EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 33 artikelen gevonden met het woord JP Morgan.
Artikel 16 tot 20 met de

betekenis van het woord JP MORGAN

Geplaatst op: maandag 22 oktober 2018

Nog geen Golden Cross

[...]

Ondertussen reageert goud zoals verwacht: na een continue daling van 6 maand in de edelmetalen zien we plots een serieuze opstoot, fors door het vijftigdaags voortschrijdend gemiddelde heen. Dat is nog geen golden cross, dus er is in feite eigenlijk nog niets gebeurd, maar het feit dat ook JP MORGAN, die altijd al zwaar short zat op zilver (de turbo op goud) nu zijn posities long heeft gezet zegt héél heel veel. Vergeet niet dat zij zitten op de grootste fysieke voorraad zilver OOIT. Acht keer meer dan de Hunt Brothers ooit wisten te verzamelen!

Lees verder op Edelmetaal-info.nl
Geplaatst op: donderdag 27 september 2018

Staan we op de vooravond van een economische koude oorlog?

De zakenbank JP MORGAN vreest dat de handelsoorlog gaat uitdraaien in een economische koude oorlog tussen de Verenigde Staten en China. Hoewel het er niet op lijkt momenteel, denken zij dat China hun beleid heus niet zal aanpassen omwille van de externe druk die hun wordt opgelegd vanuit Amerika. In dat geval, is het handelsconflict nog lang niet van de baan.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 20 september 2018

JP MORGAN: Nieuwe crisis begint voor 2020

De Amerikaanse zakenbank JP MORGAN voorspelt een nieuwe financiële crisis voor 2020. Het financieel-economisch model om crises te voorspellen wat de Amerikaanse bank gebruikt, baseert zich op 5 soorten input:

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: donderdag 6 september 2018

‘Volgende crisis wordt een liquiditeitscrisis’

De ergste financiële- en beurscrisis in 50 jaar staat eraan te komen, als we de top dog van JP MORGAN mogen geloven. De volgende crisis wordt een liquiditeitscrisis. Deze waarschuwing en voorspelling komt niet van de eerste de beste. Marko Kolanovic is ‘global head of macro quantitative and derivatives research‘ en heeft een ‘Ph.D. in theoretical physics‘. In een lijvig rapport, 168 pagina’s, bestemd voor de cliënten van de investeringsbank, laat hij nog 48 andere experts en economen aan het woord. Voornamelijk geautomatiseerde, computergestuurde handel is wat de aandelenmarkten de das zal omdoen.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: dinsdag 24 juli 2018

Voormalig JP MORGAN topman: blockchain kan een nieuwe globale financiële crisis vermijden

Pang Huadong was tijdens de financiële crisis vice president van JP MORGAN Noord Amerika. Hij heeft aan de lijven ondervonden hoe zwaar de financiële crisis woog op het globale systeem. Als adviseur aan de Asian Blockchain Institute verwacht hij dat blockchain een belangrijke rol kan spelen om een nieuwe globale financiële crisis te vermijden.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Navigeer door nieuws en artikelen
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs