EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
59
kliks
Bron: Huizenmarkt-Zeepbel.nl
29
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
29
kliks
23
kliks
Bron: Express.live
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord Japan.
Artikel 31 tot 35 met de

betekenis van het woord JAPAN

Geplaatst op: woensdag 18 april 2018

Gigantische ontdekking onder dit mini-eilandje kan de hele wereldeconomie veranderen

JAPANse wetenschappers hebben een ontdekking gedaan die weleens de volledige wereldeconomie kan omgooien. Onder Minamitorishima, een mini-eilandje in de Stille Oceaan, vonden ze 16 miljoen ton zeldzame metalen die van grote waarde zijn voor de techindustrie. De wetenschappers bundelden hun bevindingen in het wetenschappelijk tijdschrijft Scientific Reports.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: dinsdag 17 april 2018

JAPAN zit op berg zeldzame metalen die 400 jaar kan meegaan

De territoriale wateren van JAPAN herbergen een gigantische rijkdom aan zeldzame metalen. Dat blijkt uit een onderzoek van wetenschappers aan de Universiteit Waseda en de University Tokyo, die tot de vaststelling kwamen dat in de bodem van de Stille Oceaan in de buurt van het JAPANse eiland Minamitorishima een voorraad van ongeveer 1,2 miljoen ton zeldzame metalen aanwezig is.

Lees verder op Express.live
Geplaatst op: vrijdag 13 april 2018

Uw loon in Bitcoin? In JAPAN is het mogelijk!

Jazeker! De JAPANse GMO Internet Group biedt zijn werknemers de mogelijkheid hun loon in Bitcoin te ontvangen. Of in ieder geval een deel. Zij die hiervoor opteren krijgen er nog een bonus van 10 procent bovenop! Het minimum is 10.000 Yen en het maximum 100.000 Yen. Oftewel van 75 euro tot 750 euro. Het aanbod wordt geleidelijk uitgebreid tot alle 4000 werknemers. Letterlijk wat je noemt een ‘variabel loon’ dus…

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: vrijdag 6 april 2018

Handelsplatform voor cryptomunten Coincheck wordt overgenomen

Het JAPANse handelsplatform voor cryptomunten Coincheck, dat in januari slachtoffer werd van een grote roof, wordt overgenomen door onlinebroker Monex.

Met de deal is een bedrag van 3,6 miljard yen (27 miljoen euro) gemoeid.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: dinsdag 3 april 2018

5 JAPANse cryptobrokers sluiten de deuren

Cryptobrokers in JAPAN geven er de brui aan nadat ze de voorwaarden voor een licentie niet konden naleven. De brokers bekijken nu hoe ze de fondsen en cryptomunten terug kunnen geven aan de klanten.

JAPAN is een van de landen die het verste gevorderd is in de regulering van cryptomunten. Bitcoin en Co zijn er dan ook bijzonder populair. Die regulering zal meer bescherming bieden. Dat gebeurt ook door de zwakste partijen te laten verdwijnen. Zo sluiten 5 cryptobrokers de deuren nadat ze hun licentie bij de JAPANese Financial Services Agency (FSA) hebben ingetrokken.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs