Nieuws / Artikelen met het woord

Jim Rogers

183 artikelen gevonden. Artikel 1 tot 5
Bron: Beurs.com
Geplaatst: vrijdag 9 juni 2017

JIM ROGERS: Zo verdien je gemakkelijk 10%

De legendarische belegger JIM ROGERS is doorgaans bijzonder negatief over de toekomst van het financiële systeem. Maar In tegenstelling tot andere doemdenkers ziet hij altijd ergens wel enkele lichtpuntjes. Momenteel zijn dat Rusland en Japan.

Bron: Marketupdate
Geplaatst: dinsdag 14 februari 2017

JIM ROGERS: Overheid wil contant geld afschaffen voor totale controle

Er komt een dag dat je geen kopje koffie meer kunt kopen zonder getraceerd te worden, zo waarschuwt beleggingsgoeroe JIM ROGERS. Om meer controle te krijgen over mensen zullen overheden in toenemende mate transacties met contant geld aan banden leggen, zo voegde hij eraan toe.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: woensdag 1 februari 2017

JIM ROGERS: ‘Verkoop je aandelen wanneer Trump echt een handelsoorlog begint’

JIM ROGERS is al een van de veteranen op de beursvloer. Hij was al decennia lang getuige van allerhande economische veranderingen, crisissen en periodes van hoge groei. De man weet dus het een en ander over de economie en het effect op de financiële markten. Een handelsoorlog, waar Trump naar neigt, is echter nefast voor beide.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: woensdag 30 november 2016

Rogers: Chinese yuan gaat concurreren met US dollar

De Chinese munt, de yuan is de enige valuta aan de horizon dat kan concurreren met de Amerikaanse dollar. Het zou in de toekomst zomaar de wereld reservemunt kunnen worden, de status die nu nog wordt gedragen door de munt van Amerika, aldus JIM ROGERS – miljardair, financieel commentator en internationaal investeerder.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: donderdag 1 september 2016

JIM ROGERS: ‘De volgende crisis wordt vele malen groter dan je denkt’

JIM ROGERS heeft soms vreemde ideeën over de financiële wereld, maar tot op heden krijgt hij steeds gelijk. Volgens Rogers gaan we dan ook verbaasd zijn bij een nieuwe crisis: “The next time the world comes to an end, it’s going to be a bigger shock than we expect.”

Volgens JIM ROGERS zal China bij de volgende crisis een belangrijke rol spelen. Echter niet zoals we tijdens de vorige crisis hebben gezien. China heeft sinds de Grote Recessie enorm veel schulden opgestapeld en zal deze keer de wereld niet komen redden. En …, zegt Rogers, in tegenstelling tot het westen is China wél bereid om slechte investeringen failliet te laten gaan.

Het zal een schok worden wanneer de domino’s vallen, ook in China. Maar het zal goed zijn voor China en de wereld om de vergissingen uit het verleden recht te zetten. Hierdoor zal de volgende crisis wel groter worden dan iedereen verwacht.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$