EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
32
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
29
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
25
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
23
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord USD.
Artikel 46 tot 50 met de

betekenis van het woord USD

Geplaatst op: maandag 17 oktober 2016

Russisch-Indische economische samenwerking maakt Washington bloednerveus

Rosneft, Ruslands’ grootste olieproducent, gaat de noodlijdende Indische oliemaatschappij Essar overnemen voor 13 miljard USD.

India is zowel economisch als demografisch de grootste groeier ter wereld, en heeft weinig tot geen eigen olievoorraden. Het is dus bijzonder afhankelijk van buitenlandse productie.

Rusland wil die vraag nu verzilveren en haar greep op de Indische markt verstevigen. Voorlopig is die maar een goed procent groot.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: maandag 10 oktober 2016

Britse Pond dreigt status van “veilige haven” te verliezen door Brexit

Naast de Euro, de USD en de Yen is ook het Britse Pond over het algemeen een veilige en stabiele munt op wereldniveau. Nu de daadwerkelijke Brexit naderbij komt lijkt de Britse Pond zijn status als veilige haven echter te verliezen.

De Britse Pond daalde afgelopen week opnieuw in waarde na de aankondiging van een definitieve datum omtrent de uitstap uit Europa. Investeerders zijn in toenemende mate ongerust over het feit dat het Verenigd Koninkrijk mogelijks zijn toegang zal verliezen tot de Europese eenheidsmarkt. Dit zou op zowel economisch als politiek vlak een ramp zijn en zou op termijn vele miljarden euro’s kosten aan het Verenigd Koninkrijk.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: maandag 19 september 2016

Volgende hoofdpijndossier dient zich aan bij Brexit: Noord-Ierland wil geen complexe grens met Ierland

Brexit is weer een onvoorzien en onbedoeld gevolg rijker: een mogelijke hereniging van Ierland en Noord-Ierland. De uittocht van het Verenigd Koninkrijk uit de Europese Unie compliceert het politieke en economische leven van de Noord-Ieren dUSDanig, dat de uiterst gevoelige re-unification weer bespreekbaar wordt.

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: zondag 18 september 2016

Israël krijgt komende 10 jaar “slechts” 38 miljard USD vanuit Verenigde Staten

Premier Benjamin Netanyahu heeft zich in het Israëlisch parlement moeten verdedigen omdat het land de komende tien jaar “slechts” 38 miljard USD zal verkrijgen aan militaire steun. Nochtans is dit een recordbedrag welke het land in staat stelt de superieure militaire macht in de regio te behouden.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: zaterdag 17 september 2016

Ondergang Deutsche Bank zou nieuwe financiële crisis veroorzaken

Deutsche Bank AG zat reeds in bedenkelijke papieren maar de claim die de Verenigde Staten nu eist van Deutsche Bank AG (14 miljard USD) kan de doodsteek betekenen voor deze Europese systeembank. Dit zou een nieuw Lehman Brothers-effect teweeg brengen, deze maal gestart vanuit Europa.

De aandelen van Deutsche Bank AG daalden opnieuw 8,5% na de bekendmaking van het nieuws waarbij de U.S. Justice Department maar liefst 14 miljard USD eist. Niet enkel deze Duitse systeembank maar ook andere Europese banken daalden na het nieuws waaronder Royal Bank of Scotland Group Plc en Credit Suisse Group AG. Ook diverse Italiaanse en Portugese banken reageerden slecht op het nieuws welke aantoont hoe gespannen de situatie in de financiële wereld momenteel is.

Lees verder op Beurs.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs