EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 24 artikelen gevonden met het woord Standard .
Artikel 21 tot 25 met de

betekenis van het woord STANDARD

Geplaatst op: zaterdag 3 september 2016

Barrick Gold krijgt verhoging kredietwaardigheid van S&P

STANDARD & Poor's heeft de kredietwaardigheid van Barrick Gold verhoogd. Het aandeel staat inmiddels.....

Lees verder op The Bullion House
Geplaatst op: zaterdag 27 augustus 2016

Tienermiljardair moeten gouden Maserati inleveren – hij was niet verzekerd

Een 19-jarige zelfbenoemde ‘tienermiljardair’ heeft zijn Maserati GranCabrio met vergulde carrosserie moeten afstaan aan de Engelse politie omdat die onverzekerd was.

Een 19-jarige zelfbenoemde ‘tienermiljardair’ heeft zijn Maserati GranCabrio met vergulde carrosserie moeten afstaan aan de Engelse politie omdat die onverzekerd was.

Hamza Sheikh werd vorige week door de politie aan de kant gezet, toen hij rondreed in zijn gouden bolide. De auto werd in beslag genomen, nadat de politie ontdekte dat Sheikh onverzerend rondreed.

De uit Pakistan afkomstige tiener zei tegen de krant The Evening STANDARD dat het gemis van de auto, die zo’n 115.000 euro waard is, niet erg is. “Ik heb een Rolls-Royce en een Range Rover. Ik wacht op een Lamborghini die nog wordt bezorgd.”

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: vrijdag 19 augustus 2016

Negatieve rente zet winst banken onder druk

De negatieve rente dwingt Europese banken om te snijden in de kosten, meer risicovolle leningen te verstrekken of rekeninghouders te laten betalen om geld op een spaarrekening te zetten. Dat schrijft de Financial Times op basis van een nieuw rapport van kredietbeoordelaar STANDARD & Poor’s.

Lees verder op Marketupdate
Geplaatst op: maandag 25 juli 2016

De Crexit: vele malen erger dan Brexit of Nexit

Aankomende jaren zullen bedrijfsschulden almaar toenemen, zo stelt STANDARD and Poor’s in een rapport. Reden: het goedkope geld van de centrale banken en de lage rente maakt het voor bedrijven (te) aantrekkelijk om schulden aan te gaan.

Maar wat als de omstandigheden veranderen en de geldschieters hun geld willen zien? Dan kan er sprake zijn van een Crexit (credit exit), die kan leiden tot een nieuwe financiële crisis. Volgens STANDARD and Poor’s is dit een realistisch scenario.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 13 juli 2016

Kredietbeoordelaar S&P verwacht meer afwaarderingen

Kredietbeoordelaar STANDARD & Poor's (S&P) verwacht de komende twaalf maanden meer afwaarderingen van de kredietstatus van landen dan een verhoging van de kredietwaardigheid. 

Kredietbeoordelaar STANDARD & Poor's (S&P) verwacht de komende twaalf maanden meer afwaarderingen van de kredietstatus van landen dan een verhoging van de kredietwaardigheid. 

Dat meldt het bureau in een woensdag gepubliceerd rapport.

Momenteel volgt S&P de kredietwaardigheid van 131 landen. Daarvan geldt voor 36 landen een negatief vooruitzicht, wat betekent dat er een kans op een afwaardering is. Bij slechts zes landen is de outlook positief, wat inhoudt dat er een verhoging van de kredietstatus kan komen.

Lees verder op nu.nl
Navigeer door nieuws en artikelen
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs