EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
56
kliks
38
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
Er zijn 3 artikelen gevonden met het woord NYSE.
Artikel 21 tot 25
Geplaatst op: donderdag 26 september 2013

Twitter gaat eindelijk naar de beurs

Het is zo ver! Twitter heeft de knoop doorgehakt en vindt de tijd rijp om de gang naar de beurs te maken. Het bedrijf heeft echter een lesje onthouden van wat andere bedrijven is overkomen en zal niet kiezen voor de Nasdaq, maar voor de New York Stock Exchange.

In totaal zou de initial offering een waarde van $1.5 miljard hebben. De keuze voor de NYSE heeft natuurlijk veel te maken met de problemen die Facebook vorig jaar ondervond het naar de beurs ging.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 17 september 2013

Bill Gates kocht voor $ 650 miljoen van deze aandelen

Bill Gates heeft via zijn investeringsfonds een participatie genomen van $ 650 miljoen in een van de beste manieren om in te spelen op een economische heropleving in China en het is geen bedrijf uit de technologiesector, het is Caterpillar (NYSE: CAT).

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: maandag 2 september 2013

Derivatenhandel voor kleine beleggers

De contractgrootte in de mini-index is tien keer zo klein als bij NYSE Liffe, waardoor de drempel lager komt te liggen. Bovendien biedt de nieuwe index meer flexibiliteit, omdat de portefeuille in kleinere delen kan worden beheerd.

Lees verder op nuzakelijk.nl
Geplaatst op: maandag 26 augustus 2013

Vrouwelijke pionier Wall Street overleden

De eerste vrouw die mede-eigenaar werd van de New York Stock Exchange (NYSE) is afgelopen weekend overleden. Muriel 'Mickie' Siebert bezweek aan de gevolgen van kanker en werd 80 jaar.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: donderdag 22 augustus 2013

Dit is waarom Warren Buffett geen fan is van goud

Warren Buffett is zonder twijfel de beste belegger van de laatste decennia. Beleggingen in onder andere Coca Cola (NYSE: KO), American Express (NYSE: AXP) en IBM (NYSE: IBM) hebben hem de derde rijkste persoon ter wereld gemaakt. En toch is Buffett geen liefhebber van goud. Street Authority.

Lees verder op Beurs.com

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs