EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord REM.
Artikel 6 tot 10 met de

betekenis van het woord REM

Geplaatst op: zaterdag 11 april 2020

Europa zet licht op groen voor Belgische 'bazooka' van 50 miljard euro

De Europese Commissie heeft zaterdag het licht op groen gezet voor de Belgische garantieregeling van 50 miljard euro, de zogenaamde 'bazooka' tegen de coronacrisis. Ook de superkern gaf zaterdagvoormiddag zijn fiat aan het uitvoeringsbesluit. Dat heeft federaal vicepREMier en minister van Financiën Alexander De Croo (Open Vld) bekendgemaakt.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: vrijdag 10 april 2020

Italiaanse pREMier Conte niet tevreden over akkoord Eurogroep

De Italiaanse pREMier Guiseppe Conte heeft zich vrijdag tijdens een persconferentie negatief uitgelaten over het akkoord van de negentien eurolanden (verenigd in de Eurogroep) over een steunpakket voor de landen die het hardst door de coronacrisis zijn getroffen.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: dinsdag 31 maart 2020

Wie gaat stortvloed aan pREMies en steun betalen? “Er zal geen twijfel over bestaan: we zullen met z’n allen langer moeten werken”

De Krant De coronacrisis maakt regeringen in Europa guller dan ooit. Het regent pREMies, steunmaatregelen en belastingvoordelen. Ook bij ons keert men de schatkist ondersteboven om de economie te stutten. Die kist moet ooit echter weer gevuld worden. “Tenzij we in België plots op een oliebron stoten, zal de rekening gedekt moeten worden met belastingen en besparingen.”

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: maandag 23 maart 2020

Run op edelmetalen, levertijden lopen verder op

De extREMe volatiliteit op de financiële markten zorgt voor een vlucht naar edelmetalen. Ondanks de daling van de goudprijs en een nog veel grotere prijsdaling van andere edelmetalen blijven spaarders en beleggers massaal fysiek edelmetaal kopen. Dat zorgt voor steeds langere levertijden, die nu oplopen van vier tot twaalf weken. Door de krapte in de markt lopen ook de pREMies op, waardoor de prijzen van munten en baren stijgen ten opzichte van de spotprijs.

Lees verder op Geotrendlines.nl
Geplaatst op: maandag 23 maart 2020

Johnson: 'Brits gezondheidsstelsel kan instorten, we gaan Italië achterna'

De Britse pREMier Boris Johnson heeft zondag, op Moederdag in zijn land, de Britse bevolking gewaarschuwd voor de gevolgen van het coronavirus. Hij zegt dat het nationale gezondheidsstelsel (NHS) binnen enkele weken overbelast kan raken.

Lees verder op nu.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs