EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 24 artikelen gevonden met het woord Lehman Brothers.
Artikel 66 tot 70 met de

betekenis van het woord LEHMAN BROTHERS

Geplaatst op: zondag 22 september 2013

Ons kent ons : hoe verging het de kopstukken van de crisis?

5 Jaar na de val van LEHMAN BROTHERS is er ogenschijnlijk wel wat veranderd maar…wat als dezelfde mensen nog altijd aan de touwtjes trekken? Kan je dan nog van echte verandering spreken? In buurland België is het in ieder geval nog altijd : meet new boss, same as old boss, om met Gerald Celente te spreken…

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: maandag 16 september 2013

Goud bij beste beleggingen sinds Lehmann

Het is inmiddels vijf jaar geleden dat LEHMAN BROTHERS de financiële markten naar de rand van de afgrond duwde. Welke beleggingen rendeerde sinsdien bovengemmideld?

Het is inmiddels vijf jaar geleden dat LEHMAN BROTHERS de financiële markten naar de rand van de afgrond duwde. Welke beleggingen rendeerde sinsdien bovengemmideld?

Het NRC handelsblad besteedde een artikel aan de beste beleggingen sinds het omvallen van Lehmann Brohters...

Lees verder op Goudstandaard.com
Geplaatst op: zondag 15 september 2013

Ex-CEO Barclays: Omvang banken blijft probleem

Vijf jaar na de val van LEHMAN BROTHERS blijft de omvang van veel grote banken een bedreiging voor het internationale financiële systeem. Dat stelt de voormalige topman van de grote Britse bank Barclays, Bob Diamond, in een stuk op de website van de krant Financial Times.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: vrijdag 13 september 2013

Bankenexperts: nieuwe crisis niet uitgesloten

Het faillissement van LEHMAN BROTHERS in 2008 vormde een dieptepunt in de financiële crisis.

Het faillissement van LEHMAN BROTHERS in 2008 vormde een dieptepunt in de financiële crisis.

Vijf jaar na de val van LEHMAN BROTHERS is een nieuwe financiële crisis verre van uitgesloten. Amerikaanse zakenbanken lijken weinig van de crisis te hebben geleerd, terwijl in Europa de problemen van zwakke banken nog moeten worden aangepakt. Dat zeggen hoogleraren Harald Benink en Sylvester Eijffinger.

Lees verder op trouw.nl
Geplaatst op: vrijdag 13 september 2013

Nog een keer proberen?

Nog een keer proberen Zondag is het vijf jaar geleden dat de droom van Al-Qaeda uitkwam, op een haar na. Wat vier vliegtuigen op 11 september 2001 in de verste verte niet wisten te bewerkstelligen, speelde de financiële sector op 15 september 2008 bijna klaar: de diepe ontwrichting van onze beschaving.

Het is opvallend hoe weinig mensen dit beseffen. Collega’s op de economieredactie bij The Guardian vertellen hoe ze op de dag van het faillissement van LEHMAN BROTHERS hun huisgenoten belden om voedsel te hamsteren. Sommige bankiers in de City kochten wapens.

Lees verder op nrc.nl
Navigeer door nieuws en artikelen
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs