EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord REM.
Artikel 46 tot 50 met de

betekenis van het woord REM

Geplaatst op: dinsdag 3 september 2019

Gold prices surge today, silver rates hit new life-time high as rupee tumbles

Gold prices in India REMain near record highs and a sharp surge this year has hurt demand

Global slowdown fears and US-China trade war has pushed gold prices up 20% so far this year

[...]

Lees verder op Livemint.com
Geplaatst op: maandag 2 september 2019

Investeerders halen Britse activa uit hun portefeuilles

Sinds Theresa May in mei dit jaar haar vertrek als pREMier van Groot-Brittannië aankondigde, hebben investeerders al voor 4,2 miljard dollar aan Britse portefeuilles van de hand gedaan. Velen vrezen dat Groot-Brittannië onder Boris Johnson, de opvolger van May, regelrecht op een harde brexit afstevent. Dat blijkt uit een rapport van analyst Emerging Portfolio Fund Research (EPFR).

Lees verder op Express.live
Geplaatst op: maandag 2 september 2019

Begrotingstekort loopt op tot bijna 12 miljard

Het begrotingstekort loopt tegen het einde van de legislatuur in 2024 op tot 11,8 miljard euro. Dat staat in een nieuw rapport van het monitoringcomité dat De Tijd kon inkijken. Open Vld-vicepREMier en minister van Financiën Alexander De Croo dringt er opnieuw op aan snel een nieuwe federale regering te vormen.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: donderdag 29 augustus 2019

Brits parlement staat buitenspel

De Britse koningin Elizabeth heeft de wekenlange schorsing van het Britse parlement goedgekeurd. PREMier Boris Johnson had daarom gevraagd. De parlementsleden gaan nu tot 14 oktober op vakantie terwijl op 31 oktober de brexit moet plaatsvinden. 'Het Brits parlement heeft zichzelf buitenspel gezet door een heleboel problemen niet serieus te nemen', zegt Kees de Kort. Zo komt de harde brexit steeds dichterbij. Maar volgens Kees de Kort moeten we ons geen grote zorgen maken om de mogelijke impact op de Nederlandse economie: 'misschien krijgen we een klein tikje op de pink'.

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: woensdag 28 augustus 2019

Boris Johnson doet pond dalen

De nieuwe Britse pREMier Boris Johnson is een voorstander van een ‘no-deal brexit’ en hij lijkt zijn slag thuis te halen door het parlement op te schorten tot 14 oktober. Op 31 oktober vindt de uittreding uit de Europese Unie plaats en dat maakt het voor parlementsleden haast onmogelijk om nog een deal in elkaar te boksen gezien de tijdsnood waarin ze zullen verkeren.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs