Nieuws / Artikelen met het woord

Moodys

31 artikelen gevonden. Artikel 1 tot 5
Bron: zerohedge.com
Geplaatst: donderdag 28 maart 2013

Egan-Jones waardeert Verenigd Koninkrijk af - van AA- naar A+

Thought you could shut up Egan-Jones? Sure, you could... as a NRSRO: the same worthless designation that is carried by MOODYS and S&P. However, that does not prevent them to act, and provide their ratings opinion, as a non-NRSRO. Which is exactly in what capacity the infamous firm, which was targeted by the SEC for daring to downgrade the US (the same reason S&P was sued by the DOJ later), just downgraded the UK from AA- to A+.

Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: woensdag 21 november 2012

Frankrijk is het nieuwe probleem van Europa

Nadat Standard & Poors Frankrijk aan het begin van 2012 al zijn Triple A status afnam, was het 20 november de beurt aan kredietbeoordelaar MOODYS. Ondanks dat het effect van de afwaardering miniem was, is het wel duidelijk dat er op dit moment iets mis is met de Fransozen.

Frankrijk wordt meer en meer gezien als de oude man van Europa, die ondanks een grote industrie hetzelfde lot kan ondergaan als Spanje en Italie.  De cover van The Economist, waarin het Frankrijk benoemde tot de tijdbom in het hart van Europa, kon dan ook nauwelijks treffender met het oog op de afwaardering van MOODYS.

Bron: RTL Z
Geplaatst: woensdag 21 september 2011

Moody's verlaagt rating Bank of America

Kredietbeoordelaar MOODYS heeft woensdag de kredietwaardigheid van Bank of America met twee stappen verlaagd.

Volgens MOODYS is de Amerikaanse overheid minder snel geneigd de bank te hulp te schieten als die in de problemen dreigt te komen.

Bron: HLN.be
Geplaatst: zondag 7 augustus 2011

MOODYS en Fitch vinden ratingverlaging VS voorbarig

Ratingbureau Moody's vindt een ratingverlaging voor de VS "voorbarig". Ook de nummer drie Fitch zou liever afwachten.

We hebben beslist dat een ratingverlaging nog voorbarig is, gezien het feit dat zij (de Amerikaanse volksvertegenwoordigers) een plan moeten opstellen om het begrotingstekort te verminderen, zegt de belangrijkste analist, Steven Hess, aan de New York Times.

MOODYS bevestigde afgelopen dinsdag de triple-A-rating voor de VS maar sluit niet uit dat de vooruitzichten (outlook) kunnen dalen van stabiel naar negatief.

Bron: Nu-Z
Geplaatst: zondag 7 augustus 2011

VS protesteert, China juicht na downgrade

De Verenigde Staten beschuldigen kredietbeoordelaar Standard & Poor's (S&P) van het maken van grove fouten in berekeningen die leidden tot verlaging van de kredietwaardigheid van de Amerikaanse overheid.

Wekenlang hing een mogelijke afwaardering van de VS in verband met het schuldenplafond als zwaard van Damocles boven de financiële markten. S&P heeft dat nu gedaan, maar op bescheiden schaal. Kredietbeoordelaars Fitch en MOODYS hebben het (nog) niet gedaan.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$