EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
34
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
33
kliks
27
kliks
22
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
Er zijn 24 artikelen gevonden met het woord Lehman Brothers.
Artikel 6 tot 10 met de

betekenis van het woord LEHMAN BROTHERS

Geplaatst op: donderdag 13 september 2018

Oud-Fed-baas Bernanke: Gevolgen financiële crisis flink onderschat

Volgens Bernanke was niet verwacht hoe groot de economische schade zou zijn door de crisis die uitbrak na de val van zakenbank LEHMAN BROTHERS in 2008. ''Niemand zag aankomen hoe wijdverspreid en verwoestend de crisis zou zijn'', stelt Bernanke. De paniek die het financiële systeem in zijn greep kreeg was volgens hem de belangrijkste reden voor de zware diepte van de recessie.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: vrijdag 7 september 2018

Val van LEHMAN BROTHERS luidde tien jaar geleden de bankencrisis in

15 september 2008. Voor menig bankier brengt die datum slechte herinneringen boven. Die dag vroeg de Amerikaanse zakenbank LEHMAN BROTHERS in de nasleep van de kredietcrisis het faillissement aan. Wat volgde was een turbulente periode waarin verschillende banken wereldwijd de jaren nadien over de kop gingen.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: vrijdag 8 juni 2018

Bewandelt Deutsche Bank hetzelfde pad als LEHMAN BROTHERS?

Het aandeel Deutsche Bank staat al maandenlang onder druk. Op dit moment noteert het aandeel zelfs onder de grens van € 10. Daarnaast zou het goed kunnen zijn dat deze koers alsnog veel te hoog is. Voorlopig lijkt de Duitse zakenbank immers goed op weg te zijn om hetzelfde pad als LEHMAN BROTHERS te bewandelen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 9 maart 2018

Failliet Lehman moet 2,38 miljard betalen in zaak uit kredietcrisis

De failliete financiële dienstverlener LEHMAN BROTHERS moet 2,38 miljard dollar (1,93 miljard euro) betalen in een zaak die nog stamt uit de tijd van de kredietcrisis.

Een Amerikaanse rechter in New York oordeelde dat donderdag. Voor investeerders is de uitspraak een tegenvaller. Zij eisten een bedrag van maar liefst 11,4 miljard dollar.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: dinsdag 19 december 2017

Dollarschaarste, risico voor 2018?

De kosten van derivaten waarmee investeerders toegang kunnen krijgen tot Amerikaanse dollars bereikte afgelopen week het hoogste niveau sinds de Europese schuldencrisis en de val van LEHMAN BROTHERS, zo meldt de Wall Street Journal. Er dreigt een schaarste aan dollars, waardoor het voor niet-Amerikaanse banken duurder wordt om deze cruciale vorm van krediet te verkrijgen.

Lees verder op Geotrendlines
Navigeer door nieuws en artikelen
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs