EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 33 artikelen gevonden met het woord Standard .
Artikel 36 tot 40 met de

betekenis van het woord STANDARD

Geplaatst op: woensdag 2 maart 2016

Nederlandse huizenmarkt een van de sterkste van Europa

De Nederlandse huizenmarkt is een van de sterkste van Europa. Dat blijkt uit aan analyse van kredietbeoordelaar STANDARD & Poor’s (S&P), dat de komende twee jaar een prijsstijging van 3 procent voorziet.

De Nederlandse huizenmarkt is een van de sterkste van Europa. Dat blijkt uit aan analyse van kredietbeoordelaar STANDARD & Poor’s (S&P), dat de komende twee jaar een prijsstijging van 3 procent voorziet.

Daarmee hoort Nederland in Europa tot de landen met de sterkste prijsstijgingen. Wel vlakt de groei wat af; afgelopen jaar stegen de prijzen met 3,5 procent. Er worden steeds meer huizen verkocht en het aantal woningen dat in de verkoop staat neemt af.

Volgens S&P gaat het in Nederland goed met de huizenmarkt, omdat die de laatste jaren wat betaalbaarder zijn geworden, de hypotheekrente is gedaald en door het herstel van de economie. Wel blijven volgens de kredietbeoordelaar hoge schulden en maatregelen van de overheid die de verstrekking van hypotheken beperken, het herstel van de markt belemmeren.

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: woensdag 17 februari 2016

S&P verlaagt kredietwaardigheid Saudi-Arabië opnieuw

Kredietbeoordelaar STANDARD & Poor's (S&P) heeft de kredietwaardigheid van Saudi-Arabië opnieuw verlaagd.

Kredietbeoordelaar STANDARD & Poor's (S&P) heeft de kredietwaardigheid van Saudi-Arabië opnieuw verlaagd.

Volgens S&P zullen de zeer lage olieprijzen nog negatievere gevolgen hebben voor de begroting en economie van het land, gezien de Saudische afhankelijkheid van olie.

De rating ging met twee stappen omlaag naar A-, na een eerdere verlaging in oktober. S&P denkt dat het begrotingstekort vanwege de aanhoudend lage olieprijzen dit jaar veel hoger zal uitkomen dan eerder gedacht. Olie is goed voor het overgrote deel van de inkomsten van Saudi-Arabië, een van 's werelds grootste olieproducenten.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: maandag 8 februari 2016

Oud-bankier wil grote bankbiljetten verbieden

Grote bankbiljetten moeten uit circulatie gehaald worden omdat deze voornamelijk voor criminele doeleinden gebruikt worden. Dat is de boodschap die Peter Sands, voormalig directeur van de Britse bank STANDARD Chartered, in een nieuwste paper probeert over te brengen. Maar is dat de enige reden?

Lees verder op Marketupdate
Geplaatst op: vrijdag 22 januari 2016

S&P ziet voortgang in Griekenland

De Griekse regering maakte goede vorderingen bij het stabiliseren van de financiële sector en het terugdringen van de overheidsuitgaven. 

De Griekse regering maakte goede vorderingen bij het stabiliseren van de financiële sector en het terugdringen van de overheidsuitgaven. 

De economie in het Zuid-Europese land blijkt bovendien beter tegen een stootje te kunnen dan verwacht. Dat schrijft STANDARD & Poor's (S&P) in een vrijdag gepubliceerd rapport.

De bemoedigende ontwikkelingen zijn voor de kredietbeoordelaar aanleiding het rapportcijfer voor Griekse langlopende staatsleningen met een stapje te verhogen, van CCC+ naar B-.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: zaterdag 16 januari 2016

Polen vindt verlaging rating "onbegrijpelijk"

Kredietbeoordelaar STANDARD & Poor's (S&P) heeft de kredietwaardigheid van Polen met een trapje verlaagd. De Poolse regering vindt de beslissing "onbegrijpelijk", en argumenteert dat de economische toestand van het land prima is.

Lees verder op HLN.be
Navigeer door nieuws en artikelen
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs