EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord Japan.
Artikel 31 tot 35 met de

betekenis van het woord JAPAN

Geplaatst op: dinsdag 10 december 2019

JAPAN maakt de borst nat

Uit de leading indicators van de OESO blijkt dat deze club denkt dat de daling van de wereldwijde economische groei tot stilstand is gekomen. En dat is stukken positiever dat wat de OESO de afgelopen maanden dacht.

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: donderdag 28 november 2019

Beurzen in Zuid-Korea en India kunnen verrassen in 2020

Investeringsbank JP Morgan richt zijn pijlen op Zuid-Korea en India in 2020. De analisten en economen verwachten dat de aandelenmarkten in deze landen ons stevig kunnen verrassen met aardige rendementen. Ze verwachten dat de MSCI Asia ex-JAPAN index eind 2020 ongeveer 8 procent hoger zal noteren dan nu het geval is, positieve vooruitzichten dus.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 27 november 2019

De breekbare rode draad in JAPAN

Een 'leuke, misleidende manier van denken' in JAPAN: über-optimisten zien het inkomen per hoofd van de bevolking wel stijgen. Maar met de vergrijzing die het land teisteren én de schuldengroei maken het perspectief niet erg gunstig, zegt Kees de Kort. 'De rode draad van JAPAN is: de langetermijnvooruitzichten zijn serieus slecht, en daar wordt niet over gepraat. Fake news!'

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: vrijdag 15 november 2019

Double Whammy voor de Aziatische exporteurs

Niet alleen zwakt de Chinese economie af, het land voert nadrukkelijk een beleid van zelf maken en minder importeren. Als je kijkt naar de import/exportcijfers van Indonesië, Thailand, JAPAN en Korea...dat is gewoon verschrikkelijk, dat ziet er niet goed uit. Ten slotte heb je het conflict in Hongkong. Dat heeft ook een uitstraling, in de hele regio staat het vertrouwen onder druk.

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: woensdag 6 november 2019

Microsoft test de 4-daagse werkweek; de productiviteit gaat door het dak

Microsoft JAPAN testte een systeem waarbij verschillende werknemers maar vier dagen per week moesten werken in plaats van vijf. Het kantoor van Microsoft wilde op die manier de werkdruk verlagen voor de werknemers. Resultaat: de productiviteit steeg er met 40%.

Lees verder op Express.live
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs