EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord Japan.
Artikel 41 tot 45 met de

betekenis van het woord JAPAN

Geplaatst op: vrijdag 7 september 2018

Is JAPAN Trump’s volgende doelwit voor een handelsoorlog?

Amerikaans president Trump is verzot op handelsconflicten, dat is ondertussen meermaals gebleken door zijn importheffingen op producten uit verschillende delen van de wereld. Als je denkt dat het ergste achter de rug is, heb je het waarschijnlijk bij het verkeerde eind. JAPAN zou de volgende op het lijstje zijn, aldus Trump in een gesprek met de Wall Street Journal.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 30 augustus 2018

Panasonic verplaatst Europees hoofdkantoor van Londen naar Amsterdam

Het JAPANse technologieconcern Panasonic verhuist zijn Europese hoofdkantoor in oktober naar Amsterdam. De Europese topman Laurent Abadie zegt dat het bedrijf uit Londen vertrekt vanwege brexit.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: woensdag 29 augustus 2018

JAPANs bedrijfsleven is klaar met vage Brexit-plannen

Het JAPANse bedrijfsleven heeft genoeg van de onduidelijkheid over de Brexit. Door de verschillende plannen die nog altijd op tafel liggen en de dubbele signalen van de Britse regering, weten bedrijven niet hoe ze met het Britse vertrek uit de EU moeten omgaan, aldus een van de grootste werkgeversorganisatie van JAPAN.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: maandag 20 augustus 2018

'Duitsland heeft dit jaar opnieuw grootste handelsoverschot ter wereld'

Duitsland zal dit jaar opnieuw het grootste overschot op de lopende rekening ter wereld. Hiermee blijft het Europese land JAPAN opnieuw voor. Nederland zal waarschijnlijk de derde plek bezetten.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: maandag 20 augustus 2018

JAPAN komt maar niet uit het moeras

Volgens macro-econoom Kees de Kort blijft de JAPANse economie sukkelen. Soms een klein plusje, nu een klein minnetje maar ze komen maar niet uit het moeras. Ze hebben last van schulden en een gigantische vergrijzing. De Kort waarschuwt dat als Europa en de Verenigde Staten niets doen, ze over tien jaar met dezelfde soort problemen te maken krijgen.

Lees verder op BNR.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs