EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord Japan.
Artikel 21 tot 25 met de

betekenis van het woord JAPAN

Geplaatst op: vrijdag 14 juni 2019

Wie heeft baat bij een escalatie van geweld in de Straat van Hormuz?

In de Golf van Oman, net ten zuiden van de ingang tot de Straat van Hormuz, zijn donderdagochtend twee olietankers aangevallen. Het gaat om een JAPANs en een Noors schip. Beide zouden door een torpedo zijn geraakt. De Verenigde Staten zeggen dat Iran achter de aanval zit. Maar ze hebben geen bewijzen. Internationale waarnemers hebben vragen bij de vermeende Iraanse betrokkenheid. Wat heeft Iran te winnen bij een aanval op een JAPANse olietanker op het moment dat de JAPANse premier Shinzo Abe in Teheran is voor een ontmoeting met de Iraanse leiders? De angst voor een confrontatie tussen Iran en de Verenigde Staten laait ondertussen opnieuw op.

Lees verder op Express.live
Geplaatst op: maandag 10 juni 2019

Trump dreigt met extra heffingen tegen China als Xi tijdens G20 niet met hem spreekt

De Amerikaanse president Donald Trump dreigt extra heffingen in te voeren tegen China indien zijn Chinese collega Xi Jinping niet met hem spreekt op de G20-top in JAPAN later deze maand. China zal een handelsdeal sluiten met de VS omdat de Chinezen wel moeten komen tot een overeenkomst, zei hij in een interview met CNBC.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: zondag 9 juni 2019

Economische groei kan volgens G20 komend jaar opleven

De economische groei kan volgens de G20 komend jaar wereldwijd opleven, maar er zijn wel toenemende spanningen binnen de internationale handel en politieke wrijvingen die dat vooruitzicht overschaduwen.

Dat staat in het slotcommuniqué van de ministers van Financiën en centralebankpresidenten van de G20 die in het JAPANse Fukuoka bijeen zijn gekomen.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: dinsdag 4 juni 2019

Dit zijn de winnaars van de handelsoorlog (tot nu toe)

Meer dan een jaar geleden startte de handelsoorlog tussen de Verenigde Staten en China. Momenteel zijn de twee grootmachten verwikkeld in een diep conflict en ze hebben elkaar hevig bestookt met tarieven. De JAPANse investeringsbank Nomura onderzocht welke landen er van de handelsoorlog profiteren.

Door de handelsoorlog importeren de Verenigde Staten en China minder van elkaar. Toch moeten beide landen bepaalde producten hebben, koste wat het kost. Daarom importeren ze die producten nu uit andere landen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 28 mei 2019

China, het JAPAN van 35 jaar geleden

De karakteristieken van China doen denken aan die van JAPAN van zo'n 35 jaar geleden, maar de problematiek in het land is een stuk ingewikkelder: China is inmiddels een wereldspeler geworden, maar de Chinese bevolking is grotendeels onwetend. Intussen kraakt de arbeidsmarkt en stijgen de voedselprijzen door de varkenspest, zegt Kees de Kort. 'Het Chinese publiek wordt voorzichtiger en terughoudender en dat heeft economische consequenties. Heel veel cijfers die bekend worden, daar klopt geen moer van.' En daar komt nog het handelsconflict met de VS overheen...

Lees verder op BNR.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs