EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 9 artikelen gevonden met het woord Jim Rogers.
Artikel 11 tot 15 met de

betekenis van het woord JIM ROGERS

Geplaatst op: donderdag 5 mei 2016

JIM ROGERS: 1 simpele reden waarom de volgende crisis nóg erger gaat zijn

Rogers is geen fan van de Amerikaanse aandelenmarkt. In 2015 bereikte de Amerikaanse aandelenmarkt bijna zijn all-time high terwijl er 2 keer meer aandelen lager stonden dan een jaar eerder dan dat er aandelen hoger stonden. De stijging van de indexen werd slechts gedragen door een 10-tal grote aandelen.

Rogers is wel positief voor de Amerikaanse dollar. Wanneer er een nieuwe crisis uitbreekt, zal de Amerikaanse dollar dienen als veilige haven. Wanneer de USD overgewaardeerd geraakt, zal hij deze verkopen ten voordele van Chinese yuan en edelmetalen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 27 april 2016

JIM ROGERS: Pond gaat omlaag, Brexit of niet…

Er is veel gedoe rond de mogelijke Brexit. Zelfs Obama kwam zich deze week eventjes moeien. Maar is het allemaal wel zo belangrijk?

Er is veel gedoe rond de mogelijke Brexit. Zelfs Obama kwam zich deze week eventjes moeien. Maar is het allemaal wel zo belangrijk?

Wat de gevolgen zijn van een Brexit valt moeilijk te voorspellen. Ongetwijfeld zijn er zowel negatieve als positieve gevolgen.

De berekening of het eindresultaat positief is voor Groot-Brittannië en beleggers in dat land kan pas achteraf gemaakt worden… jaren achteraf.

Nu kan Obama wel dreigen met langdurige processen om nieuwe vrijhandelsakkoorden af te sluiten, maar feit is dat we helemaal niet weten hoe snel of hoe traag zulke nieuwe akkoorden er komen.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: maandag 7 maart 2016

JIM ROGERS: “Kans op Amerikaanse recessie binnen een jaar is 100 procent”

De Amerikaanse economie presteert al een lange periode beter dan andere Westerse economieën. Grondstoffengoeroe JIM ROGERS is echter niet bijster positief over de nabije toekomst. Sterker nog, hij zegt in een interview met Bloomberg dat de Amerikaanse economie binnen een jaar in een recessie terecht komt.

De voorzitter van Rogers Holding is zeker van zijn zaak: “Het is 7 tot 8 jaar geleden dat we de laatste recessie in de VS hebben gezien. Wanneer we kijken naar de geschiedenis, dan zien we dat een recessie iedere 4 tot 7 jaar terugkeert, om welke reden dan ook. Zo is het altijd gegaan.”

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: zondag 6 maart 2016

Economen halen één van steunpilaren kapitalisme onderuit

Opnieuw waarschuwt een CEO met een enorm investeringsbedrag omtrent een aankomende recessie in de Verenigde Staten (en in navolging wereldwijd). Deze maal gaat het over JIM ROGERS, CEO bij het Amerikaanse Rogers Holding.

JIM ROGERS waarschuwde dit weekend ervoor dat de Amerikaanse economie 100% zeker in een recessie zal belanden binnen het jaar. Een uitspraak gebaseerd op zowel macro-economische data als op de gebeurtenissen die nu reeds gaande zijn. Afgaande op historische data is het nu bijna 7-8 jaar geleden dat de laatste recessie plaats vond in de Verenigde Staten. Grote recessies vinden normaal gemiddeld elke 7-8 jaar plaats, kleinere elke 4 jaar.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: donderdag 25 februari 2016

“Het plan van de overheden om het spaargeld te vernietigen”

“We zullen allemaal een hoge prijs betalen voor het plan van de overheden en de centrale banken.”, zegt JIM ROGERS. “De wereld wordt geregeerd door een stel bureaucraten die geen flauw benul hebben wat er echt aan de hand is.”

Iedereen moet zich voorbereiden want het einde is in zicht. Centrale banken zitten met hun handen in het haar. Hun laatste stuiptrekking – negatieve rentevoeten – geeft helemaal niet het gewenste resultaat. Overheden kunnen tot quasi 2030 gratis geld lenen, maar ze doen niets om de problemen op te lossen.

Nog volgens JIM ROGERS:

Lees verder op SlimBeleggen.net
Navigeer door nieuws en artikelen
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs