EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord Japan.
Artikel 41 tot 45 met de

betekenis van het woord JAPAN

Geplaatst op: dinsdag 27 augustus 2019

Wereldhandel stokt (en waarom we niet op de centrale bankiers moeten rekenen)

De wereldhandel slabakt al langer dan in 2019. Zeg maar ‘krimpt’. Met 1,4 procent maand op maand, dat is dan juni 2019 als meest recente cijfer. Vooral de export door China, JAPAN en de eurozone is getroffen. Aldus Wolfstreet.com en de World Trade Monitor. ‘Developments in global international trade and industrial production June 2019′: niet goed tot erg slecht. Die slechte resultaten zetten de wereld terug naar oktober 2017.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: maandag 26 augustus 2019

Trump en Abe bevestigen handelsakkoord tussen JAPAN en VS

De Verenigde Staten en JAPAN zijn het eens geworden over een handelsakkoord, bevestigen de Amerikaanse president Donald Trump en de JAPANse premier Shinzo Abe zondag. De handelsdeal zal waarschijnlijk in september getekend worden en binnen een jaar van kracht worden.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: maandag 26 augustus 2019

De G7 over de groeiende ongelijkheid in de wereld

De toenemende kloof tussen (schat)rijk en (straat)arm vormt dit jaar het hoofdthema van de bijeenkomst van de G7. De leiders van de zeven grootste industrielanden zijn van 24 tot 26 augustus 2019 verzameld in de Franse badplaats Biarritz. Het zijn: Canada, Frankrijk, Duitsland, Italië, JAPAN, het VK en de VS. Het is toch op JAPAN na een uitsluitend westers onderonsje. Ook dit jaar zijn er weer vele duizenden die fysiek protesteren. Klimaatactivisten en antiglobalisten voornamelijk. Die de G7 verwijten veel te praten maar weinig te doen. Van in dienst te staan van de ultrarijken en de multinationals van de wereld.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: zaterdag 24 augustus 2019

'Verenigde Staten en JAPAN zijn het eens over handelsakkoord'

De Verenigde Staten en JAPAN zijn het eens geworden over een handelsakkoord, schrijft de JAPANse zakenkrant Nikkei Asian Review zaterdag. De handelsdeal zal waarschijnlijk in september getekend worden en binnen een jaar van kracht gaan.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: vrijdag 23 augustus 2019

Het gaat iets minder slecht in Europa

De voorlopige cijfers van de inkoopmanagers in Europa, de VS en JAPAN zijn bekend. Het gaat iets minder slecht in Europa. In normaal Nederlands zou je zeggen: 'maximale stabilisatie', maar we moeten nog een paar maanden afwachten, volgens Kees de Kort. Met deze informatie doet de ECB nog niets. Maar 'bereid je maar voor, over een paar weken is er weer een ECB-vergadering, dus dan zal er wel weer iets bedacht worden. Nog meer steun en nog meer gekte om te kijken of het nu wel gaat werken.' Ongelofelijk vindt Kees de Kort dat omdat er volgens hem weinig goeds komt uit de acties van het ECB.

Lees verder op BNR.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs