EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord Japan.
Artikel 21 tot 25 met de

betekenis van het woord JAPAN

Geplaatst op: donderdag 20 september 2018

Aka die gek van de Bank of JAPAN

Dat het vizier in de Troonrede niet verder is gericht dan de korte termijn is tot daar aan toe. Dat ook het CPB niet bereid is om ook te kijken naar de langetermijneffecten, dát vindt Kees de Kort wonderlijk. 'Er moet überhaupt veel meer aandacht ontstaan voor het optreden van centrale banken; de bubbels op allerlei plaatsen is één op één resultaat van het optreden van de financiële autoriteiten.' In JAPAN zijn ze evenmin gevoelig voor allerlei politieke stormen. Foute boel, zegt Kees. 'De Terminator, aka de baas van de Bank of JAPAN, heeft alweer gezegd dat de rente nul is en dat ze dat nog heel lang zo houden.'

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: maandag 17 september 2018

'Trump mijdt klachten over valuta tegen JAPAN'

De JAPANse premier Shinzo Abe heeft zijn Amerikaanse ambtgenoot Donald Trump tijdens hun eerste ontmoeting in 2017 verteld dat het "gevaarlijk" is om het onderwerp valuta aan te snijden. Sindsdien heeft Trump volgens de premier niet meer tegen JAPAN geklaagd over de munt.

Abe deed de onthulling zondag tijdens een televisiedebat. Daarin werd Abe onder meer gevraagd naar de betrekkingen met de VS.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: vrijdag 7 september 2018

Is JAPAN Trump’s volgende doelwit voor een handelsoorlog?

Amerikaans president Trump is verzot op handelsconflicten, dat is ondertussen meermaals gebleken door zijn importheffingen op producten uit verschillende delen van de wereld. Als je denkt dat het ergste achter de rug is, heb je het waarschijnlijk bij het verkeerde eind. JAPAN zou de volgende op het lijstje zijn, aldus Trump in een gesprek met de Wall Street Journal.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 30 augustus 2018

Panasonic verplaatst Europees hoofdkantoor van Londen naar Amsterdam

Het JAPANse technologieconcern Panasonic verhuist zijn Europese hoofdkantoor in oktober naar Amsterdam. De Europese topman Laurent Abadie zegt dat het bedrijf uit Londen vertrekt vanwege brexit.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: woensdag 29 augustus 2018

JAPANs bedrijfsleven is klaar met vage Brexit-plannen

Het JAPANse bedrijfsleven heeft genoeg van de onduidelijkheid over de Brexit. Door de verschillende plannen die nog altijd op tafel liggen en de dubbele signalen van de Britse regering, weten bedrijven niet hoe ze met het Britse vertrek uit de EU moeten omgaan, aldus een van de grootste werkgeversorganisatie van JAPAN.

Lees verder op nu.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs