Nieuws / Artikelen met het woord

Kees de Kort

1111 artikelen gevonden. Artikel 1 tot 5
Bron: BNR.nl
Geplaatst: maandag 19 februari 2018

Plusje, minnetje, en opgeteld stelt het niet veel voor

Er verschenen eind vorige week aardige cijfers over de Amerikaanse economie en woningmarkt, maar BNR-macro-econoom KEES DE KORT viel niet van zijn stoel.

Bron: BNR.nl
Geplaatst: vrijdag 16 februari 2018

Economie Japan strak in de lak, fundering rot weg

De Japanse premier Abe heeft Haruhiko Kuroda voorgedragen voor een nieuwe termijn als gouverneur van de centrale bank. Zijn aanblijven kan worden gezien als een teken van stabiliteit, maar daar denkt BNR's macro-econoom KEES DE KORT heel anders over.

Bron: BNR.nl
Geplaatst: donderdag 15 februari 2018

Hoe gaat het met Italiƫ?

Nu de verkiezingen in Italiƫ eraan komen, kijkt iedereen angstvallig naar hoe het land ervoor staat. Met enorme schuldenposities, een kwetsbaar financieel stelsel en een matige arbeidsmarkt en een tegenvallende groei is de conclusie volgens BNR-macro-econoom KEES DE KORT: niet zo goed.

Bron: BNR.nl
Geplaatst: woensdag 14 februari 2018

Geniet ervan zolang het kan

Dat de economie voor het eerst in tien jaar tijd zo sterk gegroeid is, verbaast BNR-macro-econoom KEES DE KORT niets. Maar, waarschuwt hij: geniet ervan zolang het kan, want het zal niet eeuwig duren.

Bron: BNR.nl
Geplaatst: maandag 12 februari 2018

Slow motion implosion

Brexit-onderhandelaar Michel Barnier heeft het mandaat om te doen wat hij tot nu toe gedaan heeft, zegt BNR's macro-econoom KEES DE KORT. Een tikkie te hard, zullen sommige mensen zeggen, maar het enige wat hij wil is de Britten aansporen om nog eens goed na te denken.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$