EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 37 artikelen gevonden met het woord asset.
Artikel 6 tot 10 met de

betekenis van het woord ASSET

Geplaatst op: maandag 22 juli 2019

‘Bitcoin is de beta versie van goud, en tegen edelmetalen wil je niet ingaan’

Zo stelt Otavio Costa van Amerikaans fondsbeheerder Crescat Capital het toch. ‘Bitcoin is beta version gold; revolting against precious metals a bad idea.’ Costa wordt in juli 2019 geïnterviewd door Anthony Pompliano, zelf stichter van Morgan Creek Digital ASSETs en investeerder in crypto/blockchain. ‘Pomp’ is een bekende figuur in de digitale wereld. Het is dan ook geen wonder dat deze het hoofdonderwerp vormt van de gedachtenwisseling.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: woensdag 17 juli 2019

ABN Amro negatiever over aandelen en adviseert goud te verkopen

MeesPierson is de private bank van ABN Amro en deze heeft laten weten de algehele vermogensverdeling (ASSETallocatie) gewijzigd te hebben. ABN AMRO is minder positief over aandelen en verlaagt de weging van neutraal naar onderwogen. Binnen de aandelenportefeuille geeft de bank nu meer de voorkeur aan de sector gezondheidszorg (defensiever setor). Tegelijkertijd schat ABN AMRO MeesPierson de sector industrie negatiever in (van neutraal naar onderwogen). De weging in grondstoffen is na de verkoop van de positie in goud weer neutraal. In de obligatieportefeuille is de positie in bedrijfsobligaties versterkt.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: dinsdag 9 juli 2019

Morgan Stanley: verkoop uw aandelen!

De Amerikaanse investeringsbank ziet sombere tijden voor aandelen. De markt is te optimistisch gestemd over de bedrijfswinsten van 2019. Ze onderschat dan weer de druk van voorraden, arbeidskosten en onzekerheden omtrent internationale handel. Morgan Stanley geeft het advies voor overwegend cash en overheidsobligaties te gaan. En geeft daarbij zelf het voorbeeld. Want we zeggen wat we doen en we doen zoals we zeggen, luidt het bij monde van haar Chief cross-ASSET strategist Andrew Sheets.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: donderdag 13 juni 2019

Ook in het Westen staat persvrijheid onder druk

De persvrijheid komt in steeds meer landen onder druk te staan. Ook in Westerse landen lopen journalisten steeds meer risico wanneer zij onthullingen doen op basis van vertrouwelijke documenten. Een zorgwekkende ontwikkeling, zo schrijft Camille FASSETt van de Freedom of Press Foundation. Niet alleen komen vertrouwelijke bronnen op deze manier in gevaar, ook wordt het werk van journalisten steeds lastiger gemaakt.

Lees verder op Geotrendlines.nl
Geplaatst op: zondag 19 mei 2019

Gregory Mannarino goud en zilver beste ASSETs op aarde

Volgens Mannarino is er sprake van een “inverse bubble” in goud en zilver. Verder komt de....

Lees verder op Doijer & Kalff
Navigeer door nieuws en artikelen
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs