EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 22 artikelen gevonden met het woord Islamitische Staat.
Artikel 26 tot 30 met de

betekenis van het woord ISLAMITISCHE STAAT

Geplaatst op: zaterdag 3 september 2016

Turkije bouwt 3,6 meter hoge muur aan grens met Syrië

Het Turkse leger is begonnen met een bouw van een betonnen muur aan de grens met Syrië. Dat meldt het Turkse persagentschap Anadolu. Turkije en Syrië delen een 900 kilometer lange grens. De muur wordt 3,6 meter hoog en zal bovenaan ook van prikkeldraad worden voorzien. Verder komen er wachttorens van waaruit onregelmatigheden zullen kunnen worden gespot.

‘De veiligheid van de Turkse grenzen is zeer belangrijk geworden vanwege de aanwezigheid van de [Koerdische] PYD/PKK en de ISLAMITISCHE STAAT. De veiligheid van onze grens met Syrië versterken is niet enkel voor ons land, maar ook voor de wereld belangrijk geworden,’ aldus Abdullah Ciftci, de districtsgouverneur van Suruc in de provincie Sanliurfa, die aan Syrië grenst.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: donderdag 25 augustus 2016

‘Duitsers willen wapens en soldaten weg uit Turkije’

Duitsland is op zoek naar alternatieve locaties om zijn soldaten en wapens weg te halen uit de Turkse luchtmachtbasis van Incirlik. Dat zegt het Duitse parlementslid Rainer Arnold, die SPD-woordvoerder voor Defensie is, in het magazine Der Spiegel.

De Duitsers hebben zes gevechtsvliegtuigen en 240 soldaten in Incirlik gestationeerd. Die jets worden op dit moment ingezet in de luchtaanvallen tegen de ISLAMITISCHE STAAT.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: woensdag 24 augustus 2016

Nieuwe fase in Syrische oorlog: Turkije start offensief met tanks

Tanks van het Turkse leger zijn woensdagochtend de grens met Syrië overgestoken tijdens het offensief tegen de Syrische grensstad en IS-bolwerk Jarablus. Dat meldde de Turkse staatstelevisie TRT. Het doel is om terreurbeweging ISLAMITISCHE STAAT uit het Turkse grensgebied te verdrijven.

Tanks van het Turkse leger zijn woensdagochtend de grens met Syrië overgestoken tijdens het offensief tegen de Syrische grensstad en IS-bolwerk Jarablus. Dat meldde de Turkse staatstelevisie TRT. Het doel is om terreurbeweging ISLAMITISCHE STAAT uit het Turkse grensgebied te verdrijven.

De militaire operatie krijgt steun van gevechtsvliegtuigen van de door de VS geleide coalitie die tegen IS vecht. Een verslaggever van persbureau Reuters meldde aan de grens te zien dat zes Turkse tanks Syrië waren binnengereden. Turkse straaljagers en artillerie zijn al sinds woensdagochtend bezig met beschietingen en luchtaanvallen op IS-doelen.

Ook door Turkije gesteunde Syrische rebellen doen mee aan de operatie om de stad Jarablus te bevrijden van ISLAMITISCHE STAAT.

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: maandag 8 augustus 2016

Poetin voorspelt opkomst ISLAMITISCHE STAAT in 1999

De opkomst van ISLAMITISCHE STAAT (IS) werd al in 1999 voorzien door de Russische president Poetin. In dit interview legde hij uit hoe terroristen, die in het buitenland getraind en bewapend werden, via Georgië Tsjetsjenië binnenvielen om aanslagen te plegen. De Russische president legt uit waarom hij zo hard wilde optreden om de terroristen geen ruimte te gunnen.

Lees verder op Marketupdate
Geplaatst op: donderdag 4 augustus 2016

Video: Amerikaanse wapens in gebieden van IS?

Russia Today heeft beelden online gezet van Amerikaanse wapens en munitie die gevonden zijn in Syrisch grondgebied. De beelden zouden zijn gemaakt in een wijk in Aleppo die in handen is van de terroristen van ISLAMITISCHE STAAT. In de video zien we niet alleen kisten met raketten, mortieren en anti-tank wapens, maar ook een complete lanceerinstallatie.

Lees verder op Marketupdate
Navigeer door nieuws en artikelen
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs