EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord Japan.
Artikel 31 tot 35 met de

betekenis van het woord JAPAN

Geplaatst op: vrijdag 17 mei 2019

Justitie Italië eist tot 8 jaar cel tegen ex-bankiers die boeken vervalsten

Het Openbaar Ministerie van Italië heeft donderdag celstraffen tot acht jaar geëist tegen oud-bankmedewerkers van Deutsche Bank, Banca Monte dei Paschi di Siena en de JAPANse bank Nomura.

De verdachten zouden hebben meegewerkt aan het vervalsen van de boeken van de Italiaanse probleembank. Hiermee werden de verliezen van de bank rooskleuriger voorgesteld dan ze in werkelijkheid waren.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: donderdag 16 mei 2019

'Trump stelt nieuwe heffingen op Europese auto's uit'

De Verenigde Staten stellen hogere tarieven voor de invoer van auto's en auto-onderdelen uit de Europese Unie en JAPAN met maximaal zes maanden uit. Dat schrijft persbureau Bloomberg woensdag op basis van bronnen.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: dinsdag 30 april 2019

Karoshi: drones moeten laatwerkers in JAPAN uit hun kantoor jagen

JAPAN zet drones in om het probleem van overdreven overwerk aan te pakken. Het land heeft al jaren te kampen met wat in het JAPANs ‘karoshi’ wordt genoemd: mensen die zichzelf letterlijk dood werken. De meeste slachtoffers sterven aan de gevolgen van een hartaanval of beroerte, een arbeidsongeval of zelfmoord.

Lees verder op Express.live
Geplaatst op: maandag 29 april 2019

VS: "Als bondgenoten Huawei niet uitsluiten voor 5G-netwerk, overwegen we inlichtingenban”

[...]

De Verenigde Staten voorop, bijgestaan door JAPAN en Australië, vermoeden dat de infrastructuur de deur opent voor spionage door de Chinese staat en het leger.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: vrijdag 26 april 2019

JAPAN maakt zich op voor 10 dagen vakantie en iedereen is in paniek

De JAPANse Golden Week duurt dit jaar uitzonderlijk 10 volle dagen. De Gouden Week is een aanduiding voor een reeks feestdagen die zich alle in de eerste week van mei situeren. Dat een week nu een volle 10 dagen wordt, heeft te maken met de troonsbestijging van kroonprins Naruhito. Die staat geprogrammeerd voor 1 mei, maar de festiviteiten beginnen zaterdag al.

Lees verder op Express.live
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs