EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord REM.
Artikel 46 tot 50 met de

betekenis van het woord REM

Geplaatst op: donderdag 9 mei 2019

Wie volgt Juncker en Tusk op? Geruchten rond Merkel en Rutte, maar ook de naam van Charles Michel valt

De Europese Unie kan, na vijf jaar oude grijze mannen met Jean-Claude Juncker en Donald Tusk, op zoek naar nieuw leiderschap na 26 mei. De Europese partijen sturen hun ‘spitzenkandidaten’ naar voor, maar het is lang niet zeker dat die straks de topjobs invullen. Want de EU-regeringsleiders staan niet te springen. Hier en daar circuleren dus anderen namen, onder ander die van Angela Merkel en Mark Rutte, maar ook zelfs pREMier Charles Michel.

Lees verder op Express.live
Geplaatst op: maandag 6 mei 2019

Goldman Sachs: dit is wat je kan verwachten van de handelsoorlog tussen de V.S. en China

De huidige ontwikkelingen in de handelsoorlog tussen de Verenigde Staten en China hebben een knelpunt bereikt. Dat stelt zakenbank Goldman Sachs. Volgens de bank is de kans op een succesvolle deal nog steeds aanzienlijk, maar lager als voorheen.

Onlangs twitterde president Trump over een verhoging van importtarieven. En volgens journalist Edward Lawrence heeft vicepREMier Liu naar aanleiding van de tweet zijn trip naar Washington afgezegd.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 6 mei 2019

De Eurovisieoorlog

In de Gazastrook is deze ochtend vroeg een staakt-het-vuren ingegaan nadat dit weekeinde zeker 27 Palestijnen en 4 Israëliërs om het leven kwamen bij de meest gewelddadige confrontaties sinds 2014. De terreurorganisaties Hamas en Islamic Jihad vuurden zaterdag ruim zeshonderd raketten op Israël af vanuit Gaza. Het rakettenschild Iron Dome onderschepte er daarvan een tweehonderdtal. Israël beantwoordde dat geweld en raakte daarbij volgens de Israëlische pREMier Benjamin Netanyahu zeker 260 militaire doelen.

Lees verder op Express.live
Geplaatst op: woensdag 1 mei 2019

Voorspeller van de recessies in 2000 en 2008 waarschuwt opnieuw

JeREMy Grantham, een investeerder die in het verleden vroegtijdig de recessies van 2000 en 2008 voorspelde, trekt opnieuw aan de bel. Grantham verwacht dat de aandelenmarkten de komende jaren gaan teleurstellen. Voor de komende 20 jaar moeten we zelfs rekening houden met een gemiddeld jaarlijks rendement van slechts 2% tot 3%.

JeREMy Grantham heeft in een zeldzaam interview met CNBC zijn licht laten schijnen op de financiële markten. Volgens de ervaren investeerder moeten beleggers rekening houden met tegenvallende beursjaren. Volgens Grantham zijn de aandelenmarkten op dit moment nog steeds behoorlijk prijzig te noemen. De conjunctuurgezuiverde koers-winstverhouding (CAPE), een populaire maatstaf voor de beurswaarde die gedeeltelijk werd gecreëerd door Nobelprijswinnaar econoom Robert Shiller, bedraagt ​​30,04. Dat getal ligt ruimschoots boven het historisch gemiddelde van 16,61.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 30 april 2019

‘Monetair beleid zal nog extREMer worden’

De laatste tien jaar hebben centrale banken voor een enorme monetaire expansie gezorgd. Gaat dit ooit stoppen? Of zal de expansie oneindig door gaan? Volgens James Grant, Wall Street expert, zal het beleid van centrale banken voorlopig nog voortzetten. Hij gelooft dat centrale banken een manier vinden om een nog extREMer beleid te voeren.

Aldus Grant. De reden voor het extREMe beleid is dat centrale banken de confrontatie niet aan willen gaan. Met die confrontatie bedoelt Grant een volgende crisis. Zo stelt hij:

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs