EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord Poetin.
Artikel 21 tot 25 met de

betekenis van het woord POETIN

Geplaatst op: maandag 15 juli 2019

POETIN: “Wereld heeft behoefte aan internationale spelregels”

De wereld is onvoorspelbaarder en gevaarlijker geworden, omdat niet alle landen zich aan internationale afspraken houden. Dat zei de Russische president Vladimir POETIN eerder deze maand in een uitgebreid interview met de Financial Times. Hij merkt op dat er tijdens de Koude Oorlog ook spanningen waren, maar dat alle landen toen de internationale spelregels respecteerden.

Lees verder op Geotrendlines.nl
Geplaatst op: zondag 9 juni 2019

POETIN: “Rol van de dollar moet worden herzien”

De rol van de dollar moet worden herzien, omdat de wereldreservemunt een pressiemiddel is geworden waarmee de Verenigde Staten druk kunnen uitoefenen op de rest van de wereld. Dat zei de Russische president POETIN in zijn toespraak voor het St. Petersburg Economic Forum. Hij zei dat internationale financiële organisaties zich moeten aanpassen aan een wereld waarin nieuwe economische centra zijn ontstaan en een steeds grotere rol is weggelegd voor regionale valuta.

Lees verder op Geotrendlines.nl
Geplaatst op: vrijdag 7 juni 2019

Chinese president Xi Jinping brengt bezoek aan Rusland

De Chinese president Xi Jinping is deze week naar Rusland afgereisd voor een bezoek aan de Russische president POETIN. Ook zullen beide regeringsleiders aanwezig zijn op het St. Petersburg Economic Forum, een economische conferentie waar bedrijven uit verschillende landen vertegenwoordigd zijn.

Lees verder op Geotrendlines.nl
Geplaatst op: vrijdag 7 juni 2019

Rusland-China blok versterkt: Huawei 5G gaat naar Rusland

Onlangs verbood president Donald Trump de samenwerking van Amerikaanse bedrijven met het Chinese Huawei. Waar de kansen in het Westen afnemen, zoekt Huawei het nu dichter bij huis. Zo is er een contract getekend met de Russische telecomprovider MTS om in de komende jaren een 5G netwerk te ontwikkelen.

Het 5G-contract werd getekend terwijl de Russische president Vladimir POETIN en de Chinese president Xi Jingping elkaar ontmoetten. Alweer de dertigste keer in de afgelopen zes jaar.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 29 april 2019

Rusland wil aanvraag Russisch paspoort voor alle Oekraïners versoepelen

Rusland overweegt de aanvraagprocedure voor een Russisch paspoort voor alle inwoners van Oekraïne te versoepelen. Dat zei president POETIN tijdens een persconferentie van de internationale ‘Belt and Road’ conferentie. Dit zou betekenen dat inwoners van heel Oekraïne binnen drie maanden de Russische nationaliteit kunnen krijgen.

Lees verder op Geotrendlines.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs