EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord REM.
Artikel 46 tot 50 met de

betekenis van het woord REM

Geplaatst op: donderdag 11 januari 2018

“Indien ik één jaar moet uitkiezen voor een onverwachte crisis… dan is het 2018”

“2018 voelt niet goed aan.” Dat schrijft Ian BREMmer, de voorzitter van de Eurasia Group en bedenker van de eerste politieke risico-index op Wall Street, in zijn ‘Top Risks’ rapport voor dit nieuwe jaar. BREMmer is een gerespecteerd waarnemer van diplomatieke relaties.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: donderdag 11 januari 2018

Amerikaanse generaal tegen mariniers in Noorwegen: Er komt oorlog

Op de dREMpel van kerstmis heeft de Amerikaanse generaal Robert Neller, commandant van de mariniers, tegen zijn manschappen in Noorwegen gezegd dat ze zich moeten voorbereiden op een oorlog.

‘Ik hoop dat ik het mis heb, maar er komt een oorlog aan,’ zei Neller volgens Military.com. ‘Door jullie aanwezigheid zijn jullie hier al in gevecht, in een informatiestrijd, een politieke strijd.’

Lees verder op XanderNieuws
Geplaatst op: woensdag 10 januari 2018

Rusland plaatst tweede S-400 raketsysteem op de Krim

De plaatsing van een tweede S-400 raketsysteem op de Krim moet niet gezien worden als een bedreiging voor andere landen, maar als een maatregel om de veiligheid van Rusland te garanderen. Dat zei de woordvoerder van het KREMlin, Dmitry Peskov, in een reactie op de uitbreiding van het luchtafweersysteem op het schiereiland.

Lees verder op Geotrendlines
Geplaatst op: maandag 8 januari 2018

Europese Commissie wil hate speech en extREMe content aanpakken

De Europese Commissie organiseert deze week een bijeenkomst met vertegenwoordigers van verschillende sociale media bedrijven, met als doel gedachten uit te wisselen over het effectiever bestrijden van ‘hate speech’, racisme, terroristische propaganda en andere berichten met ‘extREMistische inhoud’ op het internet. 

Lees verder op Geotrendlines
Geplaatst op: woensdag 3 januari 2018

Chinese pREMier wil in 2018 meer samenwerken met Rusland

De Chinese president Xi Jinping heeft vorige week zijn voornemen uitgesproken om dit jaar de samenwerking met Rusland te intensiveren. Volgens het Chinese persbureau Xinhua feliciteerde hij zijn Russische collega Vladimir Poetin met de resultaten van het afgelopen jaar en sprak hij zijn voornemen uit om de vertrouwensband met Rusland te versterken.

Lees verder op Geotrendlines
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs