Nieuws / Artikelen met het woord

SWIFT

33 artikelen gevonden. Artikel 31 tot 35
Bron: hln.be
Geplaatst: vrijdag 16 maart 2012

Iraanse banken afgesloten van betalingsverkeer

Diverse Iraanse banken worden zaterdagnamiddag afgesloten van SWIFT, het belangrijkste systeem voor internationale betalingen. Dat maakte het bedrijf vandaag bekend.

De beslissing treft Iraanse banken, inclusief de Iraanse centrale bank, die op een zwarte lijst staan in Europa en de Verenigde Staten en volgt op een besluit van de Europese Raad. Europa en de VS willen met sancties Iran dwingen zijn nucleaire ambities op te geven. Voor SWIFT is dit een nooit eerder geziene stap, zegt topman Lazaro Campos in een communiqué.

Bron: rtl.nl
Geplaatst: donderdag 15 maart 2012

Banken Iran afgesloten van betalingsverkeer

Diverse Iraanse banken worden zaterdag afgesloten van het belangrijkste systeem voor internationale betalingen, SWIFT. Dat maakte die organisatie donderdag bekend.

De beslissing treft Iraanse banken die op een zwarte lijst staan in Europa en de Verenigde Staten en volgt op een besluit van de Europese Raad. Europa en de VS willen met sancties Iran dwingen zijn nucleaire ambities op te geven.

Bron: RT[z]
Geplaatst: donderdag 15 maart 2012

EU verbiedt Iraanse banken gebruik te maken van SWIFT-systeem

De Europese Unie (EU) gaat Iraanse banken die in de EU en de Verenigde Staten op een zwarte lijst staan, verbieden gebruik te maken van het zogenaamde SWIFT systeem waarmee het internationale financiele berichtenverkeer wordt geregeld. Dit maakt de Europese raad donderdag bekend in een verklaring.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$