EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord Japan.
Artikel 11 tot 15 met de

betekenis van het woord JAPAN

Geplaatst op: maandag 9 maart 2020

Krach op aandelenmarkten, Europese aandelen kelderen

Aandelenmarkten waren maandagochtend behoorlijk in paniek. Europese aandelenindexen openden ruim 7 tot 8 procent in de min. Beleggers maken zich zorgen om de verspreiding van het coronavirus, maar daar is een prijsoorlog op de oliemarkt tussen Saoedi-Arabië en Rusland dit weekend bijgekomen.

Eerder gingen de Aziatische aandelen al flink in de min. De JAPANse Nikkei-index verloor maar liefst 7

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: maandag 9 maart 2020

Aandelen fors in de min na oliekrach en verdere verspreiding coronavirus

Aandelenbeurzen in Azië staan maandagochtend fors in de min nadat de olieprijs is gecrasht door een conflict tussen Saoedi-Arabië en Rusland en het coronavirus zich verder uitbreidt.

De JAPANse Nikkei-index verloor rond 7.30 uur Nederlandse tijd maar liefst 6 procent. Zoals het nu lijkt openen ook de Europese aandelenbeurzen flink in de min.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: maandag 9 maart 2020

Paniek op de beurzen, aandelen fors omlaag na olie-krach

Aandelenbeurzen in Azië staan maandagochtend fors in de min nadat de olieprijs is gecrasht vanwege een conflict tussen Saoedi-Arabië en Rusland en het coronavirus zich verder uitbreidt.

De JAPANse Nikkei-index verloor rond 7.30 uur Nederlandse tijd maar liefst 6 procent. Zoals het er nu naar uitziet, openen ook de Europese aandelenbeurzen flink in de min.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: maandag 2 maart 2020

Beurzen krijgen vaccin, maar virus woekert verder

En weer de wereld op zijn kop. Na een periode van bloedrode beurzen met crashende aandelen en dalende rentetarieven op staatsleningen draait vandaag(2 maart 2020) zo maar ineens het sentiment de andere kant op. De AEX veert op na de Coronacrash, zo kopt de Telegraaf. Wat blijkt? Centrale banken schieten uit de slof en beloven de financiële markten te injecteren met het vaccin van nieuwe liquiditeiten. De Bank of JAPAN(BOJ) koopt voor ruim 4 miljard staatsleningen op, de Chinese centrale bank belooft met ruime stimulerende maatregelen de markten te ondersteunen en ook de FED en ECB zullen niet achterblijven, zo is de verwachting bij beleggers.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: maandag 2 maart 2020

JAPANse centrale bank belooft financiële markten te ondersteunen

De JAPANse centrale bank, de Bank of JAPAN, belooft elke maatregel te nemen die nodig is om de stabiliteit in financiële markten te bewaken. Dit heeft gouverneur Haruhiko Kuroda maandag gezegd nadat er vorige week onrust was ontstaan op financiële markten door verspreiding van het coronavirus.

Lees verder op nu.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs