EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 16 artikelen gevonden met het woord Islamitische Staat.
Artikel 21 tot 25 met de

betekenis van het woord ISLAMITISCHE STAAT

Geplaatst op: woensdag 8 februari 2017

‘Russische activisten weten dat ze op elk moment kunnen worden vermoord’

‘Het door president Donald Trump uitgesproken ‘respect’ voor Vladimir Poetin, in een interview zondagavond op Fox News  en waarin hij de moorden door het Poetinregime vergeleek met Amerikaanse handelingen, luidt een nieuw tijdperk in de Amerikaans-Russische relaties in,’ schrijft Ruslandkenner David Satter in de Wall Street Journal. ‘Nooit eerder heeft een Amerikaans president laten doorschijnen dat politieke moorden acceptabel zijn of dat de VS schuldig zijn aan soortgelijke misdaden.

Volgens de heer Trump is het doel van een verbeterde relatie met de Russische president het creëren van omstandigheden voor een Amerikaans-Russische alliantie die de ISLAMITISCHE STAAT moet gaan bekampen.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: donderdag 15 december 2016

‘Driekwart van de IS-strijders zijn dood’

Bij luchtaanvallen onder leiding van de Verenigde Staten zijn de voorbije twee jaar minstens 75 procent van de strijders van de terroristische groepering Daesh (ISLAMITISCHE STAAT) gedood. De jihadistische organisatie zou nog op slechts twaalfduizend tot vijftienduizend soldaten kunnen rekenen.

Dat heeft Brett McGurk, gezant van de Verenigde Staten bij de coalitie tegen Daesh, gezegd. McGurk voegde eraan toe dat de terreurgroep niet langer in staat is verliezen met nieuwe rekruten aan te vullen. Hij voorspelde dan ook dat de gelederen van Daesh snel nog verder zullen worden uitgedund.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: donderdag 10 november 2016

IS viert de verkiezingsoverwinning van Donald Trump

De ISLAMITISCHE STAAT (IS) viert de verkiezingsoverwinning van de Republikein Donald Trump. Dat meldt de SITE Intelligence Group op basis van de berichten op het al-Minbar Jihadi Media network, dat een filiaal is van IS.

De terreurgroep hoopt dat ‘Trumps overwinning de moslimwereld zal opzetten tegen de VS en dat als een gevolg van zijn roekeloos gedrag, dat openlijk en in het geheim zijn haat voor hen toont.’

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: maandag 17 oktober 2016

Vlag ISLAMITISCHE STAAT nu legaal in Zweden

De vlag van de ISLAMITISCHE STAAT roept niet op tot haat tegen één specifieke etnische groep en kan dus niet als ‘aanzetten tot haat’ worden beschouwd. Een procureur heeft daarom geoordeeld dat de vlag binnen de grenzen van de Zweedse wet valt.

De procureur moest oordelen over een 23-jarige man die de vlag van IS op zijn Facebookpagina had gepost. Dat was de lokale politie opgevallen, die prompt een onderzoek instelde naar de uit Syrië afkomstige man. Maar volgens procureur Gisela Sjövall is de groep die de vlag wil treffen zo groot, dat van haat zaaien niet langer sprake kan zijn omdat niet één specifiek ras, of etniciteit wordt geviseerd.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: zondag 11 september 2016

VALLS: ‘15.000 Fransen zitten in fase van radicalisering’

“Er komen nieuwe aanslagen en er zullen opnieuw onschuldige slachtoffers vallen… het is ook mijn taak om deze waarheid aan de Fransen te vertellen.”

“Er komen nieuwe aanslagen en er zullen opnieuw onschuldige slachtoffers vallen… het is ook mijn taak om deze waarheid aan de Fransen te vertellen.”

Dat heeft de Franse premier Manuel Valls zondag gezegd tijdens een interview met radiozender Europe 1 en tv-zender Itélé.

Volgens Valls zijn er in totaal 15.000 mensen die door de Franse veiligheidsdiensten worden gemonitord omdat ze in het proces van radicalisering zitten. De premier wist ook te melden dat vorige week twee aanslagen zijn verijdeld, een daarvan op een spoorwegstation in Parijs, de andere op de Eiffeltoren. De opdrachtgever zou de ISLAMITISCHE STAAT (IS) zijn geweest. ‘De dreiging is maximaal,’ aldus Valls.

Lees verder op Express.be
Navigeer door nieuws en artikelen
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs