EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord Japan.
Artikel 31 tot 35 met de

betekenis van het woord JAPAN

Geplaatst op: maandag 2 juli 2018

JAPANse Yen ondersteunt de daling bij de goudprijs niet

De goudprijs kende opnieuw een beroerde week. Al wekenlang staat het gele edelmetaal onder grote druk en steeds meer goudbeleggers gooien de handdoek in de ring. Opmerkelijk genoeg ondersteunt de JAPANse Yen op dit moment de daling bij de goudprijs niet. En dat kan goed nieuws betekenen voor de goudprijs.

De goudprijs staat al wekenlang onder druk. Sinds april is de trend volledig omgeslagen en de beer heeft de afgelopen tijd behoorlijke tikken uitgedeeld. De goudprijs stond sinds december afgelopen jaar niet meer zo laag. Alle winst van de eerste maanden van dit jaar zijn als sneeuw voor de zon verdwenen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 21 juni 2018

Rijke Aziaten worden sneller rijker dan eender wie

Het vermogen van de rijke bevolkingsgroep in de regio Asia-Pacific is het voorbije jaar met bijna 15 procent toegenomen tot 21,6 biljoen dollar. Dat blijkt uit een rapport van consulent Capgemini. Daarbij wordt opgemerkt dat nergens ter wereld de rijkdom een snellere groei kent dan in Asia-Pacific.

De versnelling van de economische groei en de uitstekende prestaties van de aandelenmarkten deden de wereldwijde rijkdom het voorbije jaar tot een nieuwe recordhoogte van 70,2 biljoen dollar optekenen. JAPAN en China hebben vorig jaar de grootste bijdrage geleverd aan de groei van de Aziatische rijkdom. De snelste toename kon echter worden opgetekend in India.

Lees verder op Express.live
Geplaatst op: vrijdag 15 juni 2018

Een gouden zet van zilver!

De Fed voert de druk op. Gisteren trok de Amerikaanse centrale bank haar korte rente andermaal op met 25 basispunten. Hierdoor bedraagt het rentetarief 1,75% tot 2%, wat inmiddels ver verwijderd is van internationale tegenhangers. Die overige centrale banken, zoals die van JAPAN of Europa, flirten nog altijd met de nulrente. De verschillen lopen steeds verder op. We weten uit ervaring dat dit op termijn geen houdbare situatie is.

Lees verder op Edelmetaal-info.nl
Geplaatst op: vrijdag 8 juni 2018

G7 of G6 vs. 'de pestkop van de wereldeconomie'?

De kans is groot dat de Amerikaanse president Trump op de G7-top die vrijdag en zaterdag plaatsvindt in het Canadese Québec geïsoleerd komt te staan. De G7 is een informele bijeenkomst van de leiders van de 7 belangrijkste industriestaten (het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Duitsland, Italië, JAPAN, Canada en de Verenigde Staten). Maar Trumps buitenlandse ambtsgenoten zien hem steeds meer als 'de pestkop van de wereldeconomie', die per se de regels van de wereldhandel wil laten herschrijven. 

Lees verder op Express.live
Geplaatst op: dinsdag 5 juni 2018

't Is gebeurd: JAPAN gaat immigranten toelaten

Tot het midden van het volgende decennium wil JAPAN meer dan 500.000 buitenlandse werknemers opnemen om het tekort aan arbeidskrachten in een aantal belangrijke industrieën van het land te compenseren. Dat heeft de JAPANse overheid aangekondigd. De maatregel is volgens experts een belangrijke mijlpaal in de economie van het land, dat zijn arbeidsmarkt steeds heel gesloten heeft gehouden.

Lees verder op Express.live
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs