EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
34
kliks
Bron: BNR.nl
29
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord REM.
Artikel 46 tot 50
Geplaatst op: vrijdag 22 september 2017

In deze jobs is leeftijd juist een troef

Werk vinden als 45-plusser, het is niet altijd evident. In je zoektocht naar een job kom je heel wat dREMpels tegen. Toch zijn er een aantal jobs waar jouw leeftijd en ervaring troeven zijn.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: donderdag 21 september 2017

Als we niet opletten, wordt de auto van de toekomst in China gebouwd

Met dieselgate, het uitstootschandaal dat exact twee jaar geleden aan het licht kwam, heeft de Europese auto-industrie zichzelf lelijk in de voet geschoten. Europa moet daarom dringend zijn huiswerk maken, anders dreigt de ontwikkeling van de elektrische auto vooral een Chinees en Amerikaans verhaal te worden. Dat zegt Europees parlementslid Kathleen Van BREMpt (sp.a).

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: donderdag 14 september 2017

John Pilger: Niet Noord-Korea, maar de VS is grootste bedreiging

Volgens onderzoeksjournalist en documentaiREMaker John Pilger is niet Noord-Korea, maar de Verenigde Staten op dit moment de grootste bedreiging voor een wereldvrede en de grootste risicofactor voor een nucleaire oorlog. Ook verwacht hij niet dat sancties tegen Noord-Korea enig effect zullen hebben.

Lees verder op Geotrendlines
Geplaatst op: donderdag 14 september 2017

Hongaarse pREMier opent aanval op George Soros

De Hongaarse pREMier Viktor Orbán heeft de verborgen agenda van miljardair George Soros uitgekozen als belangrijkste thema voor zijn verkiezingscampagne voor volgend jaar, zo schrijft Bloomberg op basis van een bericht op de Hongaarse website Origo. Volgens de Hongaarse pREMier gebruikt miljardair Soros een groot netwerk van niet-gouvernementele organisaties (NGO’s) om de immigratiestroom naar Europa te bevorderen en daarmee de Europese samenleving te destabiliseren.

Lees verder op Geotrendlines
Geplaatst op: dinsdag 5 september 2017

Azië is niet langer het continent van de hoop: “Kim Jong-un is aan de winnende hand”

De Noord-Koreaanse dictator Kim Jong-un is aan de winnende hand in zijn conflict met de Verenigde Staten en de Amerikaanse bondgenoten in de regio. Hij is er in geslaagd de stabiliteit in Azië te verstoren. Dat zegt Ian BREMmer, de voorzitter en stichter van de Eurasia Group.

Lees verder op Express.be

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs