EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 33 artikelen gevonden met het woord JP Morgan.
Artikel 21 tot 25 met de

betekenis van het woord JP MORGAN

Geplaatst op: maandag 23 april 2018

Voormalig JP MORGAN bankier: “Cryptomarkt zal veel groter worden”

Welke richting kiest crypto naar de toekomst toe? Gaan we uitbreiden of net inkrimpen? Volgens Daniel Masters, de man die vroeger aan het hoofd stond van de ‘global energy trading desk’ bij JP MORGAN, is er maar één evolutie mogelijk. De cryptomarkt gaat volgens hem nog groter worden dan we voorheen hebben gezien. Dat zei hij tijdens een interview met Bloomberg.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: zaterdag 21 april 2018

Superrijken voorspellen nieuwe recessie binnen de 2 jaar

Onder meer miljardair-filantroop Bill Gates heeft recent al voor een waarschijnlijke recessie gewaarschuwd en zijn vrees wordt door een meerderheid van de superrijke bevolkingsgroep van de wereld gedeeld. Dat is de conclusie van een enquête van JP MORGAN bij meer dan zevenhonderd superrijke klanten uit de Verenigde Staten, Europa en het Midden-Oosten.

Lees verder op Express.live
Geplaatst op: dinsdag 20 maart 2018

JP MORGAN: ‘Inflatie maakt grondstoffen een interessante belegging’

Stijgende inflatie zal de prijzen van grondstoffen een duw in de rug geven, inclusief de edelmetalen. Dat zeggen analisten van JP MORGAN, net als beursgoeroe Jeffrey Gundlach en Jeffrey Currie van Goldman Sachs. Een van de meest aantrekkelijke grondstoffen in dat scenario is … zilver.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 13 februari 2018

JP MORGAN: ‘Cryptomunten kunnen ooit een goed alternatief vormen op aandelen en obligaties’

De heilige graal van een goede beleggingsportefeuille is een goede diversificatie. Tot op heden bestaat een goed gediversifieerde beleggingsportefeuille volgens de traditionele financiële industrie uit aandelen en obligaties (en misschien wat grondstoffen). Volgens de Amerikaanse zakenbank JP MORGAN kunnen daar in de toekomst ook cryptomunten bijkomen.

De grootste Amerikaanse bank maakt hiermee een opmerkelijke bocht van 180 graden. Minder dan een half jaar geleden noemde topman Jamie Dimon Bitcoin nog bedrog. Iedereen binnen zijn bank die met Bitcoin bezig was, zou zelfs ontslagen worden. Dimon kwam al terug op deze uitspraak. Nu publiceert JP Morgen zelfs een soort van Crypto Bijbel.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 17 januari 2018

Kocht JP MORGAN 675 miljoen ounces zilver?

Heeft JP MORGAN de voorbije jaren op zijn minst 675 miljoen ounces aan zilver naar de eigen kluizen gesleept?

Heeft JP MORGAN de voorbije jaren op zijn minst 675 miljoen ounces aan zilver naar de eigen kluizen gesleept?

Ted Butler meent van wel.

Butler volgt de zilvermarkt al enkele decennia op de voet en hij komt met een sterke case waaruit moet blijken dat JP MORGAN 45% van de bovengrondse zilvermarkt controleert.

Lees verder op Edelmetaal-info.nl
Navigeer door nieuws en artikelen
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs