EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
30
kliks
21
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
20
kliks
18
kliks
Er zijn 5 artikelen gevonden met het woord SWIFT.
Artikel 16 tot 20 met de

betekenis van het woord SWIFT

Geplaatst op: woensdag 3 september 2014

Verenigd Koninkrijk wil Rusland afsluiten van betalingsverkeer

Het Verenigd Koninkrijk heeft druk gezet op de Europese regeringsleiders om Rusland de toegang tot het SWIFT betalingssysteem te ontzeggen. Dit betalingssysteem opereert vanuit België en verwerkt 21 miljoen transacties per dag in 215 landen. Het is de vraag of Europa gebaat is bij een handelsoorlog met Rusland.

Lees verder op Marketupdate.nl
Geplaatst op: maandag 1 september 2014

Engeland wil Poetin en de Russen feitelijk uit de financiele wereld bannen

De Engelse regering is, volgens Bloomberg en Business Insider, van plan om de Russen een serieuze klap toe te brengen. Cameron is van plan aan de andere leiders van het westen voor te stellen Rusland de toegang te ontzeggen tot het SWIFT-systeem; dat is het systeem waarmee banken internationaal zaken doen en rekeningen vereffenen.

Lees verder op welingelichtekringen.nl
Geplaatst op: zaterdag 30 augustus 2014

Schop Rusland uit SWIFT, eist VK

UK Prime Minister David Cameron came out swinging this morning; not only at ISIS but in calling for European leaders to block Russia from the SWIFT banking transaction system. European leaders have already (via unnamed sources) denied any actual new sanctions will take place (though they will be discussing them at the NATO Summit) but - as we have noted previously - this is yet another unintended consequence-driven nail in the coffin of USD hegemony...

Lees verder op zerohedge.com
Geplaatst op: woensdag 4 december 2013

Chinese renminbi nu groter dan euro in internationale financiële handel

De Chinese munt renminbi is nu na de dollar de meest gebruikte munt in financiële handelstransacties. Dat meldt het persagentschap Bloomberg op basis van cijfers van het Brussels SWIFT (Society for Worldwide Interbank Financial Telecommunication).

In oktober werd 8,66% van de internationale kredietbrieven  in renminbi uitgeschreven, tegen 6,64% in euro.  In januari 2012 was dat nog respectievelijk 1,89% en 7,87%.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: vrijdag 15 november 2013

Europese privacytoezichthouders onderzoeken beveiliging bankgegevens

De Belgische en Nederlandse privacytoezichthouders stellen een onderzoek in naar de beveiliging van de betalingsnetwerken van de organisatie SWIFT (Society for Worldwide Interbank Financial Telecommunication). Directe aanleiding hiervoor is onder meer berichtgeving in internationale media dat buitenlandse inlichtingendiensten - mogelijk de NSA - naar Europees recht onrechtmatige toegang tot het financiële gegevensverkeer bij SWIFT zouden hebben.

Lees verder op blogspot.nl
Navigeer door nieuws en artikelen
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs