EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord Rusland.
Artikel 41 tot 45 met de

betekenis van het woord RUSLAND

Geplaatst op: woensdag 8 januari 2020

RUSLAND en Turkije openen officieel TurkStream gaspijpleiding

RUSLAND en Turkije hebben vandaag de TurkStream officieel in gebruik genomen. Deze nieuwe pijpleiding kan op jaarbasis 31 miljard kubieke meter gas vanuit RUSLAND naar Turkije en Europa transporteren. Daarvan is bijna de helft bestemd voor Turkije, de rest gaat naar verschillende Europese landen. Speciaal voor de openingsceremonie bracht de Russische president Poetin een bezoek aan Turkije.

Lees verder op Geotrendlines.nl
Geplaatst op: maandag 6 januari 2020

Goud, olie en crypto’s up door verhevigde spanningen tussen VS en Iran

Het is geen wonder dat beleggers richting safe havens, veilige havens vluchten. Wie immers weet dat achter Iran het machtige RUSLAND en China staan in dit, eufemistisch, conflict? De dollar verliest (lichtjes voorlopig) aan waarde op maandag 6 januari 2020, wat gewoon, maar ook ongewoon is. Gewoon, omdat het land een grote of kleine oorlog dreigt in te gaan. Maar ook ongewoon, omdat traditioneel die Amerikaanse munt eveneens zo’n safe haven is.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: dinsdag 24 december 2019

RUSLAND opent spoorbrug naar de Krim

De Russische president Poetin heeft deze week de nieuwe spoorbrug naar de Krim geopend. Bijna vier jaar is er gewerkt aan een nieuwe spoorlijn die de Krim met het vasteland van RUSLAND verbindt. De spoorbrug is met 19 kilometer de langste van Europa en met een prijskaartje van $3,7 miljard misschien ook wel de duurste. Het is het sluitstuk van een prestigeproject, waarmee Poetin het schiereiland binnen Russische invloedssfeer brengt.

Lees verder op Geotrendlines.nl
Geplaatst op: dinsdag 17 december 2019

Overzicht: Eurazië gaat voor goud

Vrijwel alle landen op het Euraziatische continent hebben de afgelopen jaren goud aan hun reserves toegevoegd. We hebben al veel geschreven over de goudaankopen van RUSLAND en China, maar dat zijn zeker niet de enige landen. Cijfers van de World Gold Council laten zien dat er veel meer landen hun voorraden aanvullen. India is de laatste twee jaar ook weer actief op de goudmarkt, nadat ze in 2009 een pluk van 200 ton overnamen van het IMF.

[...]

Lees verder op GoudStandaard
Geplaatst op: maandag 16 december 2019

VS wil Nord Stream 2 met sancties blokkeren

De Amerikaanse regering blijft Europa onder druk zetten om niet meer aardgas uit RUSLAND te importeren. Zo heeft het Amerikaanse Huis van Afgevaardigden deze week nieuwe sancties tegen de Nord Stream 2 goedgekeurd, de pijpleiding die Europa de komende decennia moet voorzien van aardgas. De sancties zijn gericht tegen alle bedrijven die deelnemen aan dit internationale project, waaronder ook een aantal Nederlandse bedrijven.

Lees verder op Geotrendlines.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs