EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
32
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
32
kliks
15
kliks
Er zijn 14 artikelen gevonden met het woord Panama Papers.
Artikel 11 tot 15 met de

betekenis van het woord PANAMA PAPERS

Geplaatst op: woensdag 20 april 2016

Doet ABN Amro zaken met deze dubieuze diamanthandelaar?

Het imperium van de Israëlische miljardair Beny Steinmetz wankelt door een omkoopaffaire in het Afrikaanse land Guinee. Uit de PANAMA PAPERS blijkt dat ABN Amro banden heeft met bedrijven die gelieerd zijn aan Steinmetz’ omstreden firma BSGR. ABN ontkent.

Het ‘El Dorado van ijzererts’, zo wordt het Simandou-gebergte in Guinee ook wel genoemd. Voor zover bekend zit er nergens ter wereld zoveel ijzererts in het gesteente als in de 110 kilometer lange reeks heuvels in het West-Afrikaanse land.

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: vrijdag 15 april 2016

Spaanse minister stapt op door onthullingen in PANAMA PAPERS

De Spaanse minister van Industrie José Manuel Soria is vrijdag opgestapt omdat hij in verband wordt gebracht met offshorebedrijven in Panama en Jersey.

De Spaanse minister van Industrie José Manuel Soria is vrijdag opgestapt omdat hij in verband wordt gebracht met offshorebedrijven in Panama en Jersey.

Soria ontkent dat hij iets fout heeft gedaan, maar zegt de schade voor de demissionaire regering en de Volkspartij (PP) te willen beperken. Hij zou eigenlijk volgende week in het parlement verschijnen om opheldering te geven.

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: donderdag 14 april 2016

'Latijns-Amerikaanse bedrijven gebruiken Nederland voor wegvloeien geld'

In Latijns-Amerika gevestigde bedrijven laten jaarlijks via Nederland miljoenen dollars wegstromen, waarmee ze mogelijk belasting ontwijken of ontduiken.

De Nederlandse route blijkt vooral populair onder rijke Ecuadoranen en Mexicanen, schrijven Trouw en Het Financieele Dagblad (FD) donderdag op basis van de PANAMA PAPERS.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: dinsdag 12 april 2016

Wel vermoeden dat Belgische banken met belastingparadijzen werkten

Toen hij in 2008 als premier betrokken was bij de redding van Dexia was Yves Leterme niet op de hoogte van de 'Panama-route' die Dexia via Luxemburg organiseerde en de constructies met belastingparadijzen die werden opgezet. "We hadden zeker niet specifiek weet van deze PANAMA PAPERS. Maar we konden destijds wel vermoeden dat een aantal Belgische systeembanken zulke transacties voor hun klanten organiseerden." Dat zegt Leterme vandaag in de krant De Morgen.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: maandag 11 april 2016

Wat zijn de PANAMA PAPERS echt? Uitleg zodat een 5-jarige het begrijpt

De PANAMA PAPERS is het nieuwste financiële schandaal dat over de wereld raast. Met 11,3 miljoen documenten, 2,6 terabyte aan data en 100 mediapartners is dit het grootste financiële lek uit de geschiedenis. We worden dus overspoeld met informatie, maar waar gaat het nu precies om?

De PANAMA PAPERS is het nieuwste financiële schandaal dat over de wereld raast. Met 11,3 miljoen documenten, 2,6 terabyte aan data en 100 mediapartners is dit het grootste financiële lek uit de geschiedenis. We worden dus overspoeld met informatie, maar waar gaat het nu precies om?

Op Reddit is een groep genaamd /r/ExplainLikeImFive (ELI5) die, zoals de naam al zegt, alles probeert uit te leggen zodat een kind van 5 jaar het ook begrijpt. Na 1 week staat de post over de PANAMA PAPERS al op de 3e plaats van meest gelezen artikels… ooit.

Zo leg je dus aan een 5-jarige uit waar de PANAMA PAPERS eigenlijk over gaan:

Lees verder op SlimBeleggen.net
Navigeer door nieuws en artikelen
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs