EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord Japan.
Artikel 16 tot 20 met de

betekenis van het woord JAPAN

Geplaatst op: maandag 28 januari 2019

JAPANse banken willen af van cash geld

Mitsubishi UFJ Financial Group (MUFG), de grootste bank van JAPAN, heeft een samenwerkingsakkoord gesloten met het Amerikaanse internetbedrijf voor de uitbouw van een betaalnetwerk, gebaseerd op de blockchain, de technologie achter onder meer de bitcoin. Het systeem moet volgend jaar klaar zijn voor de Olympische Spelen van Tokyo. Dat zegt de MIT Technology Review.

[...]

Lees verder op express.live
Geplaatst op: zaterdag 26 januari 2019

Israëliers gearresteerd voor grootste smokkel van goud naar JAPAN

Twee Israëliërs zijn woensdag in JAPAN gearresteerd voor de grootste goud smokkel operatie in de geschiedenis van het land. Het tweetal zou zijn betrapt met 220 kilo aan goudstaven.

[...]

Lees verder op GoudVerzekerd
Geplaatst op: woensdag 23 januari 2019

Het failliet van het monetaire beleid

De doelstelling van de Bank of JAPAN was: inflatie boven de 2 procent krijgen. Dat is nog steeds niet gelukt, sterker: de JAPANse inflatie dáált weer en is onder de 1 procent. En ook de nevendoelstelling - de economische groei stimuleren - wordt ook niet bereikt. En Kees de Kort put weinig hoop uit de zuinige voorspellingen van het doorgaans zo optimistische IMF. 'Een vrij hopeloos verhaal, al met al.'

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: woensdag 16 januari 2019

Een nieuw tijdperk: de robotmens

Absurd! Zo graven wij, de huidige samenleving dus, ons eigen graf. Welke jonge ouders zouden nu nog kindertjes willen verwekken als je de ‘kleine onschuld’ in de wieg al op tijd moet voorbereiden op een levenslange dwangarbeid. Je bent toch volgens de huidige maatstaven nog altijd gedwongen te werken om te kunnen voorzien in de kosten van levensonderhoud. Maar misschien heb ik het mis. Helemaal mis denk ik. We gaan een ander tijdperk in. De robotisering verandert onze samenleving. De intelligente robot is al in de maak. Wordt momenteel verwekt in JAPAN en is in staat om binnenkort ouderen te verzorgen. Voorlopig eerst met wat hand- en spandiensten. Later, met ingebouwde chip in de arm van de hoogbejaarde, is nog meer correlatie mogelijk. Ja, er ontstaat waarachtig een relatie. Over een tiental jaren seks met de intelligente robot. De opblaaspop kan de kast in. Vraag mij af of men al studeert op conceptie en inseminatie. Ben ik blij dat de euthanasiepil al een poosje bestaat.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: dinsdag 15 januari 2019

Niemand gelooft India

Het jaar 2018 is in essentie teleurstellend, zelfs de OESO moet erkennen dat bijna alle landen omlaag gaan. Alleen India en JAPAN claimen op hetzelfde niveau te blijven. Het officiële verhaal is dat India met 7% groeit, daar gelooft niemand natuurlijk ene moer van.

Lees verder op BNR.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs