Nieuws / Artikelen met het woord

Standard

497 artikelen gevonden. Artikel 1 tot 5
Bron: HLN.be
Geplaatst: maandag 22 januari 2018

Spanje en Griekenland krijgen hogere ratings

Kredietbeoordelaar Fitch is positiever over de kredietwaardigheid van Spanje, vanwege het duidelijke herstel van de Spaanse economie en de dalende werkloosheid in het land. STANDARD & Poor’s (S&P) verhoogt op zijn beurt de rating van Griekenland.

Bron: Express.be
Geplaatst: donderdag 21 september 2017

In Zuid-Europa is iets enorm aan de gang

Duitsland is niet langer de enige economie in de EU die het label van ‘excellentie’ mag voeren. Het andere land voert een socialistisch bewind en bevindt zich in wat een tijd geleden nog als de ‘ten dode opgeschreven regio’ van de EU werd beschouwd: Zuid-Europa. Dat land heet Portugal en haar kredietstatus is zopas door ratingbureau STANDARD & Poor’s verhoogd.

Bron: nu.nl
Geplaatst: donderdag 31 augustus 2017

S&P waarschuwt voor mogelijke gevolgen 'shutdown' overheid VS

Een mogelijke 'shutdown' van de Amerikaanse overheid kan flinke gevolgen hebben voor de economie in de Verenigde Staten.

Kredietbeoordelaar STANDARD & Poor's (S&P) heeft uitgerekend dat het per week minstens zo'n 6,5 miljard dollar schade oplevert als Washington zijn ambtenaren naar huis stuurt.

Bron: The BIG RESET
Geplaatst: vrijdag 2 juni 2017

Rickards: When you have this reset, and when everyone sits down around the table ..

James Rickards is a veteran Wall Street insider and bestselling author. He is the guy the CIA invites to play economic war games. So when he starts to talk ‘reset’ I am listening;

“China wants to do what the U.S. has done, which is to remain on a paper currency STANDARD but make that currency important enough in world finance and trade to give China leverage over the behavior of other countries.

Bron: nu.nl
Geplaatst: vrijdag 19 mei 2017

Nederland houdt hoogste status bij kredietbeoordelaar

 Nederland behoudt bij kredietbeoordelaar STANDARD & Poor's (S&P) het hoogst mogelijke rapportcijfer: AAA. 

Dat betekent dat S&P het zeer onwaarschijnlijk acht dat leningen aan de Nederlandse staat niet kunnen worden terugbetaald.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$