EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 8 artikelen gevonden met het woord Panama Papers.
Artikel 41 tot 45 met de

betekenis van het woord PANAMA PAPERS

Geplaatst op: maandag 4 april 2016

Premie IJsland in de problemen door PANAMA PAPERS

De premier van IJsland, Sigmundur David Gunnlaugsson, is in verlegenheid gebracht door onthullingen uit de PANAMA PAPERS. In een interview werd hem gevraagd of hij iets wist van de brievenbusmaatschappij Wintris op de Britse Maagdeneilanden.

Lees verder op Marketupdate
Geplaatst op: maandag 4 april 2016

PANAMA PAPERS: Grootste lek sinds Wikileaks?

De PANAMA PAPERS onthullen hoe een groot aantal vermogende politici, criminelen, beroemdheden en topsporters brievenbusmaatschappijen en belastingparadijzen gebruiken om geldstromen voor het publiek en voor de belastingdienst verborgen te houden. Het gaat dan bijvoorbeeld om wapenleveranties, drugshandel, omkoping, financiële fraude en belastingontduiking.

Lees verder op Marketupdate
Geplaatst op: zondag 3 april 2016

PANAMA PAPERS onthullen hoe de elite geld parkeert in belastingparadijzen

Een gigantisch lek van vertrouwelijke documenten onthult hoe de rijksten der aarde gebruik maken van belastingparadijzen om hun rijkdom te verbergen. De documenten zijn afkomstig van Mossack Fonseca, het vierde grootste advocatenkantoor ter wereld, in Panama. De informatie werd uitgebracht door het Internationaal Consortium van Onderzoeksjournalisten (ICIJ), waar onder andere journalisten van De Tijd, Le Soir, Knack en The Guardian deel van uitmaken.

Lees verder op HLN.be
Navigeer door nieuws en artikelen
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs