EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
32
kliks
26
kliks
23
kliks
Er zijn 21 artikelen gevonden met het woord Willem Middelkoop.
Artikel 6 tot 10 met de

betekenis van het woord WILLEM MIDDELKOOP

Geplaatst op: dinsdag 25 september 2018

WILLEM MIDDELKOOP: Bitcoin gaat naar $100.000,-

In ‘Cryptocast’, een podcast die te horen is op BNR, was WILLEM MIDDELKOOP recent te gast. In de cryptoshow wordt het laatste bitcoin en crypto nieuws besproken. Daarna wordt de wekelijkse gast aan de tand te gevoeld over de laatste ontwikkelingen.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: zaterdag 28 april 2018

Gehoord in de wandelgangen

Quinton Hennigh van Novo Resources was vorige week één van de sprekers op de Commodity Discovery Day. Ik wilde eigenlijk één ding heel graag van hem horen en gelukkig stelde WILLEM MIDDELKOOP de vraag die ook op mijn lippen lag. De vraag draait namelijk rond een uitspraak die Keith Barron eind vorig jaar deed op zijn blog. Keith Barron is een veteraan uit de mijnsector en hij verdiende een fortuin met de Fruta del Norte ontdekking in Ecuador.

Lees verder op Edelmetaal-info.nl
Geplaatst op: maandag 29 januari 2018

Dit is hoe de wereld denkt dat geld wordt gecreëerd

Bij veel mensen, helemaal bij diegenen die zich verder niet zo verdiepen in de economie, heerst nog altijd het idee dat commerciële banken spaargeld van spaarders gebruiken om dit uit te lenen aan andere klanten en geld verdienen door de rentemarge.

Deze algemene aanname klopt van geen kant. In feite creëren banken het geld dat ze uitlenen nog altijd uit het niets. Iets wat mogelijk is door ons systeem van factioneel bankieren. 97% van al het geld in de economie wordt gecreëerd door banken en slechts 3% door overheden. Via SustainableFinanceLab hieronder een infographic over hoe de wereld denkt dat geld wordt gecreëerd. Luister ook naar WILLEM MIDDELKOOP over geldcreatie.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: woensdag 19 juli 2017

Het einde van de dollar hegemonie nadert

Een van China’s meest vooraanstaande economen Dr. Xiang zette onlangs het huidige dollar-systeem uiteen in zijn boek getiteld “The Collapse of the International Monetary System”. Dr. Xiang is een econoom uit een jongere generatie. Hij heeft een kritische blik op de huidige economie, aldus WILLEM MIDDELKOOP op zijn internationale blog “The Big Reset”. Middelkoop kent Dr. Xiang persoonlijk, beide kennen elkaars boeken goed en delen dezelfde visie.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 5 juni 2017

WILLEM MIDDELKOOP: We are coming to a period I call the Great Reset ...

John Mauldin has been writing his weekly articles for over 15 years. He has a huge audience worldwide. I met him once, years ago in Brussels and don’t know if he has read The Big Reset. But recently he started to talk about the coming ‘Great Reset’:

Lees verder op The BIG RESET
Navigeer door nieuws en artikelen
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs