EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 21 artikelen gevonden met het woord Lehman Brothers.
Artikel 51 tot 55 met de

betekenis van het woord LEHMAN BROTHERS

Geplaatst op: donderdag 31 juli 2014

Is de default van Argentinië het nieuwe LEHMAN BROTHERS ?

Argentinië mist de deadline van 30 juli om nog een overeenkomst uit de brand te slepen met zijn schuldeisers. Daardoor gaat het land voor de tweede keer in 13 jaar in default, aldus Fox News. De vraag gaat zijn welk effect dit gaat hebben op de Argentijnse economie en op de financiële markten. In 2008 waren het niet $ 1 biljoen aan subprime leningen, maar wel de $ 6 biljoen aan swaps dat voor een besmetting zorgde in het financiële systeem met LEHMAN BROTHERS als voornaamste slachtoffer.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: woensdag 11 juni 2014

De crisis is weer vol in aantocht!

Het geheugen is kort en de geldprinters van de overheid machtig. Deze combinatie maakt sinds kort een einde aan een korte tijd van relatieve rust in de schuldenmarkt na de periode van de val van LEHMAN BROTHERS en subprime hypotheken. Want wat is er aan de hand in Amerika? De groei van de Amerikaanse staatsschuld is na de afvlakking in 2009 en 2010, weer flink aan het stijgen. Onderstaande cijfers gaan over het eerste kwartaal van dit jaar:

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: woensdag 26 februari 2014

Jim Rogers: “Waarom iedereen verkeerd is over China”

Er komen verschillende onheilspellende berichten uit China: de groeivertraging zou erger zijn dan men laat uitschijnen, de vastgoedmarkt staat op instorten, er is een financiële crisis gaande zoals het westen ervaarde met LEHMAN BROTHERS ... en ga zo maar door. Jim Rogers, de legendarische beursgoeroe, ziet wel degelijk problemen, maar niets om zich veel zorgen over te maken.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: vrijdag 21 februari 2014

Fed worstelde met ondergang LEHMAN BROTHERS

Beleidsmakers van de Federal Reserve (Fed) hadden in de dagen na de val van de Amerikaanse zakenbank LEHMAN BROTHERS geen goed zicht op de consequenties daarvan voor de economie. Dat blijkt uit de notulen van de beleidsvergaderingen van de Fed uit 2008, die vandaag zijn gepubliceerd.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: donderdag 20 februari 2014

David Einhorn zegt: laat u niet foppen door Wall Street

David Einhorn vindt het tijd om beleggers nog eens te waarschuwen voor het favoriete spelletje op Wall Street. En dat is het ‘verslaan’ van de verwachtingen. Dat is nogal een rekbaar begrip.

David Einhorn stoort zich kennelijk aan het fenomeen dat het percentage bedrijven dat boven verwachting presteert, telkens aardig hoog is (boven de 65 procent meestentijds). Volgens de met zijn short op LEHMAN BROTHERS bekend geworden David Einhorn, fund manager van Greenlight Capital, is dat verslaan van de consensus een wassen neus.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Navigeer door nieuws en artikelen
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs