EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord REM.
Artikel 6 tot 10 met de

betekenis van het woord REM

Geplaatst op: woensdag 13 maart 2019

Britse kranten na Brexit-nederlaag: 'Tot wanhoop gedreven'

De Britse kranten reageren woensdagochtend op de nederlaag die pREMier Theresa May dinsdagavond leed. Haar plan kreeg 242 stemmen voor en maar liefst 391 stemmen tegen. "May verliest de controle over de Brexit", kopt Financial Times.

Mays autoriteit zou hiermee bovendien "aan flarden" zijn, aldus de zakenkrant.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: dinsdag 12 maart 2019

Ook India gaat internet censureren

In India overweegt de regering van pREMier Narendra Modi de wetgeving op het internet aan te passen. De maatregel zou de Indiase overheid toelaten online content gemakkelijker te censureren. Dat schrijft Vindu Goel, correspondent van The New York Times in Mumbai. Goel merkt daarbij op dat de plannen van Modi in het land een verhit debat op gang hebben gebracht.

Lees verder op Express.live
Geplaatst op: dinsdag 12 maart 2019

Tweede stemming over Brexit, akkoord aangepast

De Britse pREMier May heeft van de EU wettelijke garanties verkregen over de Ierse backstop. Dit nieuwe akkoord wordt op dinsdag 12 maart 2019 voorgelegd aan het Lagerhuis. Deze tweede stemming lijkt er een van de laatste kans te worden. Zoals voorziter van de Europese Commissie Juncker schrijft: ‘Let’s bring the UK’s withdrawal to an orderly end. We owe it to history.’

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: dinsdag 12 maart 2019

De Brexit: kan u nog volgen?

De Britse pREMier Theresa May is met EU-voorzitter Jean-Claude Juncker een aanpassing van haar Brexit-akkoord overeengekomen. Met deze nieuwe deal hoopt ze op steun voor haar Brexitplannen als daar vandaag over gestemd wordt in het parlement. Maar of het genoeg is, is maar de vraag. Eén prominente tegenstander noemde het al “lippenstift op een varken”.

Lees verder op Express.live
Geplaatst op: woensdag 6 maart 2019

'VK schrapt bij 'no deal-Brexit' tot 90 procent van importtarieven'

De Britse overheid is van plan 80 tot 90 procent van alle handelstarieven te schrappen voor import, indien er geen Brexit-deal wordt bereikt, schrijft Sky News woensdag op basis van anonieme overheidsbronnen. De plannen zouden worden gepubliceerd als het pREMier Theresa May komende week niet lukt om het parlement van haar deal te overtuigen.

Lees verder op nu.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].nl.

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs