Nieuws / Artikelen met het woord

Lehman Brothers

136 artikelen gevonden. Artikel 116 tot 120
Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 5 oktober 2011

Zilver shorts op laagste niveau in 3 jaar

Volgens de laatste gegevens (27/09/2011) van de CFTC zijn het aantal short-posities teruggevallen tot het laagste niveau sinds LEHMAN BROTHERS de financiële wereld op zijn grondvesten deed daveren. Het aantal is al gehalveerd ten opzichte van het aantal begin dit jaar terwijl de prijs ongeveer hetzelfde is gebleven.

Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: zondag 25 september 2011

Verschillende partijen waarschuwen voor bankrun

De Amerikaanse minister van Financiën Timothy Geithner zei op de IMF bijeenkomst dat het gevaar bestaat van een run op de banken en een ernstige mondiale recessie, indien Europa niet met fundamentele oplossingen komt.

Het vertrouwen is inmiddels gedaald naar het niveau van de LEHMAN BROTHERS crash en als dat vertrouwen verder blijft dalen en consumenten daadwerkelijk hun geld van de bank gaan halen komen de banken in de problemen door het zogenaamde fractioneel bankieren.

Bron: RTL Z
Geplaatst: donderdag 15 september 2011

Wall Street opent licht hoger

De beurzen in New York zullen donderdag naar verwachting licht hoger openen, in navolging van de winsten in Europa.

Het is vandaag 3 jaar geleden dat de val van de Amerikaanse zakenbank LEHMAN BROTHERS een wereldwijde financiële crisis veroorzaakte.

Bron: CNBC
Geplaatst: vrijdag 9 september 2011

Soros: Crisis 'Worse Than Lehman'

Remember the collapse of LEHMAN BROTHERS? Europeans certainly do. As Europe struggles to contain its government debt crisis, the greatest fear is that one of the Continent’s major banks may fail, setting off a financial panic like the one sparked by Lehman’s bankruptcy in September 2008.

European policy makers, determined to avoid such a catastrophe, are prepared to use hundreds of billions of euros of bailout money to prevent any major bank from failing.

Bron: M&C
Geplaatst: maandag 5 september 2011

Huidige situatie lijkt op de crash van 2008

De recente daling van de waarde van bankaandelen lijkt op het crash-scenario van 2008. Dat zegt Josef Ackermann, CEO van de Deutsche Bank

Er zijn parallelen te zien met de crash in 2008, waardoor LEHMAN BROTHERS failliet ging. De waarde van sommige Europese banken zijn dit jaar al met ruim 30% gedaald.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$