EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord Japan.
Artikel 41 tot 45 met de

betekenis van het woord JAPAN

Geplaatst op: dinsdag 5 februari 2019

De Schwung is eruit

De Amerikaanse economie? Macro-econoom Kees de Kort is er niet enthousiast over. Langetermijnuitdagingen waar de Amerikaanse economie voor staat zijn pensioenkosten, vergrijzing en hogere ziektekosten. De problemen zijn alleen maar groter geworden. Maar dat komt niet terug in de State of the Union. En in JAPAN? Het bekende JAPANse verhaal: het sukkelt maar door.

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: vrijdag 1 februari 2019

Grootste vrijhandelszone ter wereld gaat van start: EU en JAPAN vormen markt van meer dan 600 miljoen mensen

De grootste vrijhandelszone in de wereld treedt vandaag in werking. Het gaat om een pact dat de Europese Unie en JAPAN na jaren van onderhandelen hebben gesloten om een markt van meer dan 600 miljoen mensen te vormen. Ze willen importheffingen en andere handelsbelemmeringen wegnemen. Ook Belgische bedrijven kunnen daarvan profiteren, zegt werkgeversfederatie VBO.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: maandag 28 januari 2019

Het gapende gat tussen data en praktijk

Dat er in China een behoorlijk gat gaapt tussen cijfers die naar buiten komen en de dagelijkse werkelijkheid wisten we al. Maar ook in het als extreem betrouwbaar bekend staande JAPAN zijn nu datareeksen opgedoken die niet bleken te kloppen. Dus met een beetje pech gaat het in JAPAN een stuk slechter dan we al dachten, zegt Kees de Kort. 'De vraag is hoe groot de afwijkingen zijn. De JAPANse centrale bank heeft alle ballen gezet op inflatie en economische groei. Als dat op verkeerde data is gebaseerd, is dat vooral heel pijnlijk voor de JAPANse bevolking, want die zijn daar het slachtoffer van.'

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: maandag 28 januari 2019

JAPANse banken willen af van cash geld

Mitsubishi UFJ Financial Group (MUFG), de grootste bank van JAPAN, heeft een samenwerkingsakkoord gesloten met het Amerikaanse internetbedrijf voor de uitbouw van een betaalnetwerk, gebaseerd op de blockchain, de technologie achter onder meer de bitcoin. Het systeem moet volgend jaar klaar zijn voor de Olympische Spelen van Tokyo. Dat zegt de MIT Technology Review.

[...]

Lees verder op express.live
Geplaatst op: zaterdag 26 januari 2019

Israëliers gearresteerd voor grootste smokkel van goud naar JAPAN

Twee Israëliërs zijn woensdag in JAPAN gearresteerd voor de grootste goud smokkel operatie in de geschiedenis van het land. Het tweetal zou zijn betrapt met 220 kilo aan goudstaven.

[...]

Lees verder op GoudVerzekerd
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs