EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
31
kliks
26
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
24
kliks
Er zijn 20 artikelen gevonden met het woord Lehman Brothers.
Artikel 76 tot 80 met de

betekenis van het woord LEHMAN BROTHERS

Geplaatst op: woensdag 28 augustus 2013

Pimco CEO El-Erian: “5 jaar na Lehman is de wereld nog steeds verontrustend”

Over enkele weken vieren we de 5e verjaardag van de val van LEHMAN BROTHERS. De val van LEHMAN BROTHERS luide het officiële begin in van de financiële crisis. 

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: woensdag 28 augustus 2013

'Olie aan 150 dollar per vat bij oorlog in Syrië'

Indien de Société Générale het bij het rechte eind heeft en de olieprijs door een Syrische oorlog tot 150 dollar per vat stijgt, staat de wereldeconomie opnieuw voor een schok die enkel vergelijkbaar is met wat zich in 2008 ten tijde van de val van de LEHMAN BROTHERS bank afspeelde.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: dinsdag 16 juli 2013

Spanning op de goudmarkt: goud in backwardation!

De kosten om goud te lenen, de zogenaamde 'lease rates', stegen afgelopen week naar een niveau dat we sinds de val van LEHMAN BROTHERS in 2008 niet meer gezien hebben. Een scherpe daling of een negatieve lease rate betekent dat de bereidheid om goud uit te lenen voor dollars afneemt, een indicatie van krapte in de fysieke goudmarkt zegt

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: dinsdag 16 juli 2013

Goudmarkt staat onder druk!

De kosten om goud te lenen, de zogenaamde 'lease rates', stegen afgelopen week naar een niveau dat we sinds de val van LEHMAN BROTHERS in 2008 niet meer gezien hebben. Een scherpe daling of een negatieve lease rate betekent dat de bereidheid om goud uit te lenen voor dollars afneemt, een indicatie van krapte in de fysieke goudmarkt.

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: vrijdag 21 juni 2013

Pas op! De Fed weet ook niet alles (Kijk op de week)

[...]

De vraagt rijst nu: was het de Fed die de forse correctie in gang heeft gezet of zijn het de problemen in China? Over China weten we eigenlijk niet veel, maar de verhalen die deze kant op komen wijzen allemaal in de richting van een LEHMAN BROTHERS moment. Een eigen Chinese bankencrisis zoals we die hier in Europa en de Verenigde Staten al gekend hebben. Maar waarom goud? China is toch het land van het goud? Als er paniek heerst wordt eerst het meest onbeminde buiten gegooid.

Lees verder op Beurs.com
Navigeer door nieuws en artikelen
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs