EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 5 artikelen gevonden met het woord Jim Rogers.
Artikel 1 tot 5 met de

betekenis van het woord JIM ROGERS

Geplaatst op: dinsdag 7 april 2020

“Dit wordt een zeer, zeer ernstige berenmarkt” JIM ROGERS over fiatmunten, de beurs en de wereldeconomie

Wat zegt JIM ROGERS vandaag? De economie van China zal de Amerikaanse economie onttronen van de eerste plaats in de wereld. Nu komt dàt ons niet als een verrassing voor. Een hardwerkende bevolking die veel spaart, strak centraal geleid door een verlicht dictatorschap. Met vijfjarenplannen die strikt opgevolgd en ook gehaald worden.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: woensdag 15 januari 2020

Superbelegger JIM ROGERS: “We gaan een verschrikkelijke tijd tegemoet”

“Dit is niet hoe een gezonde economie er uitziet.” JIM ROGERS (geboren 1942, VS) is een monument in de wereld van beleggen, investeren. Heel vroeg voorzag hij de markt voor grondstoffen exploderen (Hot commodities). De boom in aandelen van groeimarkten (A bull in China). Rogers reisde de wereld rond in een custom made Mercedes op zoek naar investeringen (Adventure Capitalist). Een man met een speurneus voor winstkansen. Iemand naar wie we beter heel aandachtig kunnen luisteren dus!

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: dinsdag 17 april 2018

JIM ROGERS: ‘Dit is de laatste opstoot voor de grootste correctie in 100 jaar’

Legendarische beursgoeroe JIM ROGERS voorspelt al enige tijd een van de zwaarste beurscrashes uit zijn leven. Hij is iemand die kijkt op lange termijn en ziet dat de huidige situatie niet houdbaar is op de beurzen. Wanneer alles in elkaar zakt, zal goud omhoog schieten als een raket. Maar in tussentijd verwacht Rogers dat goud nog lager kan en dat aandeel nog een laatste adem uitblazen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 9 februari 2018

JIM ROGERS: “Wanneer de aandelenmarkt écht crasht, wordt dat de grootste ooit”

We zijn er nog niet, zegt beursveteraan JIM ROGERS, maar wanneer we terug te maken krijgen met een berenmarkt in aandelen, gaat het ‘doozy’ zijn. Volgens Rogers gaan we ooit terug een berenmarkt krijgen, zoals er altijd zijn, maar deze zal wel de grootste ooit worden.

Rogers is een belegger die al talrijke ups en downs meemaakte op de beurs. Hij weet waarover hij spreekt. Hij werd miljardair door op de juiste manier te beleggen. Maar de situatie van vandaag is uitzonderlijk … uitzonderlijk zorgwekkend.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 9 juni 2017

JIM ROGERS: Zo verdien je gemakkelijk 10%

De legendarische belegger JIM ROGERS is doorgaans bijzonder negatief over de toekomst van het financiële systeem. Maar In tegenstelling tot andere doemdenkers ziet hij altijd ergens wel enkele lichtpuntjes. Momenteel zijn dat Rusland en Japan.

Lees verder op Beurs.com
Navigeer door nieuws en artikelen
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs