EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 24 artikelen gevonden met het woord Standard .
Artikel 16 tot 20 met de

betekenis van het woord STANDARD

Geplaatst op: vrijdag 16 december 2016

Manipulatie goud &zilver

Goud en zilver werden jarenlang structureel en op zeer grote schaal gemanipuleerd, zo blijkt uit nieuwe documenten die Deutsche Bank recent heeft vrijgegeven. Uit deze documenten blijkt dat handelaren van de bank in direct contact stonden met handelaren van andere banken en dat zij zeer regelmatig afspraken maakten over het manipuleren van de goudprijs en de zilverprijs. Dit bewijst dat ook UBS, Barclays, Merrill Lynch, BNP Paribas en STANDARD Chartered zich schuldig hebben gemaakt aan marktmanipulatie.

Lees verder op Edelmetaal-info.nl
Geplaatst op: woensdag 30 november 2016

Royal Bank of Scotland zakt als enige voor stresstest

De Royal Bank of Scotland is de enige van zeven Britse banken die niet slaagde voor de stresstests van de Britse centrale bank. Acht jaar na het uitbreken van de crisis is de bank nog steeds niet sterk genoeg om een nieuwe crisis te overleven. Ook Barclays en STANDARD Chartered toonden gebreken.

Dat bleek niet genoeg om enige impact te hebben maar bij RBS was dat wel het geval. De koers ging vandaag 4 procent onderuit, om daarna weer terug te krabbelen naar een derde van dat verlies.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: zondag 20 november 2016

S&P bevestigt hoogste kredietwaardigheid Nederland

Nederland behoudt bij kredietbeoordelaar STANDARD & Poor's (S&P) het hoogst mogelijke rapportcijfer: AAA. 

Nederland behoudt bij kredietbeoordelaar STANDARD & Poor's (S&P) het hoogst mogelijke rapportcijfer: AAA. 

Dat betekent dat S&P het zeer onwaarschijnlijk acht dat leningen aan de Nederlandse overheid niet kunnen worden terugbetaald.

In een rapport onderstreept S&P vrijdag dat Nederland een rijk en welvarend land is, dat de laatste tijd een solide economisch herstel heeft laten zien. Ook roemt de kredietbeoordelaar de sterke verbetering van de huishoudboekje van de overheid in de afgelopen jaren.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: zaterdag 3 september 2016

Volgende financiële crisis gebaseerd op enorme schuldenberg Westen

Terwijl de vorige financiële crisis reeds enige jaren geleden uitbrak is de volgende reeds op komst. De voorzitter van het belangrijkste Chinese ratingbureau Dagong wil deze echter nog proberen te vermijden. Dit door onafhankelijke ratings te geven en meer transparantie te brengen in de financiële wereld.

Guan Jianzhong is voorzitter van het in het Westen minder bekend Chinese ratingkantoor Dagong. Waar in de Westerse wereld in zeer grote mate wordt bepaald door drie Angelsaksische ratingkantoren (STANDARD & Poor’s, Moody’s en Fitch) is er in China nog een grote concurrent aanwezig namelijk Dagong.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: zaterdag 3 september 2016

Barrick Gold krijgt verhoging kredietwaardigheid van S&P

STANDARD & Poor's heeft de kredietwaartdigheid van Barrick Gold verhhogd. Het aandeel staat inmiddels.....

Lees verder op The Bullion House
Navigeer door nieuws en artikelen
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs