EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord Japan.
Artikel 21 tot 25 met de

betekenis van het woord JAPAN

Geplaatst op: donderdag 24 oktober 2019

Groei in Azië? Dat kan alleen bij het IMF

Het IMF ziet groei in Azië waar die er niet gaat komen. Want in het kielzog van een afzwakkende Chinese economie volgt de rest. 's Werelds derde grootste economie JAPAN had een inflatiedoelstelling van twee procent, de realiteit is nul. Ook de voorlopige cijfers van de inkoopmensen stellen niet gerust.

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: woensdag 23 oktober 2019

China blijft zwaar inzetten op elektriciteit uit zonnekracht

Tegen eind volgend decennium zal zonnekracht wereldwijd een capaciteit van meer dan 1.500 gigawatt hebben uitgebouwd. Dat betekent bijna een verdrievoudiging tegenover het huidige niveau. Dat blijkt uit een rapport van marktonderzoeker GlobalData. Volgens de onderzoekers zullen vooral China, India, Duitsland, de Verenigde Staten en JAPAN het volgende decennium bijkomende capaciteit installeren.

Lees verder op Express.live
Geplaatst op: dinsdag 17 september 2019

Voorlopig handelsakkoord tussen VS en JAPAN

De Verenigde Staten hebben een gelimiteerd handelsakkoord afgesloten met JAPAN. Dat heeft de Amerikaanse president Donald Trump maandag verklaard in een brief aan het Congres. Het akkoord wordt in de komende weken ondertekend.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: dinsdag 27 augustus 2019

Wereldhandel stokt (en waarom we niet op de centrale bankiers moeten rekenen)

De wereldhandel slabakt al langer dan in 2019. Zeg maar ‘krimpt’. Met 1,4 procent maand op maand, dat is dan juni 2019 als meest recente cijfer. Vooral de export door China, JAPAN en de eurozone is getroffen. Aldus Wolfstreet.com en de World Trade Monitor. ‘Developments in global international trade and industrial production June 2019′: niet goed tot erg slecht. Die slechte resultaten zetten de wereld terug naar oktober 2017.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: maandag 26 augustus 2019

Trump en Abe bevestigen handelsakkoord tussen JAPAN en VS

De Verenigde Staten en JAPAN zijn het eens geworden over een handelsakkoord, bevestigen de Amerikaanse president Donald Trump en de JAPANse premier Shinzo Abe zondag. De handelsdeal zal waarschijnlijk in september getekend worden en binnen een jaar van kracht worden.

Lees verder op nu.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs