EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 20 artikelen gevonden met het woord Lehman Brothers.
Artikel 116 tot 120 met de

betekenis van het woord LEHMAN BROTHERS

Geplaatst op: vrijdag 2 december 2011

Implosie euro veel erger dan Lehman

Een implosie van de eurozone zou traumatisch zijn en 'substantieel erger' dan de klap die de ondergang van LEHMAN BROTHERS in 2008 veroorzaakte. In de eerste twee jaar zou de gemiddelde Europeaan 12 procent armer worden. Dat ramen de economen van ING.

Lees verder op de Tijd.be
Geplaatst op: maandag 17 oktober 2011

James Turk: LEHMAN BROTHERS 2.0

Op profitimes.com staat een interview van King World News met James Turk.

Op profitimes.com staat een interview van King World News met James Turk.

Volgens Turk zitten we nog steeds in de rats: “Think about what’s happening over here in Europe, Eric, you’ve got huge bank runs going on throughout the continent. There’s a dollar shortage, the forward rates on the euro and the dollar are out of whack, the swap rates are way out of whack, the gold forward rates are way out of whack.”

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: vrijdag 7 oktober 2011

Actie van politiek of 'meltdown' banken

"Als politici niet met geloofwaardige oplossingen komen, dreigt een ineenstorting van het Europese bankensysteem in twee a drie weken". Dat voorspelt Robert Shapiro, adviseur van het IMF en de Amerikaanse regering. De crisis zal volgens hem "ernstiger" zijn dat na het faillissement van LEHMAN BROTHERS in 2008.

Lees verder op Blik op de Beurs.com
Geplaatst op: woensdag 5 oktober 2011

Zilver shorts op laagste niveau in 3 jaar

Volgens de laatste gegevens (27/09/2011) van de CFTC zijn het aantal short-posities teruggevallen tot het laagste niveau sinds LEHMAN BROTHERS de financiële wereld op zijn grondvesten deed daveren. Het aantal is al gehalveerd ten opzichte van het aantal begin dit jaar terwijl de prijs ongeveer hetzelfde is gebleven.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: zondag 25 september 2011

Verschillende partijen waarschuwen voor bankrun

De Amerikaanse minister van Financiën Timothy Geithner zei op de IMF bijeenkomst dat het gevaar bestaat van een run op de banken en een ernstige mondiale recessie, indien Europa niet met fundamentele oplossingen komt.

De Amerikaanse minister van Financiën Timothy Geithner zei op de IMF bijeenkomst dat het gevaar bestaat van een run op de banken en een ernstige mondiale recessie, indien Europa niet met fundamentele oplossingen komt.

Het vertrouwen is inmiddels gedaald naar het niveau van de LEHMAN BROTHERS crash en als dat vertrouwen verder blijft dalen en consumenten daadwerkelijk hun geld van de bank gaan halen komen de banken in de problemen door het zogenaamde fractioneel bankieren.

Lees verder op Biflatie.nl
Navigeer door nieuws en artikelen
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs