EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 26 artikelen gevonden met het woord Lehman Brothers.
Artikel 11 tot 15 met de

betekenis van het woord LEHMAN BROTHERS

Geplaatst op: vrijdag 8 juni 2018

Bewandelt Deutsche Bank hetzelfde pad als LEHMAN BROTHERS?

Het aandeel Deutsche Bank staat al maandenlang onder druk. Op dit moment noteert het aandeel zelfs onder de grens van € 10. Daarnaast zou het goed kunnen zijn dat deze koers alsnog veel te hoog is. Voorlopig lijkt de Duitse zakenbank immers goed op weg te zijn om hetzelfde pad als LEHMAN BROTHERS te bewandelen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 9 maart 2018

Failliet Lehman moet 2,38 miljard betalen in zaak uit kredietcrisis

De failliete financiële dienstverlener LEHMAN BROTHERS moet 2,38 miljard dollar (1,93 miljard euro) betalen in een zaak die nog stamt uit de tijd van de kredietcrisis.

Een Amerikaanse rechter in New York oordeelde dat donderdag. Voor investeerders is de uitspraak een tegenvaller. Zij eisten een bedrag van maar liefst 11,4 miljard dollar.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: dinsdag 19 december 2017

Dollarschaarste, risico voor 2018?

De kosten van derivaten waarmee investeerders toegang kunnen krijgen tot Amerikaanse dollars bereikte afgelopen week het hoogste niveau sinds de Europese schuldencrisis en de val van LEHMAN BROTHERS, zo meldt de Wall Street Journal. Er dreigt een schaarste aan dollars, waardoor het voor niet-Amerikaanse banken duurder wordt om deze cruciale vorm van krediet te verkrijgen.

Lees verder op Geotrendlines
Geplaatst op: maandag 23 oktober 2017

10 jaar na LEHMAN BROTHERS… Spanje stuurt 80 bankiers naar de gevangenis

Exact 10 jaar na het faillissement van de LEHMAN BROTHERS Bank, zijn in Spanje een tachtigtal bankiers tot gevangenisstraffen van drie maanden tot zes jaar veroordeeld. In totaal moesten 175 bankiers van verschillende banken zich voor het gerecht verantwoorden. Ze werden beschuldigd van oplichting, valsheid in geschrifte, het zich ongepast toekennen van miljoenen aan schadevergoedingen en loonsverhogingen, of gesjoemel met kredietkaarten van de bank om privé-kosten te betalen.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: donderdag 22 december 2016

Soepel monetair beleid het nieuwe normaal

Sinds het omvallen van LEHMAN BROTHERS in 2008 hebben de top 50 centrale banken hun monetair beleid flink aangepast. Er zijn welgeteld 690 renteverlagingen geweest sinds het faillissement, de centrale banken hanteren allerlei ondersteuningsmaatregelen om de economie te ondersteunen. Analisten vrezen dat de munitie van de banken opgebruikt is.

Ook Alex Dryden heeft zijn bedenkingen bij de huidige evolutie van de stimuleringsmaatregelen. Hij werkt als marktstrateeg bij JP Morgan Asset Management en heeft ontzettend veel kennis op dit vlak. Dryden vreest dat er nog maar weinig ruimte overblijft voor centrale banken om in te grijpen, mocht er opnieuw iets fout lopen.

Lees verder op Beurs.com
Navigeer door nieuws en artikelen
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs