EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
59
kliks
Bron: Huizenmarkt-Zeepbel.nl
29
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
29
kliks
23
kliks
Bron: Express.live
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord Japan.
Artikel 41 tot 45 met de

betekenis van het woord JAPAN

Geplaatst op: donderdag 8 maart 2018

JAPANse toezichthouder straft zeven cryptobeurzen

De JAPANse financiële toezichthouder heeft zeven cryptobeurzen op de vingers getikt in een poging om consumenten te beschermen tegen de soms risicovolle handel in cryptomunten. Twee beurzen moeten tijdelijk de deuren sluiten.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: woensdag 7 maart 2018

"JAPAN pakt bitcoinplatforms aan"

Economie JAPAN zal deze week straffen opleggen aan een paar platforms waar mensen kunnen handelen in bitcoins en andere virtuele munten. Sommige beurzen moeten waarschijnlijk zelfs stoppen. Dat meldt de zakenkrant Nikkei vandaag. 

De beurs Coincheck, die in januari het slachtoffer van een enorme digitale roof was, krijgt waarschijnlijk een vermaning en de opdracht om orde op zaken te stellen.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: zondag 4 maart 2018

JAPANse crypto exchanges slaan handen in elkaar om markt te reguleren

De JAPANners zijn altijd al gek geweest op nieuwe technologische snufjes. Cryptomunten zijn hier uiteraard geen uitzondering. Ondanks de crypto-gekte in JAPAN, blijkt er toch nood te zijn om deze markt te reguleren. Verschillende belangrijke JAPANse exchanges hebben daarom besloten om een engagement aan te gaan om de cryptomarkt in goede banen te leiden.

JAPAN was één van de eerste landen die virtuele munten accepteerden als legitiem betaalmiddel. Alles wat met crypto te maken heeft, is hier zeer gegeerd en geliefd. Toch is het zo dat er steeds meer vraag en nood is aan marktregulatie. De JAPANse overheid heeft hier nog altijd geen stappen in ondernomen, daarom dat de handelsplatformen zelf het heft in eigen handen gaan nemen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 27 februari 2018

Wanneer komt er vers bloed in centraal bankenland?

Zowel in JAPAN als Europa wordt de inflatiedoelstelling van 2 procent nog altijd niet gehaald. Dus ECB-baas Mario Draghi haalt zijn doelstelling nog niet, dús zal zijn beleid doorgaan, met alle gevolgen van dien, weet De Kort. Waarom laten ze die 2 procent niet eens los?

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: donderdag 22 februari 2018

Systeemfout zorgt er bijna voor dat een JAPANner voor $20.000 miljard Bitcoins kan kopen … zonder te betalen

De JAPANse cryptobrokers blijven niet gespaard van enige problemen. Een recente systeemfout bij Zaif Cryptocurrency Exchange zorgde ervoor dat gedurende 18 minuten klanten Bitcoins konden kopen zonder daarvoor te betalen. Een klant had dit snel begrepen en probeerde deze Bitcoins snel terug te verkopen. Helaas viel hij door de mand omdat hij ‘iets’ te gretig was.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs