EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
16
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord REM.
Artikel 46 tot 50 met de

betekenis van het woord REM

Geplaatst op: maandag 10 december 2018

Koers Britse munt omlaag na mogelijk uitstel Brexit-stemming

Het Britse pond daalde maandag naar een van de laagste niveaus in maanden na het nieuws dat pREMier Theresa May de Brexit-stemming in het Lagerhuis mogelijk uitstelt.

Rond 13.30 uur was het pond 1,107 euro waard, een daling van bijna 2 procent ten opzichte van vrijdagmiddag. Dit is het laagste niveau sinds eind augustus.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: maandag 10 december 2018

Zo verdien je nog wat extra geld aan je eindejaarspREMie

Voor veel mensen is de eindejaarspREMie een handige extra om de feesten goed mee in te zetten, maar je kan je zogenaamde dertiende maand ook als het ideale moment zien om te starten met een nieuw spaarplan. We zetten enkele mogelijkheden uiteen waarop je dat extra geld goed kan laten renderen.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: dinsdag 4 december 2018

Hoe staat het er nu voor met de Brexit?

Vorige maand schaarde alle EU-landen zich achter het Brexit-akkoord. Op 11 december gaat het Britse Lagerhuis zich buigen over de overeenstemming van pREMier Theresa May. Hoe nu verder?

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: zaterdag 1 december 2018

Trump ondertekent vervanger van NAFTA

De Amerikaanse president Donald Trump heeft in Buenos Aires zijn handtekening gezet onder een nieuw handelsakkoord met buurlanden Canada en Mexico. Ook de Canadese pREMier Justin Trudeau en de Mexicaanse president Enrique Peña Nieto ondertekenden het akkoord dat de oude vrijhandelsovereenkomst NAFTA moet vervangen.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: donderdag 29 november 2018

Topman Volvo waarschuwt voor “grote gevolgen” van Trumps handelsoorlog met China: “Prijs auto’s zal stijgen”

Autobouwer Volvo REMt de aanwervingen voor zijn nieuwe fabriek in het Amerikaanse Charleston af. Dat heeft topman Håkan Samuelsson gezegd in een interview met de Amerikaanse krant USA Today. De Zweed klaagt over de handelsoorlog die president Donald Trump voert met China, en de daaruit voortvloeiende hoge heffingen.

Lees verder op HLN.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs