EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 2 artikelen gevonden met het woord Midden Oosten.
Artikel 1 tot 5 met de

betekenis van het woord MIDDEN OOSTEN

Geplaatst op: maandag 11 december 2017

Duitse inlichtingendiensten waarschuwen: Meer dan 6 miljoen migranten onderweg naar Europa

President Europees Parlement: ‘Als er niet urgent iets wordt gedaan, komen er in een paar jaar miljoenen Afrikanen aan, en wacht ons terrorisme en instabiliteit’

President Europees Parlement: ‘Als er niet urgent iets wordt gedaan, komen er in een paar jaar miljoenen Afrikanen aan, en wacht ons terrorisme en instabiliteit’

Het Duitse Bild schrijft een vertrouwelijk rapport van de Duitse inlichtingendiensten onder ogen te hebben gekregen, waarin staat dat er op dit moment al meer dan 6 miljoen migranten uit Afrika en het MIDDEN OOSTEN onderweg zijn naar Europa, of op het punt staan dit te doen. Aangezien de topconferentie tussen de EU en de AU (Afrikaanse Unie) eind november in Ivoorkust volledig is mislukt, zullen de Europese leiders snel iets moeten bedenken om te voorkomen dat onze landen de komende jaren letterlijk overspoeld zullen worden, en onze sociale voorzieningen onbetaalbaar worden en vervolgens instorten – om over de onvermijdelijke nieuwe explosie van criminaliteit en aanslagen maar te zwijgen.

Lees verder op XanderNieuws
Geplaatst op: woensdag 15 maart 2017

Cruciale verkiezingen: Hoe luiden morgen de krantenkoppen?

Overheerst morgen opluchting bij de gevestigde orde, of is men geschokt door grote winst voor de PVV?

Overheerst morgen opluchting bij de gevestigde orde, of is men geschokt door grote winst voor de PVV?

Vandaag bepaalt de Nederlandse kiezer welke partijen ons in een tijd van toegenomen onzekerheid door de komende vier jaar moeten heenloodsen. Zetten we onze samenleving, ons belastinggeld en onze economie in om de werkgelegenheid en bedrijvigheid te stimuleren, (VVD, PVV, CDA), of om te proberen met duizenden windmolens de veronderstelde opwarming van het klimaat met 0,00001 graden te verminderen (D66, GL, CU, PvdA)? Herstellen we de zorg en sociale zekerheid voor onze eigen bevolking (SP, PVV), of geven we juist miljarden uit om honderdduizenden immigranten uit Afrika en het MIDDEN OOSTEN huizen en uitkeringen te geven (GL, D66, PvdA)?

Lees verder op XanderNieuws
Geplaatst op: donderdag 29 oktober 2015

Het MIDDEN OOSTEN staat ook financieel in brand

Als olie rond de $50,- per vat blijft zullen de meeste landen in de regio binnen 5 jaar geen geld meer hebben, zo waarschuwde een rapport van het Internationaal Monetair Fonds deze week. Dat geldt ook voor OPEC leider Saoedi-Arabië als wel voor Oman en Bahrein.

De lage olieprijs zal alleen dit jaar al zorgen van een verdamping van $360 miljard uit de regio, aldus het IMF. Enorme begrotingsoverschotten zullen snel massale tekorten worden als de olieprijs op huidig niveau blijft. De olieprijs kende zeker een halvering in prijs dit jaar. Vele olielanden in het MIDDEN OOSTEN worden daardoor gedwongen reserves aan te spreken, zeker nu uitgaven zijn gestegen door het regionale geweld en de onrust op financiële markten.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: dinsdag 18 augustus 2015

Deze drie Oost-Europese landen halen voordeel uit de economische turbulentie

Waar moet je dezer dagen naartoe met je geld? Het lijkt wel of er in elke regio ter wereld problemen zijn.

Waar moet je dezer dagen naartoe met je geld? Het lijkt wel of er in elke regio ter wereld problemen zijn.

China doet het slecht en trekt heel Azië mee naar beneden. Niet alleen Azië, maar ook de regio’s die grondstoffen uitvoeren zoals gans Zuid-America, Australië en Canada.

De Griekse schuldencrisis heeft dan weer een negatieve impact op de eurozone.

Lage olieprijzen zijn nefast voor het MIDDEN OOSTEN en Rusland en de schalieoliesector in de VS. De VS waar aandelen al jaren duur gewaardeerd zijn.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: donderdag 28 mei 2015

VS slaat homerun tegen Rusland en het MIDDEN OOSTEN

Moskou geeft ondertussen aan dat Washington haar boekje ver te buiten gaat. Niet vreemd aangezien het onderzoek naar corruptie binnen de FIFA met inbegrip is van de toekenning van het WK 2018 aan Rusland en het WK 2022 in Qatar. In een verklaring woensdag zei Lukashevich – Russisch woordvoerder van het ministerie van Buitenlandse Zaken – het volgende:

“Opnieuw roepen we Washington op om te stoppen met het rechtvaardigen van haar illegale zoektocht naar rechtvaardigheid buiten haar grenzen en wettelijke normen en algemeen aanvaarde internationale juridische procedures gaat volgen. Het gaat hier wederom om een illegale extra territoriale overschrijding van Amerikaanse wetgeving”

Lees verder op Beurs.com
Navigeer door nieuws en artikelen
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs