EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord Japan.
Artikel 16 tot 20 met de

betekenis van het woord JAPAN

Geplaatst op: vrijdag 28 februari 2020

Het middel verergert de effecten van de kwaal

Het middel is niet zozeer erger dan de kwaal, maar verergert wel de effecten ervan. Er is zo veel gedoe om de 'zorgkant' van het hele coronaverhaal, dat het een enorme uitwerking heeft op de economische realiteit. Neem JAPAN, één van 's werelds grootste economieën, waar premier Abe uit voorzorg de scholen een maand dichtgooit. Een maand! Wat denk je dat al die ouders dan denken?

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: maandag 24 februari 2020

Wereldwijde staatsschuld naar record van $53 biljoen

De schulden van overheden wereldwijd stijgen dit jaar naar een record van $53 biljoen, zo verwacht S&P Global. Alleen dit jaar lenen overheden naar schatting al $8,1 biljoen, waarvan 70% nodig is om bestaande schulden door te rollen. De resterende 30% is nieuwe schuld die overheden maken om hun begrotingstekorten te dekken. Dat bedrag, omgerekend ongeveer $2,3 biljoen, staat gelijk aan tenminste 2,6% van het wereldwijde bbp. Volgens S&P Global hebben vooral de grote economieën dit jaar veel geld nodig. De Verenigde Staten moeten dit jaar naar schatting $3 biljoen lenen, terwijl JAPAN voor $1,75 biljoen aan schuldpapier zal uitschrijven.

Lees verder op Geotrendlines.nl
Geplaatst op: woensdag 19 februari 2020

Moeten we ons zorgen maken over de krimp bij de JAPANse economie?

Aan het begin van deze week werd bekend gemaakt dat de JAPANse economie het op dit moment niet gemakkelijk heeft. Tijdens het laatste kwartaal van 2019 werd de JAPANse economie geconfronteerd met een serieuze krimp. En volgens de meeste economen zien de verwachtingen voor de rest van het jaar er ook niet bepaald florissant uit.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 18 februari 2020

JAPANse economie krimpt als gevolg van btw-verhoging

De JAPANse economie is in de laatste maanden van het afgelopen jaar flink gekrompen, doordat consumenten en bedrijven het mede door een btw-verhoging lieten afweten in de bestedingen. De vooruitzichten voor het land zijn vanwege de uitbraak van het coronavirus 2019-nCoV in China ook niet florissant.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: maandag 17 februari 2020

JAPAN, voor al uw serieuze minnen

Het regent minnetjes in de Eurozone, maar dat is kinderspel bij wat er in JAPAN gebeurt. Daar moet je zijn voor de serieuze minnen. Was het derde kwartaal al matig, in het vierde kromp de economie met 1,6 procent ten opzichte het derde kwartaal. Voor de derde economie ter wereld is dat vrij dramatisch. Lang geleden dat we dat meemaakten: de muziek is er uit in JAPAN en ook hier geldt: dit zijn pre-coronacijfers.

Lees verder op BNR.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs