EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord Japan.
Artikel 21 tot 25 met de

betekenis van het woord JAPAN

Geplaatst op: maandag 10 februari 2020

De beurs en aandelen: loterij zonder nieten/Grootste financiële bubbel in de geschiedenis

‘Don’t fight the Fed’ is een aloud beursgezegde. Ook een wijsheid? Daar valt over te discussiëren maar het werkt in ieder geval wel. Wanneer oneindig veel fiatgeld in het monetair systeem wordt gepompt zoals eigenlijk reeds jaren het geval is. (‘Oneindig’ mag u gerust letterlijk nemen.) Vanwege the usual suspects: de Federal Reserve of Amerikaanse centrale bank. Maar evengoed de Bank of JAPAN en de Chinese centrale bank doen vrolijk mee. Deze laatste eigenlijk niet zo vrolijk want het is ‘van moetens’ omwille van het Coronavirus. Maar elk excuus is goed om de financiële markten te ondersteunen. Trouwens; hoe zwak moeten deze wel zijn wanneer ze ‘ondersteuning’ behoeven…

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: zaterdag 8 februari 2020

Dikke, dikke min voor JAPAN

De cijfers blijven binnendruppelen. Zagen we voor de eurozone in december teruglopende detailhandelsverkopen, daar komen nu de productiecijfers van wat grote Europese landen bij. En dat is niet best. Duitsland doet het tamelijk slecht, en datzelfde geldt voor Spanje en Frankrijk. Ik snap wel waarom die groei afzwakt.

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: donderdag 30 januari 2020

Beursindex Hong Kong zakt meer dan 2 procent

Beursindexen in Azië tuimelden vandaag naar beneden na het bekendmaken van het nieuws dat de Amerikaanse centrale hun rentebeleid niet zullen aanpassen. Uiteraard heeft ook het coronavirus iets te maken met de dalende aandelenkoersen. In Hong Kong, JAPAN, China, … ervaren de aandelenmarkten niet bepaald hun beste tijd, het kleurt er namelijk bloedrood.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 21 januari 2020

Grote centrale banken buigen zich samen over cryptomunten

De Europese Centrale Bank (ECB) gaat samen met een aantal andere grote centrale banken samenwerken op het gebied van cryptomunten, om uiteindelijk ook te kijken of ze zelf wat zouden hebben aan een eigen digitale munt. Dat meldt Bank for International Settlements (BIS) dinsdag.

Naast de ECB zijn ook de centrale banken van het Verenigd Koninkrijk, JAPAN, Zweden en Zwitserland betrokken bij het experiment.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: vrijdag 17 januari 2020

In JAPAN doen ze al heel lang hele rare dingen

Als iedereen macro-economisch iets voorzichtiger wordt, gaat de groei omlaag. En dat is een proces dat momenteel over de hele wereld wel zichtbaar is, zegt Kees de Kort. 'Er gebeuren rare dingen, er gebeuren onbegrijpelijke dingen en we snappen het niet meer.'

Lees verder op BNR.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs