EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 26 artikelen gevonden met het woord JP Morgan.
Artikel 16 tot 20 met de

betekenis van het woord JP MORGAN

Geplaatst op: dinsdag 19 september 2017

Tech giants slaan de handen in elkaar en kiezen resoluut voor blockchain-technologie

Pijnlijk. In dezelfde week dat de CEO van JP MORGAN Chase cryptocurrencies afschrijft als een gevaarlijk piramidespel dat enkel geschikt is voor moordenaars en drugsdealers, laat het wereldwijde consortium W3C weten dat het bezig aan de ontwikkeling van een revolutionaire crypto-browser.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: dinsdag 19 september 2017

CEO JP MORGAN slaat de bal mis over blockchain-technologie

Jamie Dimon, de CEO van Amerikaanse investeringsbank JP MORGAN Chase, heeft bitcoin de oorlog verklaard. Hij deed dat in een zeer giftige toespraak op een conferentie van institutionele investeerders in New York, eerder deze week.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: donderdag 14 september 2017

Jamie Dimon lijkt de koers van Bitcoin te bepalen

Jamie Dimon, topman van de Amerikaanse zakenbank JP MORGAN Chase, heeft een slecht einde voorspeld voor de Bitcoin. Opvallend genoeg lijkt de koers daar flink op te reageren.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: donderdag 17 augustus 2017

CEO’s distantiëren zich van Trump; 2 adviesraden worden per direct ontbonden

De Amerikaanse president Trump doekt abrupt 2 economische adviesraden op, waarin een dertigtal CEO’s van Fortune 500 bedrijven zetelden. De adviesraden waren vooral symbolisch en beperkten zich tot het informeel overleg plegen over jobcreatie en economische groei. Er zaten gezaghebbende CEO’s in van bedrijven als GM, JP MORGAN Chase, Dell, Boeing, GE, Pepsi en IBM.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: maandag 10 april 2017

Belegger plaatst order van $100 miljoen via zijn smartphone

Mobiel beleggen 2.0. JP MORGAN is ’s werelds grootste investeringsbank. De Amerikaanse gigant investeert enorme bedragen in technologie. De klanten van JP MORGAN maken er graag gebruik van. Volgens Daniel Pinto, CEO van JP MORGAN’s Corporate Investment Bank, was er zelfs een klant die via zijn smartphone een order stuurde van $100 miljoen voor de Forex markt. Mobiel beleggen 2.0 wordt steeds belangrijker.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Navigeer door nieuws en artikelen
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs