maand zijn er in Syrië een recordaantal burgers om het leven gekomen als gevolg van bombardementen door de Amerikaanse coalitie. In de periode van 23 mei tot en met 23 juni vielen er naar schatting 470 burgerslachtoffers – waaronder 137 kinderen – bij luchtaanvallen op doelen van ISLAMITISCHE STAAT in Raqqa en Deir ez-Zor.

Lees verder op Geotrendlines
Geplaatst op: dinsdag 6 juni 2017

“Boodschap Golfstaten maakt einde een einde aan ontkenning link tussen islam en terreur”

“Donald Trump, volgens ‘het kamp van het Goede’ de idioot van dienst, leidt tegen islamitische terreur een beleid met spectaculaire gevolgen,” schrijft Ivan Rioufol (Le Figaro) op zijn blog Liberté d’expression. “Vier landen -Egypte, de Verenigde Arabische Emiraten, Bahrein en Saoedi-Arabië, [later gevolgd door Libië, Jemen en de Malediven, nvdr.] – hebben elk om beurt aangekondigd hun diplomatieke relaties met Qatar stop te zetten. Deze partner van Frankrijk wordt van ‘steun aan het terrorisme’ beschuldigd ‘, onder meer aan Al Qaeda, de ISLAMITISCHE STAAT (IS) en het Moslimbroederschap.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: dinsdag 16 mei 2017

“Trump deelde uiterst gevoelige informatie met de Russen”

De Amerikaanse president Donald Trump heeft vorige week in een gesprek uiterst gevoelige informatie gedeeld met Sergey Lavrov, de Russische minister van Buitenlandse Zaken en met de Russische ambassadeur in Washington, Sergei Kislyak. Dat schrijven de Washington Post en de New York Times.

De informatie is van die aard dat ze de relatie met een buitenlandse bron die de westerse bondgenoten informatie geeft over de ISLAMITISCHE STAAT (IS) dreigt te verstoren. De informatie is ook dermate gevoelig dat ze niet eens met bondgenoten werd gedeeld.

Lees verder op Express.be
Navigeer door nieuws en artikelen
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs