EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
39
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
37
kliks
36
kliks
32
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
28
kliks
24
kliks
Er zijn 21 artikelen gevonden met het woord Lehman Brothers.
Artikel 26 tot 30 met de

betekenis van het woord LEHMAN BROTHERS

Geplaatst op: dinsdag 12 januari 2016

Britse grootbank geeft zelfde waarschuwing als in 2008: VERKOOP ALLES

De Royal Bank of Scotland adviseert zijn klanten in een nota om zich schrap te zetten voor een “cataclysmic year” met een globale deflatoire crisis, een olieprijs van $16 per vat en aandelenmarkten die tot 20% kunnen dalen.

De Royal Bank of Scotland adviseert zijn klanten in een nota om zich schrap te zetten voor een “cataclysmic year” met een globale deflatoire crisis, een olieprijs van $16 per vat en aandelenmarkten die tot 20% kunnen dalen.

Alle lichten staan op rood bij de kredietanalisten van Royal Bank of Scotland. Ze geven dan ook dezelfde waarschuwing als in 2008, vlak voor de LEHMAN BROTHERS crisis uitbrak:

Er is een daling in de globale handel en uitstaande kredieten wat een zeer giftige cocktail is voor bedrijfsbalansen en winstcijfers, vooral omdat de schuldenratio’s nooit eerder zo hoog waren.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 30 december 2015

Willem Middelkoop (Deel 1): “De wereld bouwt aan een nieuwe goudstandaard”

Achter de schermen van de wereld wordt er hard gewerkt aan een nieuwe goudstandaard, dat zegt Middelkoop. Willem Middelkoop denkt dat dit nog niet voor meteen is, maar dat het er gaat komen is een bijna mathematische zekerheid. Vandaag leest u de  visie van Willem Middelkoop over de nieuwe goudstandaard, morgen over de ‘Big Reset’.

Rusland is momenteel de grootste ‘gold bug’ van de wereld. Een jaar na de val van LEHMAN BROTHERS begon het land van Vladimir Putin steeds sneller en steeds meer goud te kopen. Daarnaast verkoopt het ook steeds meer US Treasuries. En net als China sluiten de Russen steeds meer bilaterale handelsovereenkomsten zonder de Amerikaanse dollar.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 8 december 2015

Olieprijs naar laagste niveau in zeven jaar

De olieprijs heeft maandag het laagste niveau in zeven jaar tijd bereikt. De prijs van een vat WTI olie zakte naar $37,50 en is daarmee weer net zo goedkoop als eind 2008, toen de val van LEHMAN BROTHERS de wereldeconomie in een grote recessie stortte. De oorzaak is een aanhoudend overschot aan olie, omdat belangrijke producenten als Saoedi-Arabië, Rusland en Iran niet van plan zijn hun productie terug te schroeven.

Lees verder op Marketupdate
Geplaatst op: maandag 9 november 2015

FSB damt gevaar grote banken verder in

De dertig grootste banken ter wereld moeten de komende jaren hun buffers verder versterken om een nieuwe financiële crisis zoals die ontstond na de ondergang van LEHMAN BROTHERS te voorkomen. 

Dat blijkt uit nieuwe regels die de internationale toezichthouder Financial Stability Board (FSB) maandag heeft gepubliceerd.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: donderdag 8 oktober 2015

Deutsche Bank stap dichter bij LEHMAN BROTHERS moment

Deutsche Bank rapporteerde slechte resultaten en kan mogelijk zijn dividend verlagen of schrappen. Dit zorgt er voor dat het Duitse Lehman-moment weer een stap dichterbij komt. Tel daarbij op dat de Federal Reserve achter de schermen het groot geschut moet bovenhalen en de conclusie is snel gemaakt dat de financiële markten voor zeer uitdagende tijden staan.

Eerder op de dag schreven we:

Lees verder op SlimBeleggen.net
Navigeer door nieuws en artikelen
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs