EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord Poetin.
Artikel 31 tot 35 met de

betekenis van het woord POETIN

Geplaatst op: maandag 25 februari 2019

POETIN: “Russische kernraket heeft 6 minuten nodig om de VS te bereiken”

De Russische president POETIN sprak vorige week en naar jaarlijkse gewoonte het parlement toe. Het equivalent van de Amerikaanse ‘State of the Union’, zeg maar. De Russische leider herhaalde zijn bedreigingen aan het adres van het Westen in verband met kernwapens.

Lees verder op Express.live
Geplaatst op: donderdag 21 februari 2019

POETIN waarschuwt Verenigde Staten voor plaatsing van raketten in Europa

De Russische president POETIN waarschuwt de Verenigde Staten voor de plaatsing van nieuwe raketten in Europa. In zijn jaarlijkse ‘State of the Union’ zei hij dat Rusland klaar staat om vergeldingsmaatregelen te nemen, indien de Verenigde Staten hun raketschild in Europa uitrusten met Tomahawk kruisraketten. Deze raketten kunnen Moskou in 10 tot 12 minuten bereiken, want door POETIN als zeer bedreigend wordt ervaren.

Lees verder op Geotrendlines.nl
Geplaatst op: donderdag 14 februari 2019

Amerikaanse senaat wil nieuwe sancties opleggen aan Rusland

Het Amerikaanse Senaat heeft vandaag een wetsvoorstel aangenomen waarmee nieuwe sancties aan Rusland opgelegd kunnen worden. De sancties zijn gericht tegen financiële instellingen in het land, maar ook tegen Russische projecten voor vloeibaar aardgas buiten Rusland. Ook worden er sancties opgelegd aan de cybersector en aan Russische staatsobligaties. Tot slot worden er ook beperkingen opgelegd aan personen die door de Verenigde Staten worden verdacht van ‘illegale en corruptie activiteiten die direct of indirect worden uitgevoerd in de opdracht van POETIN’.

Lees verder op Geotrendlines.nl
Geplaatst op: woensdag 13 februari 2019

POETIN wil Rusland van het internet afsluiten

Rusland moet zichzelf van het internet loskoppelen. Dat heeft de Russische president Vladimir POETIN gezegd. Een dergelijke ingreep moet ervoor zorgen dat de Russische economie offline kan overleven. Bij die operatie zou Rusland duikboten inzetten om een aantal vitale internationale communicatiekabels door te knippen.

Lees verder op Express.live
Geplaatst op: donderdag 31 januari 2019

Kunnen Russische oligarchen hun fortuin doorspelen aan hun kinderen?

In Rusland gaat de eerste generatie miljardairs na de instorting van de communistische Sovjet-Unie stilaan met pensioen. Velen vragen zich daarbij af op welke manier ze hun vergaarde rijkdom naar hun erfgenamen kunnen laten vloeien. Dat zeggen Alexander Sazonov en Irina Reznik, correspondenten van het persbureau Bloomberg in Moskou.

“De Russische president Vladimir POETIN heeft zich als een duidelijk bondgenoot van het kapitaal gemanifesteerd,” benadrukken Sazonov en Reznik. “Toch vragen vele miljardairs zich of of ze hun rijkdom ongestoord aan hun erfgenamen zullen kunnen doorgeven.”

Lees verder op Express.live
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs