EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
42
kliks
Bron: AmsterdamGold
39
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
24
kliks
Bron: BNR.nl
19
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord REM.
Artikel 46 tot 50 met de

betekenis van het woord REM

Geplaatst op: donderdag 12 juli 2018

Belegging van $1.000 wordt bijna $2 miljoen door de strategie van Warren Buffett toe te passen

Warren Buffett is een legende in de beleggerswereld door zijn buy-and-hold strategie. En dat heeft niet alleen hemzelf en de aandeelhouders van Berkshire Hathaway rijk gemaakt. Er zijn ook gewone mensen die de strategie van Buffett toepassen en daardoor bijzonder veel geld verdienen. Een daarvan is de nobele onbekende Russ GREMel. Zijn belegging van $1.000 is nu bijna $2 miljoen waard.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: zondag 10 juni 2018

Trump dan toch niet akkoord met slotverklaring G7

De Amerikaanse president Donald Trump heeft via Twitter gemeld dat hij niet meer achter de verklaring van de G7-top staat, die hij bijwoonde. Trump is misnoegd wegens een persconferentie van de Canadese pREMier Justin Trudeau die het had over maatregelen tegen de Amerikaanse importheffingen op staal en aluminium.

Lees verder op Express.live
Geplaatst op: dinsdag 22 mei 2018

China belooft meer goederen uit Verenigde Staten te kopen

De kou tussen China en de Verenigde Staten lijkt enigszins uit de lucht nu de Chinezen plechtig hebben beloofd meer Amerikaanse goederen te zullen kopen. 

Dat verklaarden de partijen na dagen van overleg in Washington om een einde te maken aan de handelsspanningen tussen de twee landen, aldus de Chinese vicepREMier Liu He tegen staatspersbureau Xinhua. 

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: vrijdag 18 mei 2018

Pas op! Nog meer Amerikaanse renteverhogingen op komst

De Amerikaanse centrale bank besloot in maart om de rentestand opnieuw op te trekken. De beleggers zijn nu al een tijdje gewend geraakt aan het idee dat de Fed steeds meer op de REM begint te gaan staan. Toch kan de Fed in de toekomst nog strenger gaan optreden dan waar op dit moment het grotendeel van de beleggers rekening mee houdt.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 10 mei 2018

Trump versus Iran doet sterk denken aan het debacle dat Irak heet

President Trump heeft dan toch de overeenkomst over kernwapenbeheersing met Iran van 2015 eenzijdig opgezegd. En dit tegen alle redelijkheid en gezond verstand in van zowat alle andere betrokken wereldleiders. Het roept opvallend REMiniscenties op aan wat in 2003 plaatsvond in de aanloop van de oorlog met Irak.

Lees verder op Biflatie.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs