EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord Japan.
Artikel 11 tot 15 met de

betekenis van het woord JAPAN

Geplaatst op: maandag 22 juli 2019

Zet JAPAN de geldpers aan?

De centrale bank van JAPAN is bereid het nieuw stimuleringsprogramma van de overheid te financieren. Dat zei Hideo Hayakawa, de voormalig directeur van de Bank of JAPAN, onlangs in een interview met Bloomberg. De regering zal naar verwachting in oktober nieuwe stimuleringsmaatregelen nemen om het effect van de geplande btw-verhoging te verzachten. Door rechtstreeks staatsobligaties op te kopen kan de Bank of JAPAN het signaal afgeven dat de overheid en de centrale bank bereid zijn samen te werken om de economie te ondersteunen, aldus de voormalig centraal bankier.

Lees verder op Geotrendlines.nl
Geplaatst op: maandag 15 juli 2019

Ruzie tussen Zuid-Korea en JAPAN escaleert

In Azië lopen de wrijvingen tussen de technologische grootmachten JAPAN en Zuid-Korea verder op. Reden voor de onenigheid zijn de beperkingen die JAPAN aan de export van een aantal hoogtechnologische materialen naar Zuid-Korea heeft opgelegd. Zuid-Korea heeft verontwaardigd de afschaffing van de heffingen geëist. JAPAN zegt echter met de maatregel zijn nationale veiligheid te willen beschermen. Zuid-Korea zou volgens de JAPANse overheid immers de controle op deze gevoelige producten onvoldoende ernstig nemen. Maar achter de maatregel lijken echter ook oude wonden en vetes schuil te gaan.

Lees verder op Express.live
Geplaatst op: dinsdag 9 juli 2019

Het geweldige uit-het-niets-cijfer van de OESO

De OESO doet voorspellingen, macro-econoom Kees de Kort schudt het hoofd. Zag de OESO alles wat minder gaan, nu overheerst het idee dat over een paar maanden stabilisatie in een aantal landen optreedt. Zoals in Frankrijk, JAPAN, het VK en de grote emergings China, Rusland en India. Frankrijk gelooft De Kort wel, de rest niet.

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: woensdag 3 juli 2019

“Amerikaanse technologiebedrijven HP, Dell en Microsoft trekken productie weg uit China"

De Amerikaanse computer- en technologiebedrijven HP, Dell en Microsoft overwegen een flink deel van hun productiecapaciteit uit China weg te halen. Dat meldt de JAPANse zakenkrant Nikkei. Zo zouden ze de impact van de Amerikaanse importheffingen tegen China willen verzachten.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: dinsdag 2 juli 2019

Rijken worden nergens sneller rijker dan in Frankrijk

Nergens in de wereld bouwt de rijke bevolkingsgroep zijn vermogen sneller verder uit dan in Frankrijk. Dat blijkt uit een analyse van het persbureau Bloomberg. De Franse miljardairs bouwen hun rijkdom meer dan twee keer sneller uit dan hun collega’s uit China en Frankrijk. Zij worden nog het meest benaderd door superrijken uit Aziatische landen zoals Thailand, Singapore en JAPAN.

Lees verder op Express.live
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs