EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 6 artikelen gevonden met het woord Panama Papers.
Artikel 1 tot 5 met de

betekenis van het woord PANAMA PAPERS

Geplaatst op: woensdag 3 april 2019

'Onthullingen PANAMA PAPERS leverden wereldwijd al ruim 1 miljard euro op'

Overheden hebben drie jaar na de eerste publicaties over de PANAMA PAPERS al meer dan een miljard euro aan boetes en achterstallige belasting geïncasseerd, meldt Trouw woensdag.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: dinsdag 5 maart 2019

ING en ABN Amro betrokken bij nieuw Russisch witwasschandaal

De Groene Amsterdammer ( Investico onderzoeksjournalisten) komt met een nieuwe publicatie over een nieuw Russische witwasschandaal, waar de Nederlandse banken ABN Amro en ING bij betrokken zijn. Het is niet voor het eerst dat ABN AMRO en ING Bank betrokken zijn bij witwaspraktijken, zie: ABN Amro duikt op in PANAMA PAPERS: witwassen en fraude en ING witwaspraktijken: Bank sluist 100 miljoen euro weg voor Trustkantoor.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: donderdag 29 november 2018

170 speurders vallen binnen bij hoofdzetel Deutsche Bank

Bij het hoofdkantoor van Deutsche Bank in Frankfurt heeft vandaag een grote inval plaatsgevonden. Justitie is bezig met een witwasonderzoek naar aanleiding van documenten die naar buiten zijn gekomen via de zogenoemde PANAMA PAPERS.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: zaterdag 10 maart 2018

Interview: Megyn Kelly in gesprek met Poetin

Megyn Kelly van de Amerikaanse zender NBC sprak onlangs voor een tweede keer uitgebreid met de Vladimir Poetin. In dit gesprek voelt ze de Russische president aan de tand over de vermeende inmenging van Rusland in de Amerikaanse presidentsverkiezingen, over de banden tussen hem en Trump, de verhalen van belastingontduiking in de PANAMA PAPERS en over chemische wapens in Syrië.

Lees verder op Geotrendlines
Geplaatst op: vrijdag 14 juli 2017

Belastingdienst vond 683 Nederlandse betrokkenen in PANAMA PAPERS

Nederland heeft ''een paar honderd Nederlandse" betrokkenen aangetroffen in de zogeheten PANAMA PAPERS. Dat zei minister Jeroen Dijsselbloem (Financi├źn) dinsdag op een hoorzitting in het Europees Parlement.

Lees verder op nu.nl
Navigeer door nieuws en artikelen
" ... Everything is in a bubble ..." — Peter Schiff

Warning: mysql_fetch_array() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /home/usergp/domains/goudportal.nl/public_html/gp3_def/includes/c_allesover.php on line 34
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs