EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
44
kliks
Bron: businessinsider.com
30
kliks
Bron: Geotrendlines.nl
28
kliks
Bron: Geotrendlines.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord USD.
Artikel 41 tot 45 met de

betekenis van het woord USD

Geplaatst op: zondag 5 februari 2017

ā€œLong op de EUR/USD kan resulteren in de trade van het jaarā€

Aan het einde van 2016 was iedereen er nog van overtuigd dat de rally van de dollar ook in het nieuwe jaar een vervolg zou gaan krijgen. We zijn inmiddels een maand onderweg en voorlopig weet de Amerikaanse valutamunt de trend van het voorgaande jaar nog niet voort te zetten.

Volgens Jared Dillian, analist bij Mauldin Economics, kan een Long op de EUR/USD wel eens gaan resulteren in de ā€˜trade van het jaarā€™. Volgens hem is het immers nog maar sterk de vraag of de verwachtingen van eind 2016 daadwerkelijk gaan uitkomen. Destijds werd er gerekend op een sterk groeiende Amerikaanse economie die gepaard zou gaan met meerdere renteverhogingen van de Fed.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 2 januari 2017

China opnieuw op oorlogspad vs USD

China neemt opnieuw stappen om het belang van de Amerikaanse dollar te verminderen op wereldvlak. Dit ten voordele van de eigen munt de Yuan. Zolang de Amerikaanse dollar met grote voorsprong de wereldmunt bij uitstek blijft heeft China niet alle kaarten in handen om controle te verkrijgen over de financiƫle geldstromen.

Een afdeling van de Peopleā€™s Bank of China is hier volop mee aan de slag gegaan sinds vorig jaar waarbij de Yuan onder meer wordt geplaatst ten opzichte van een mand aan andere munten. Donderdag kwam hierbij dan ook de officiĆ«le mededeling dat hier 11 andere munten zullen aan toegevoegd worden om het gewicht van de USD zodoende te verlagen.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: maandag 2 januari 2017

EUR/USD even speelbal van beursalgoritmes?

Opnieuw een reactie van automatische algoritmes. Daar lijkt de recente stijging van de Euro ten opzichte van onder meer de USD op van afgelopen donderdagnacht.

Opnieuw een reactie van automatische algoritmes. Daar lijkt de recente stijging van de Euro ten opzichte van onder meer de USD op van afgelopen donderdagnacht.

De Euro maakte in de vroege Aziatische handel een plotse stijging van maar liefst 1,6% op vrijdagmorgen (Aziatische tijd). Dit volledig gebaseerd op algoritmes zonder enige aanwijsbare reden. De gelijkenis met de flashcrash van enige tijd geleden zijn dan ook snel gemaakt waarbij de markten achteraf weliswaar herstelden maar er toch enorme kapitalen van eigenaar wisselden.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: woensdag 28 december 2016

Dollar Spot Index blijft sterk presteren, Euro nog steeds in gevarenzone

Zowel olie als de Amerikaanse dollar blijven verder stijgen waarbij het einde voorlopig nog niet in zicht is. De heropleving van de Amerikaanse economie die Trump beloofde aan de kiezers lijkt hiermee alvast een stapje dichter te komen.

De olieprijzen blijven nieuwe hoogtes opzoeken met een prijs hoger dan 50 USD/vat. De productiebeperking van de OPEC lijkt dan ook voor het eerst in jaren daadwerkelijk gevolg te hebben, dit tot grote tevredenheid van Saoedi-Arabiƫ en andere landen olie-exporterende landen.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: woensdag 21 december 2016

Ierland zal sneller de EU verlaten dan het Verenigd Koninkrijk

In augustus 2016 besliste de Europese Commissie dat het gunstige fiscale regime van Ierland het Europees verdragsrecht schendt. Concreet betekent dit dat Apple alsnog 13.5 miljard USD aan belastingen moet betalen en dat Ierland zijn fiscale wetgeving moet aanpassen.

Beiden zien dat niet zitten. Ierland is een land met weinig comparatieve voordelen dat weinig andere opties heeft om buitenlands kapitaal (en als het even kan ook investeringen) aan te trekken dan een fiscaal gunstregime.

Lees verder op Beurs.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs