EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord aardgas.
Artikel 6 tot 10 met de

betekenis van het woord AARDGAS

Geplaatst op: maandag 16 december 2019

VS wil Nord Stream 2 met sancties blokkeren

De Amerikaanse regering blijft Europa onder druk zetten om niet meer AARDGAS uit Rusland te importeren. Zo heeft het Amerikaanse Huis van Afgevaardigden deze week nieuwe sancties tegen de Nord Stream 2 goedgekeurd, de pijpleiding die Europa de komende decennia moet voorzien van AARDGAS. De sancties zijn gericht tegen alle bedrijven die deelnemen aan dit internationale project, waaronder ook een aantal Nederlandse bedrijven.

Lees verder op Geotrendlines.nl
Geplaatst op: donderdag 12 december 2019

Turkije en Azerbeidzjan transporteren AARDGAS via TANAP pijpleiding naar Europa

Turkije heeft onlangs een nieuwe pijpleiding in gebruik genomen, waarmee AARDGAS vanuit Azerbeidzjan naar Europa getransporteerd kan worden. Deze pijpleiding loopt dwars door Turkije en draagt daarom de naam Trans Anatolian Pipeline (TANAP). Deze nieuwe route moet verschillende Zuid-Europese landen de komende decennia van AARDGAS voorzien.

Lees verder op Geotrendlines.nl
Geplaatst op: maandag 9 december 2019

Poetin: “Bulgarije vertraagt aanleg nieuwe gaspijpleiding naar Servië”

President Poetin heeft Bulgarije beschuldigd van het opzettelijk vertragen van een nieuwe gaspijpleiding. Tijdens een persconferentie met de Servische president Aleksandar Vucic zei Poetin dat hij een andere route overweegt, indien Bulgarije het project blijft ophouden. Deze nieuwe pijpleiding levert via Turkije AARDGAS aan Bulgarije, Servië en Hongarije.

Lees verder op Geotrendlines.nl
Geplaatst op: woensdag 4 december 2019

Meer AARDGAS via Turkije naar Italië met nieuwe TAP pijpleiding

Italië krijgt volgend jaar rechtstreeks toegang tot AARDGAS uit Azerbeidzjan. Eind november werd namelijk het eerste gedeelte van de Trans Adriatic Pipeline (TAP) in gebruik genomen. Deze 878 kilometer lange gaspijpleiding loopt door Griekenland, Albanië en de Adriatische Zee naar Italië. Naar verwachting is de pijpleiding in oktober 2020 volledig operationeel.

Lees verder op Geotrendlines.nl
Geplaatst op: maandag 2 december 2019

Rusland en China nemen Power of Siberia pijpleiding in gebruik

Rusland en China hebben vandaag de Power of Siberia in gebruik genomen, een nieuwe pijpleiding waarmee Rusland AARDGAS aan China kan leveren. Jarenlang is er gewerkt aan deze 3.000 kilometer lange pijpleiding, die China de komende decennia van AARDGAS zal voorzien.

Lees verder op Geotrendlines.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs