EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
42
kliks
Bron: AmsterdamGold
39
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
24
kliks
Bron: BNR.nl
19
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord REM.
Artikel 6 tot 10 met de

betekenis van het woord REM

Geplaatst op: dinsdag 27 november 2018

'Brexit-akkoord May kan Britten 2.000 pond per persoon kosten'

Het akkoord dat de Britse pREMier Theresa May heeft gesloten met de Europese Unie kost de Britten op de lange termijn waarschijnlijk 2.000 pond (2.254 euro) per persoon per jaar. Dit concludeert een consortium van onderzoekers en denktanks, hoewel ze benadrukken dat de precieze gevolgen moeilijk te berekenen zijn.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: maandag 26 november 2018

Zorgverzekering 2019: Weet u al wat u gaat kiezen?

Het jaar 2019 nadert en daarom is ook het grote gevecht in de zorg weer losgebarsten. Het eigen risico wordt niet verhoogd en blijft gelijk staan op €385,-. De verplichte zorgpREMie gaat bij vrijwel alle zorgaanbieders omhoog. U moet echter goed opletten bij de keuze voor uw zorgverzekering 2019 want er zijn veel verschillen.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: dinsdag 20 november 2018

Spanje dreigt brexitdeal te blokkeren wegens Gibraltar

Spanje dreigt de brexitdeal te blokkeren als de EU zich in de kwestie Gibraltar niet duidelijk achter Madrid schaart. De Spaanse pREMier Pedro Sánchez heeft dit telefonisch tegen Europees Commissievoorzitter Jean-Claude Juncker gezegd. Spanje wil niet dat Gibraltar in onderhandelingen tussen Londen en de EU als onderdeel van het Verenigd Koninkrijk wordt beschouwd.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: vrijdag 16 november 2018

Kredietbureau S&P: Lagere beoordeling voor VK bij 'harde' Brexit

Voor het Verenigd Koninkrijk dreigt een aanpassing van de kredietwaardigheid als het land zonder goede afspraken uit de Europese Unie vertrekt. 

Dat schrijft ratingbureau Standard & Poor's (S&P) naar aanleiding van het conceptakkoord over de Brexit, dat pREMier Theresa May door het Britse parlement moet loodsen.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: woensdag 14 november 2018

Principeakkoord Brexit is rond maar…

De onderhandelaars van de EU en pREMier May hebben een voorlopig akkoord gesloten. Het leek of lijkt wel een never ending story. Want rond is de scheiding technisch nog zeker niet.De grootste hordes volgen misschien zelfs nog. Om 15:00 op woensdag 14 november moet zij het plan voorleggen aan haar ministers. Wat nog geen makkie zal zijn. En dan volgt ‘in principe’ het slot van deze hele saga. Of een soort van slot, hmm. Namelijk de stemming erover in het Britse Lagerhuis. In Groot-Brittannië zal waarschijnlijk voortaan tien keer nagedacht worden, vooraleer nog eens een volksraadpleging te houden?

Lees verder op Biflatie.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs