EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 8 artikelen gevonden met het woord Panama Papers.
Artikel 26 tot 30 met de

betekenis van het woord PANAMA PAPERS

Geplaatst op: dinsdag 5 april 2016

Dit zijn de populairste belastingparadijzen uit de PANAMA PAPERS

In de PANAMA PAPERS komt informatie voor over internationale fiscale constructies van meer dan 210 duizend bedrijven. De Britse Maagdeneilanden staan met stip bovenaan, maar ook andere fiscale vrijplaatsen duiken op.

In de PANAMA PAPERS komt informatie voor over internationale fiscale constructies van meer dan 210 duizend bedrijven. De Britse Maagdeneilanden staan met stip bovenaan, maar ook andere fiscale vrijplaatsen duiken op.

Een groep van internationale journalisten kreeg toegang tot documenten van Mossack Fonseca, een financiële dienstverlener uit Panama die fungeert als sluis voor fiscale constructies in belastingparadijzen. Daaruit zijn tal van opzienbarende feiten naar boven gekomen.

Informatiebureau Statista maakte onderstaande infographic over de belastingparadijzen die het meest voorkomen in de PANAMA PAPERS.

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: dinsdag 5 april 2016

Deze Bekende Nederlanders duiken op in de PANAMA PAPERS

Ook de namen van Nederlanders komen voor in de PANAMA PAPERS, het internationale onderzoek naar belastingontwijking via offshorebedrijven.

Ook de namen van Nederlanders komen voor in de PANAMA PAPERS, het internationale onderzoek naar belastingontwijking via offshorebedrijven.

Zeker tweehonderd offshorebedrijven zijn via de gelekte documenten van juridisch advieskantoor Mossack Fonseca aan Nederlanders te koppelen, schrijven Trouw en Het Financieele Dagblad dinsdag.

De twee Nederlandse dagbladen maken deel uit van een internationale samenwerking van kranten die onthullingen doen over belastingparadijzen. Zij baseren zich op de zondag uitgelekte administratie van het Panamese Mossack Fonseca & Co. De offshorebedrijven zijn vooral gevestigd in Panama en op de Britse Maagdeneilanden, maar ook op de Seychellen, Samoa of de Bahama’s.

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: dinsdag 5 april 2016

Witte Huis wil geen commentaar geven op PANAMA PAPERS

Het Witte Huis wil geen commentaar geven op de publicatie van de PANAMA PAPERS.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: maandag 4 april 2016

PANAMA PAPERS, wat moet u erover weten?

Bij ‘Panama’ denken we nu niet meer spontaan aan het kanaal dat de oversteek mogelijk maakt tussen de Grote en de Atlantische Oceaan. Nee… Nu denken we aan het ‘Panama schandaal’. Journalisten wereldwijd werkten een jaar achter de schermen samen om 11,5 miljoen documenten te verzamelen en uit te pluizen. Daaruit konden ze lijsten met namen van mensen en families puren die massaal fraude pleegden door valse vennootschappen op te richten in belastingparadijzen. Het befaamde onderzoek kreeg de naam ‘PANAMA PAPERS’.

Advocatenbureau Mossack Fonseca uit Panama hielp wereldwijd bedrijfsleiders, rijke families, voetballers, acteurs, … maar ook ‘de bakker om de hoek’ om in belastingparadijzen zoals de Seychellen ‘schermvennootschappen’ op te richten. Bedrijven die eigenlijk niet echt bestaan maar dienen om geld verborgen te houden. Een lokale stroman ‘leidt’ het bedrijf maar de verborgen aandeelhouder is Lionel Messi, de president van Oekraïne, regisseur Franco Dragone van Cirque du Soleil, Belgische adelfamilie de Spoelberch die belangrijk aandeelhouder van bierbrouwer AB InBev is, …

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: maandag 4 april 2016

Rijkste familie van België duikt op in PANAMA PAPERS

De familie de Spoelberch is een van de eerste Belgische namen die opduiken in een dossier rond de PANAMA PAPERS-onthulling. De rijkste familie van België blijkt na Lux- en SwissLeaks nu dus ook belastingen te ontwijken via Panama.

Lees verder op HLN.be
Navigeer door nieuws en artikelen
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs