EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
60
kliks
Bron: Huizenmarkt-Zeepbel.nl
29
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
29
kliks
23
kliks
Bron: Express.live
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord Japan.
Artikel 21 tot 25 met de

betekenis van het woord JAPAN

Geplaatst op: vrijdag 8 juni 2018

G7 of G6 vs. 'de pestkop van de wereldeconomie'?

De kans is groot dat de Amerikaanse president Trump op de G7-top die vrijdag en zaterdag plaatsvindt in het Canadese Québec geïsoleerd komt te staan. De G7 is een informele bijeenkomst van de leiders van de 7 belangrijkste industriestaten (het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Duitsland, Italië, JAPAN, Canada en de Verenigde Staten). Maar Trumps buitenlandse ambtsgenoten zien hem steeds meer als 'de pestkop van de wereldeconomie', die per se de regels van de wereldhandel wil laten herschrijven. 

Lees verder op Express.live
Geplaatst op: dinsdag 5 juni 2018

't Is gebeurd: JAPAN gaat immigranten toelaten

Tot het midden van het volgende decennium wil JAPAN meer dan 500.000 buitenlandse werknemers opnemen om het tekort aan arbeidskrachten in een aantal belangrijke industrieën van het land te compenseren. Dat heeft de JAPANse overheid aangekondigd. De maatregel is volgens experts een belangrijke mijlpaal in de economie van het land, dat zijn arbeidsmarkt steeds heel gesloten heeft gehouden.

Lees verder op Express.live
Geplaatst op: vrijdag 25 mei 2018

'De cijfers van 2017 gaan we niet halen'

De Europese economische groei is aan het afzwakken. De cijfers van 2017 gaan we niet halen, denkt macro-econoom Kees de Kort. De groei van de JAPANse economie krijgt ook maar een krappe voldoende. Een heel klein plusje maar vooral aan de maak-kant van de economie. Hetzelfde is het geval in de Verenigde Staten. De Kort vraagt zich af of de makers daar niet veel te positief zijn.

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: donderdag 17 mei 2018

JAPANs groeiverhaal loopt deuk op

Het is al een paar jaar niet voorgekomen maar de JAPANse economie is in plaats van gegroeid toch gekrompen. En laten de JAPANse centrale, fiscale en monetaire autoriteiten er nou alles aan doen om wél uit die situatie te komen. 'Het past in het patroon: alles doen, geld is gratis en er gewoon niet uitkomen', zegt BNR-macro-econoom Kees de Kort.

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: woensdag 16 mei 2018

Zuid-Korea en JAPAN willen olie uit Iran blijven kopen

Zuid-Korea en JAPAN willen als bondgenoten van de Verenigde Staten een uitzondering op de nieuwe sancties tegen Iran, omdat deze sancties het op termijn onmogelijk maken om olie uit dat land te importeren. Met de nieuwe Amerikaanse sancties hebben andere landen zes maanden de tijd om alle lopende contracten met Iran te verbreken en andere leveranciers voor olie te zoeken.

Lees verder op Geotrendlines
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs