EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 8 artikelen gevonden met het woord Panama Papers.
Artikel 31 tot 35 met de

betekenis van het woord PANAMA PAPERS

Geplaatst op: maandag 4 april 2016

Premier IJsland wil niet aftreden na onthulling PANAMA PAPERS

Volgens de IJslandse premier Sigmundur David Gunnlaugsson is er niets mis met het offshorebedrijf van zijn vrouw. Voor hem is terugstappen als minister-president geen optie. "Ik heb niet overwogen af te treden vanwege dit en ik zal niet aftreden vanwege dit", zei hij desgevraagd.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: maandag 4 april 2016

Rusland: ‘PANAMA PAPERS zijn propaganda van het Westen’

De aantijgingen tegen het Kremlin in de zondag gepubliceerde ‘PANAMA PAPERS’ vormen onderdeel van de propaganda van het Westen tegen Rusland. Dat zei maandag de voorzitter van de commissie veiligheid van het Russische parlement, Irina Jarovaja.

De aantijgingen tegen het Kremlin in de zondag gepubliceerde ‘PANAMA PAPERS’ vormen onderdeel van de propaganda van het Westen tegen Rusland. Dat zei maandag de voorzitter van de commissie veiligheid van het Russische parlement, Irina Jarovaja.

Jarovaja zei dat “er ontzettend veel gif wordt gespuid over Poetin, waarschijnlijk in de hoop dat er ergens iets van blijft hangen”.

Poetin en zijn getrouwen worden in het onderzoek van media beschuldigd van het wegsluizen van geld via offshorefirma’s, opgetuigd door financieel adviseur Mossack Fonseca & Co. uit Panama. De sleutelfiguur in de door The Guardian omschreven offshorebusiness van Poetins vriendenkring is de cellist en jeugdvriend van Poetin, Sergej Roldoegin.

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: maandag 4 april 2016

Hoe een Duitse krant de info van de PANAMA PAPERS verkreeg

Van een vaag anoniem mailtje leidde tot "het grootste journalistiek onderzoek ooit". Zo kwamen de PANAMA PAPERS van de Duitse krant Süddeutsche Zeitung, een gigantisch lek van vertrouwelijke documenten over belastingparadijzen, tot stand.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: maandag 4 april 2016

Deutsche Bank over PANAMA PAPERS: "Wij hebben niets illegaal gedaan"

Naar aanleiding van de gelekte documenten van het Panamese advocatenkantoor Mossack Fonseca (de 'PanamaPapers'), heeft Deutsche Bank toegegeven dat het klanten geholpen heeft bij het opzetten van offshoreconstructies. De bank benadrukt wel dat het niets illegaals heeft gedaan.

Lees verder op HLN.be
Navigeer door nieuws en artikelen
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs