EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord Japan.
Artikel 41 tot 45 met de

betekenis van het woord JAPAN

Geplaatst op: maandag 1 juli 2019

Verenigde Staten en China zijn weer dichter tot elkaar gekomen in handelsoorlog

De Amerikaanse president Donald Trump en de Chinese president Xi Jingping besloten zaterdag tijdens de G20-top in JAPAN om weer verder te gaan met gesprekken in de handelsoorlog. Er zullen dan ook geen nieuwe importtarieven gelden.

President Donald Trump schreef op twitter dat de relatie met China goed blijft:

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 26 juni 2019

Wat er dit weekend gebeurt, zal de loop van de financiƫle markten voor 2019 bepalen

Komende zaterdag staat er een hele belangrijke bijeenkomst op de agenda. President Donald Trump en president Xi Jingping zullen elkaar ontmoeten op de G20-top in Osaka, JAPAN. Volgens marktkenners zal de ontmoeting het verloop van de markten voor de rest van 2019 bepalen.

Een verdere verergering van de handelsoorlog zal volgens verschillende economen de wereldeconomie in recessie kunnen brengen. Zo zei Arend Kapteyn, econoom bij zakenbank UBS:

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 21 juni 2019

JAPANse economie is vlees noch vis

Vlees noch vis, zompig, dikke inflatie, dienstensector zit wel wat beweging in maar de JAPANse economie trekt niet aan, ziet BNR-macro-econoom Kees de Kort. Kijk ook naar het wereldplaatje: de economie van de Verenigde Staten gaat omlaag, die van het Verenigd Koninkrijk ook en JAPAN gaat dus niet heel veel beter. Dus hoe je het ook wendt of keert, die wereldeconomie ziet er niet goed uit. Ook na het weekend niet, blikt De Kort alvast vooruit.

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: zaterdag 15 juni 2019

Wel of geen ontmoeting met Xi tijdens G20-top boeit Trump niet

Het maakt de Amerikaanse president Donald Trump naar eigen zeggen niet uit of het later deze maand tot een ontmoeting komt met zijn Chinese collega Xi Jinping tijdens de G20-top in JAPAN. De president wees op de vele extra miljarden voor de Amerikaanse schatkist die blijven binnenkomen door de hogere importtarieven.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: vrijdag 14 juni 2019

Wie heeft baat bij een escalatie van geweld in de Straat van Hormuz?

In de Golf van Oman, net ten zuiden van de ingang tot de Straat van Hormuz, zijn donderdagochtend twee olietankers aangevallen. Het gaat om een JAPANs en een Noors schip. Beide zouden door een torpedo zijn geraakt. De Verenigde Staten zeggen dat Iran achter de aanval zit. Maar ze hebben geen bewijzen. Internationale waarnemers hebben vragen bij de vermeende Iraanse betrokkenheid. Wat heeft Iran te winnen bij een aanval op een JAPANse olietanker op het moment dat de JAPANse premier Shinzo Abe in Teheran is voor een ontmoeting met de Iraanse leiders? De angst voor een confrontatie tussen Iran en de Verenigde Staten laait ondertussen opnieuw op.

Lees verder op Express.live
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs